Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esracım hiiç şaşırmadım çünkü ben de pco luyum :çok üzgünüm: ayrıca madem geç büyüyolar doktorun neden dozu arttımadı 11 gündür?benimki de geç büyüdüğü için 100 ünite oluyorum ben..benimki puregon ama...

Son düzenleme:
offffff ben de hala bekliyorum adeti istemesem hemen olurum haaaÇok üzgünüm çoook

mltm cim sen yumoşları büyütmek için iğne kullanmamış mıydın hap mıydı yoksa...

ama kuşum kist oluşacak kadar yumoş olmamışl zaten 2 yumurtan 1 hafta sonra artırabilirdi mesela..benim 4-5 yumoş olmuştu yine de 100 ünite oluyodum bu senden para koparmaya çalışmak için de olabilir...güveniyo musun doktoruna..

Son düzenleme:
mltm cim bi de şöle düşünüp mutlu olabilirsin eğer hamiş değilsen bile adet olur olmaz 2. günü 2. aşılamaya start verebilirsin hiç beklemicen yani tahlilimizi de birlikte oluruz o zaman kıs?her durumda iyisin yani şu an hiiiiiiiiiiiçççç canını sıkma...ayrıca ara vermeden 2.yi yaptırırsan şansın artıyo biliyosun..ayrıca gerek de kalmayabilir allahın izniyle..:Saruboceq:

hoşbulduk canım önce geçmişi okudum şimdi bende kendimi tanıtayım yaşım 30 eşimin 38 5yıl bitti evliliğimizde son 20 aydır bebek istiyoruz bende hipotiroidi ve insülin direnci var eşimde sorun yok ağustosta tedavi başladı iki kez aşılama yapıldı ilki tutmuştu 7 haftalıkken düştü 2. tutmadı 16 aralık
beklenen adet tarihim adet olunca 3. aşılama tedavisi başlıcak

ipekcim geçmiş olsun canım..yani tahlilin yapıldı negatif ve aşılamayı mı bekliyosun...hayırlısı inşallah görümcem de de var hipertiroid 2 çocuğu var 3. ye hamile...korkma yenersin bu hastalığı..opuyorumnanaktan

bu arada aynı yaştaymışız ipekcim....allah hayırlısıyla tez zamanda naip etsin inşallah fazla vaktimiz yok çünkü

ikincide tahlile gerek bile kalmadı 14.gün adet oldum doktor kontrol etti kasım ayı için dinlenme verdi şimdi adet olmayı bekliyorum

canım aynı zamanlarda aşılama olcaz o zaman ben de adeti bekliyorum...2-3 gün içinde olurum heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…