Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuşum erken doğum riski çok fazalydı ve üçünü de kaybetme olasılığın %50 dedi biz de yaptırdık korkumuzdan ne bileyim belki öle de kaybedecektik hepsini..mafoldumben

bende de polikistik over var yumurta tebelliği büyümüyo yumoşlar.(((((((((

ayy evet o kötüymüş ay inanamıyorum ya bu insanlar nasıl hamile kalıyolar anlamıyorum bni arkadaş vardı pko hastası dr asla bebeğin olmaz demiş ardından kendşi kendine pat diye hamile kalmış. dr la dalga geçiyodu. olanda oluyo işte :gitme:

hayatım boyunca unutamıcam bunu be kuşum...dah korktuğum bidaha böle olursa bu sefer ne karar veririm....azaltma yaptırıp devam eden bi sürü arkadaş var maşallah onlar da allah esirgesin bu sefer de yaptırmadım diye kaybedersem ya........offff allahım nolur tutsun ve 1 tane olsun diyorum:Saruboceq:

bu sefer çok çok donanımlı iyi bir merkeze yaptırsaydınız ya :bbo: gerçi onlardada fiyatlar uçuyo ama işte :çok üzgünüm:

metmcim ben bingöldeyim şu an ya nerde bulayım öle yeri....

inşallah canım yarın senin en güzel günün olacakben yarın akşam 5 te gelecem okuldan gelir gelmez bakacam mutlu habere ama ahber vermeden geçersen küserim bak...

tamam tamam sonuç ne olursa olsun hbr vercem :)
negatif olursa bütün gün benle uraşırsınız artık hatta bütün bir ay :) naniknanik

inşallah gerek kalmıcak çünkü sana söleyim ben hamileyim dicen ve .....duyurular bölümüne ben de hamileyiiiiiiimmmm diye yazacan sonra da bi süre kk ya uğramıcankaydirigubbakcemile3

kız mltm 150 syf olmuş konu hepsini ikimiz konuşmuşuz heeee.....kaydirigubbakcemile3.başka aşılam yaptıracak yok mu bu ay yaaaaaaaaa.......biraz daha heyecanlı olurdu...

bak kan değerini söleyim mi....167 çıkacak....bakem nolcekalkisalkisalkis

tamam kuşum hadi hayırlı haberlerle gel..opt çokopuyorumnanaktan

senacım merhaba cnm, başın sağolsun..çok üzüldüm bitanem...aşılama zamanını ve tuttuğu anları daha dün gibi hatırlıyorum, seni yakından takip etmiştim..hakkında hayırlısı, inşallah tez zamanda sağlıklı hamilelikler geçirirsin...bende bu ay 2. aşılamamı olacağım..inşallah hayırlısı ile tutar bebelerimiz...benide yazabilirsin listene yarın iğnelere başlıyorum..tahminimce ayın 22 si gibi falan aşılamam olur...4 ocak eşimin doğum günü, ona armağanım olur umarım...

canııııııııım sağol birtanem..yazayım seni ama tahlil tarihin değişirse bildir olur mu tatlım...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar....................9 aralık 2009
cnnsnyrt..................6 ocak 2009

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…