- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kuşum sen hangi iğneyi kullanacan?
aaaa yumurtalarını içreden mi ölçüyo ki ...anlamadım ilk defa duyuyorum.....karından ultrasonla ölçülüyo zaten o ama..bak benim de 4 yumurtam olmuştu dua et çoğul gebelik olmasın çok sıkıntılı...ben dua ediyorum 1 tane olsun diye dilim çok yandı...inan çoğul olma ihtimali olamama ihtimali kadar korkutuyo beni....benim iğnem de puregon ama bana 75 yetmiyo 100 vuruyorum ben..
semacım işllh büyür zaten 1 tanecik bişi büyüsün tüm enerjimi ve gücümü ona veriyorum dimi ama:))))
rüyalar sanada bol şans umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşır ve bebiş veya bebişlerin haberini de verirsin...
dst inşallah canımmmmmmmm..........
rüyalar artık olmuş gülüm dua et 2 den fazla olmasın başta kulağa hoş gelse de yaşananlar kabus oluyo.....ama şunu da unutma 10 yumurtası olup aşılaması tutmayan da duydum...inşallah bir tane sağlıklı olur senin de canım....3 ten sonrası kesin erken doğum oluyop yaşasalar bile doktorların deyişiyle sekteli oluyolar yani vücudunda bir arız aoluyo allah korusu...azaltma işlemi var ama o da riskli ben yaptırdım işte ondan mı sonu böle oldu zaten olacağı mı vardı bilmiyom ama en güzeli tek bebek...hayırlısı olsun canım korkma dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?