Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semacım dr dan geldim şimdi benim yumoş 13 olmuş perşembe tekrar kontrole çağırdı sanırım aşılamam bir sonraki haftaya kaldı perşembe günü kontrolde yumoş büyümüş olup 18 e yaklaşabilirse iğne olup 36 saat sonra aşılama yapılacağını söyledi drum.
umarım hayırlısı olur.tathlil tarihleri yazılan tüm arkadaşlar sizlere dua edicem işllh hayaller gerçek olur ve bebişlerinizin haberlerini verirsiniz.hiç olmazsa sizlerin mutlu haberleri ile seviniriz:))

dst canım zaten 10 mm yi geçince büyümeleri hızlanıyo merak etme aşılaman yapılır...

canım ben korktum bu yazıyı okuyunca benim 7 yumurtam vardı (yumurta rezervimin çok fazla olduğunu söylemişti drm hatta bu ay yapmayacaktı aşılamayı ama ben ısrar ettim drmda çoğul gebelik olursa sonlandıracağını söyleyip durdu ama ben ne Allah nasip ederse sonlandırmayı kabul etmiycem)düşük doz 3 gün iğne kullandım 5 yumurta tam boyutlara ulaştı ve çatlatma iğnesi vuruldum ve aşılama yapıldı ya hayırlısı nediyeyim bakalım ne olacak.ALLAH'IM SEN DUY SESİMİZİ VE BİZLEREDE NASİP ET ANNELİĞİ...!:Saruboceq:

semacım işllh büyür zaten 1 tanecik bişi büyüsün tüm enerjimi ve gücümü ona veriyorum dimi ama:))))
rüyalar sanada bol şans umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşır ve bebiş veya bebişlerin haberini de verirsin...

dst inşallah canımmmmmmmm..........

rüyalar artık olmuş gülüm dua et 2 den fazla olmasın başta kulağa hoş gelse de yaşananlar kabus oluyo.....ama şunu da unutma 10 yumurtası olup aşılaması tutmayan da duydum...inşallah bir tane sağlıklı olur senin de canım....3 ten sonrası kesin erken doğum oluyop yaşasalar bile doktorların deyişiyle sekteli oluyolar yani vücudunda bir arız aoluyo allah korusu...azaltma işlemi var ama o da riskli ben yaptırdım işte ondan mı sonu böle oldu zaten olacağı mı vardı bilmiyom ama en güzeli tek bebek...hayırlısı olsun canım korkma dua et..

Sağol canım inş. hepimiz hamile kalır ve buraya yazmayı nasip eder rabbim.yalnız benim dr ilişki yasak dedi özellikle ilk 3 gün ama burdaki yazıları okudum aşılama yaptıran arkadaşların nerdeyse hepsine drları ilişki demiş anlamadım biz bir aşılamayla kapattık bu ayı:)):roflol:bakalım ne olacak :hulya:

rüyalar senin yumoşlar çok olduğu için yasaklamıştır yani çoğul gebelik ihtimalini düşürmek için biz aşılamadan sonra 4 gün çalışıp bıraktık......

dst önemli değil canııımmmmopuyorumnanaktan

offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff bu aşılamada çözemediğim bir şey daha var benim normal adetim ayın 14düydü ama drm 10la 14.gün (yani 5le 9 u arası) :kahvebekle olmazsan 15.gün tahhlil yaptır dedi ve benim kafam karıştı kafamçokkarıştı

offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff bu aşılamada çözemediğim bir şey daha var benim normal adetim ayın 14düydü ama drm 10la 14.gün (yani 5le 9 u arası) bekle olmazsan 15.gün tahhlil yaptır dedi ve benim kafam karıştı kafamçokkarıştı

canım şu an adet tarihini baz alma sonuçta yumurtaları uyardınız ve ve sizin takibinizde büyüyüp aşılama yapıldı sen aşılama tarihine göre 14 gün beklicen...

dua ediyorum canım sizlerde varsınız dualarımda hayırlısı canım ya bakalım ne olacak zaten içimdeki ses gebe olmadığımı söylüyo umut yok bende bugün 13.günüm hiçbir belirtide yok ne ağrı ne sızı tutmadı diyorum zaten.:gitme:

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar....................9 aralık 2009
cnnsnyrt..................6 ocak 2009
demetak.................23 aralık 2009

Son düzenleme:
rüyalar testi yarın yapsan çıkar aslında çarşambayı mı beklicen?alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…