Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar....................9 aralık 2009
cnnsnyrt..................6 ocak 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
ozceliksena.............??????2009

Son düzenleme:
bu arada aynı yaştaymışız ipekcim....allah hayırlısıyla tez zamanda naip etsin inşallah fazla vaktimiz yok çünkü

amin canım allah hepimizin tedavimizin tutmasını sağlıklı hamilelik geçirmeyi sağlıkla
kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin allah kimsye dermansız dert vermesin

yok canım ben de adeti bekliyorum işte...iğnelerim falan hazır bi olsam ...beklemek çok zor...

amin canım allah hepimizin tedavimizin tutmasını sağlıklı hamilelik geçirmeyi sağlıkla
kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin allah kimsye dermansız dert vermesin

kaç yaşındasınız kızlar yaşın çok genç genç diyip duruyo doktorlar bana sinir oluyorum klava:

ee adetim kist yüzünden gecikiyorsa kisti tedavi etmek için yine doğum kont hapı vercek ama sena mafoldumben

canım hamişsen eğer kistler içerde kalıyo büyüdükçe büyüyo büyüdükçe büyüyo...ağrı çekiyosun ama bebeğe zararı yok....hamiş değilsen de zaten her halükarda adet olcan....kistlerini de adetle atacan...2. aşılama yapılabilir bence..

benim yaşımda 30 doktor yaşımla ilgili hiç yorum yapmadı zaten o benden daha umutlu ilk aşılamanın tutmuş olmasına çok önem veriyo

amin ipekcim burdaki herkes inşallah inanın herkes çin her isteyen için her gece dua ediyorum hele de tam kavuşmuşken kaybeden biri olarak evlat acısını çok daha iyi biliyorum...

evet benim doktorum da ilkinin tutmuş olmasından dolayı çok umutlu ben başarılı olacağımıza inanıyorum diyo...

mltm cim sen yumoşları büyütmek için iğne kullanmamış mıydın hap mıydı yoksa...
aaa iğneydi iğne canımmm. fostimon 75 lik tam 10 tanede yani 10 günde 20 cm olmuşlardı :) ama sanırım gene çatlamadılar çatlayasıcalar hala adet olmadığıma göre kist olarak kaldılar heralde dikiş iğnesiyle patlatcam bigün onları hahahahaha -tatlicadiarzu-

kızlar aşılama yaptırdığınızı ailenize söylüyo musunuz...ben ilkini ölemiştim ama bunu sölemicem...annem istemiyo çünkü kendi olcak bekle diyo...

hayır işte kist varsa önce doğum kontrol hapı içiriyo sana bir aylık .. bakıyo alttan kist kalmadıysa aşılama yapıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu ayki adetinle başlamasa bile önümüzdeki ay başlar tedavin meltem stres yapma
bazende iki aşılama arası verilen dinlenmede kendiliğnden hamilelik oluyo hiç belli olmaz

:roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin ikiz ikiz bebişler versin inşallaaaaahhhhh...iğnen arttı mı peki..bu arad kutusu nekadar iğnenin benimkinin kutusu 260 lira 5 kutu alıyorum....bir de pregnyl çatlatma iğnesi...daha önce ovitrelle olmuştum bu sefer pregnyl yazmış bilseydim ovitrelle yaz derdim çatlatma iğnesi önemli bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…