- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
bu arada aynı yaştaymışız ipekcim....allah hayırlısıyla tez zamanda naip etsin inşallah fazla vaktimiz yok çünkü
amin canım allah hepimizin tedavimizin tutmasını sağlıklı hamilelik geçirmeyi sağlıkla
kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin allah kimsye dermansız dert vermesin
mltm cim bi de şöle düşünüp mutlu olabilirsin eğer hamiş değilsen bile adet olur olmaz 2. günü 2. aşılamaya start verebilirsin hiç beklemicen yani tahlilimizi de birlikte oluruz o zaman kıs?her durumda iyisin yani şu an hiiiiiiiiiiiçççç canını sıkma...ayrıca ara vermeden 2.yi yaptırırsan şansın artıyo biliyosun..ayrıca gerek de kalmayabilir allahın izniyle..:Saruboceq:
mltm cim eskıi yazdıklarımı okudun mu?ben 30 bu arada:gitme:
aaa iğneydi iğne canımmm. fostimon 75 lik tam 10 tanede yani 10 günde 20 cm olmuşlardı :) ama sanırım gene çatlamadılar çatlayasıcalar hala adet olmadığıma göre kist olarak kaldılar heralde dikiş iğnesiyle patlatcam bigün onları hahahahaha -tatlicadiarzu-mltm cim sen yumoşları büyütmek için iğne kullanmamış mıydın hap mıydı yoksa...
canım hamişsen eğer kistler içerde kalıyo büyüdükçe büyüyo büyüdükçe büyüyo...ağrı çekiyosun ama bebeğe zararı yok....hamiş değilsen de zaten her halükarda adet olcan....kistlerini de adetle atacan...2. aşılama yapılabilir bence..
canım hamişsen eğer kistler içerde kalıyo büyüdükçe büyüyo büyüdükçe büyüyo...ağrı çekiyosun ama bebeğe zararı yok....hamiş değilsen de zaten her halükarda adet olcan....kistlerini de adetle atacan...2. aşılama yapılabilir bence..
:roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin ikiz ikiz bebişler versin inşallaaaaahhhhh...iğnen arttı mı peki..bu arad kutusu nekadar iğnenin benimkinin kutusu 260 lira 5 kutu alıyorum....bir de pregnyl çatlatma iğnesi...daha önce ovitrelle olmuştum bu sefer pregnyl yazmış bilseydim ovitrelle yaz derdim çatlatma iğnesi önemli bence...aaa iğneydi iğne canımmm. fostimon 75 lik tam 10 tanede yani 10 günde 20 cm olmuşlardı :) ama sanırım gene çatlamadılar çatlayasıcalar hala adet olmadığıma göre kist olarak kaldılar heralde dikiş iğnesiyle patlatcam bigün onları hahahahaha -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?