Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok tebrikler, çok sevindim valla ne güzel hamilelerimiz artıyor.:hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance:
Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin.

Takma hiçbirşeyi kafana arkadaşım ohhhhhhhhhhh uyu güzel güzel.
Valla kafana tokadan başka hiçbirşey takmayacaksın.:dance::dance:

canım tevrikler...bu aralar ne güzel hamişler çıkıyor..hepimize moral oluyorsunuz canım..allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin:teytey:

inşallah hep böle raha t olabilirsin canım ve önümüzdeki ay meleğine kavuşursun...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

HAMıŞLER...:teytey:
kardelen82f...............:CüvCüv:
jenefer1983................:CüvCüv:

Son düzenleme:
jenefercim hayırlı olsun canım çok sevindim.....benim olmadı kızlar ben dün kan verdim 13. günümdü dayanamdım ve koca bi negatfi 1.25 çıktı...zaten lekelenmem de var ..bugün yarın olurum inşallah sizlerden güzel haberlr devam eder...ben tüp bebeğe geçecem adet olur olmaz bi tüp bebek merkezine gidecem....sonkez aşılam önerirse orda yaptıracam yok derse direk tüp bebek çok yoruldum artık yenilmekten...

listeyi de biriniz alın kızlar ben pek giremem artık çünkü 15 tatile giriyoz memleket giderim ben...

canım gerçekten çok üzüldüm inan ki kendimden çok senin hamiş kalmanı istiyordum,yaşadıkların kolay şeyler değil ama sabretmek zorundayız Allah herşeyin hayırlısını versin,demek ki bizler için bunu uygun görmüş tevekkül etmekten başka çaremiz kalmadı malesef,kendini yıpratma canım inan bu bize bişey kazandırmıyor,ben çok pişmanım şimdi olmadığında kendimi üzmeme...

Ne desem boş, üzülme desem insan yine de üzülüyor doğal olarak.
Artık senacım seninle tüp bebek maceralarımızı paylaşırız. Öpüyorum seni çok................k.

bende 31 aralıkta 2.aşılama yaptırdım 1.aşılamadan sonra 1 ay ara verdik inşallah bu sefer. hayırlısı:Saruboceq:

üzülme desem de üzüleceğini biliorum canım...herşeyin hayırlısı tatlım..inşallah allah bundan sonrası için güzel kapılar açar sana..Şeniz

senacım aynı şeyleri bizde yaşadık.ama napalım olmayınca olmuyor işte.seni bizden başka iyi kimse anlayamaz.bende tüpe geçerim diye düşünüyorum.tüp bebek için özel bir topik açalım sena olurmu.ne dersin.bende 15 tatilde tüp bebeğe gidecem.bakalım.hepimiz için hayırlısı artık.

güzelim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah.analı babalı büyütsün Allah.

arkadaşlar kardelen 2 gündür gözükmüyor.dün kan vericektı galiba.merak ettım girmeyince
tatlım ben giriyorum da size denk gelmiyorum.kan almadılar dün hcgyı yapmıyorlarmış haftasonu.yarın yaptıracam test bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi aman hayırlısı olsun..kendinize dikkat edin

mesajları okuyordum baştan senin yaptığın listede senin adını göremeyince aşağıya baktım hamilesindir diye ama sonraki mesajında şok oldum senacım dua edecem sana hergün başaracaksın olacak moral bozma 15 tatilde kafanı rahatlat ne olur canını sıkma hiçbir faydası yok.ya sena bunları söylemek kolay biliyorum bana da söylerlerdi olur bigün neden telaş yapıyorsun ben de hı hı tabi derdim içim kan ağlardı.şimdi de bana aşılamada düşük riski çok deniyor hadiiii ödüm kopuyor bişe olucak diye.Bundan sonra mutluluğu yakalaman dileğiyle

tüp bebek- aşılama,tedavi.. vs vs.. bu süreçteki kadınların (ve yanısıra eşlerinin) psikolojik durumları,gelgitleir yıkımları ümitleri.. bence tez konusu bile olur, hiç olmadı enikonu bi makale :) çoğu doktor bunun farkında değil.. robot gibi kimyasalları basmak dışında, bunu yaptık olmadı tee simdi de bu iğneyi deneyim, ardından falanca iğne, olmadı filanca..hastaya olan davranışın, sözün bakışın bile tedavi sürecini etkilediği, nasıl olumlu ya da olmsuz geri dönüşü..

çoğu kadın aa ben tek değilmişim diyor bu forumlardan güç alıyor, aa aynı duygudurumunu ben de yaşadım diyor, forumları takip edince anlıyoruz ne kadar da çok aynı tepkileri vermişiz..

günaydın senacım moralini bozma lütfen bence bir müdetet ara versen bebeğe çok endexlenince pskolojik olarak bebebşi getirtemiyoruz bence biraz tüp bebek olayını ertele biliyorsunki aşılmadan sonra hamiş kalma olaslığı biraz dahja yüksek ama çok takılmammak lazım bendede 11 ay gece gündüz bebbek olayıyla yattım kalktım hiç sorun yokken hamile kalamdım ve inanırmısın sildim kafamdan sadce dün eşime acaba bu ay olurmu diye sordum çükü regl günüm yaklaşınca bu hiise kapılıyorum. senin şuan tamamen dinlenmeye ve mutlu olmaya ihtiyacın var tüp bebeğe değil bu pskolojiyle hormonlar bozulacak bebebkl gelmeyecek biraz toparalan olurmu daha yaşın çok genç yolun uuzn korkma bir gün anne olacaksın rahat ollmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…