- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.701
gündoğmadan canım sorun geneli bendeydi hem pıhtılaşma hemde yumurtlama problemim vardı. siyerracım aşılamalr peşpeşe yapılabiliyo ben durmadan her ay gittim pıhtılaşma için galiba bende iğne vurulacam
kizlar yalniz dun regle oldum die bir guzel uyudum anlatamam, kafada var mi yokmu stresi olmadan mis gb bir uyku cektim. ben gunduzleri pek bir rahattim ama uykuda hep ruyalarimda bu konuyla ugrasiyordum demekki bilincaltida olsa stres yapiyor iste:))
ne guzel uyudum, oh be dedim:))
herkeze günaydın canım merhaba bende 26 aralıkta aşılama yaptırdım bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı inanmıyorum snırım hamileyim ama sana şunu söyliyecem bende tüm hastalık belirtileri vardı
karın ağrısından tut leke gelmesine kadar sakın canını sıkma ha hasta oldum ha olacam derken bak sonuç ne oldu inşallah sende öylesindir öpüyorum
kizlar yalniz dun regle oldum die bir guzel uyudum anlatamam, kafada var mi yokmu stresi olmadan mis gb bir uyku cektim. ben gunduzleri pek bir rahattim ama uykuda hep ruyalarimda bu konuyla ugrasiyordum demekki bilincaltida olsa stres yapiyor iste:))
ne guzel uyudum, oh be dedim:))
jenefercim hayırlı olsun canım çok sevindim.....benim olmadı kızlar ben dün kan verdim 13. günümdü dayanamdım ve koca bi negatfi 1.25 çıktı...zaten lekelenmem de var ..bugün yarın olurum inşallah sizlerden güzel haberlr devam eder...ben tüp bebeğe geçecem adet olur olmaz bi tüp bebek merkezine gidecem....sonkez aşılam önerirse orda yaptıracam yok derse direk tüp bebek çok yoruldum artık yenilmekten...
jenefercim hayırlı olsun canım çok sevindim.....benim olmadı kızlar ben dün kan verdim 13. günümdü dayanamdım ve koca bi negatfi 1.25 çıktı...zaten lekelenmem de var ..bugün yarın olurum inşallah sizlerden güzel haberlr devam eder...ben tüp bebeğe geçecem adet olur olmaz bi tüp bebek merkezine gidecem....sonkez aşılam önerirse orda yaptıracam yok derse direk tüp bebek çok yoruldum artık yenilmekten...
canım bir de aşılamalar üst üste yapılabiliyormu?mesela 1.yapıldı tutmadı diyelim ara veriliyor mu?lütfen bu konuda bilgi verirmisin?
haa bu arada son durumum:dün lekelenmem vardı,bugün birşey yok henüz.16 ocak a kadar regl olmazsam test yaptıracağım.regl belirtisi de yok henüz.sadece dünkü lekelenme.bakalım herkes için herşeyin hayırlısı..bol boll bebiş haberleri gelsin inş..
güzelim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah.analı babalı büyütsün Allah.herkeze günaydın canım merhaba bende 26 aralıkta aşılama yaptırdım bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı inanmıyorum snırım hamileyim ama sana şunu söyliyecem bende tüm hastalık belirtileri vardı
karın ağrısından tut leke gelmesine kadar sakın canını sıkma ha hasta oldum ha olacam derken bak sonuç ne oldu inşallah sende öylesindir öpüyorum
tatlım ben giriyorum da size denk gelmiyorum.kan almadılar dün hcgyı yapmıyorlarmış haftasonu.yarın yaptıracam test bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi aman hayırlısı olsun..kendinize dikkat edinarkadaşlar kardelen 2 gündür gözükmüyor.dün kan vericektı galiba.merak ettım girmeyince
mesajları okuyordum baştan senin yaptığın listede senin adını göremeyince aşağıya baktım hamilesindir diye ama sonraki mesajında şok oldum senacım dua edecem sana hergün başaracaksın olacak moral bozma 15 tatilde kafanı rahatlat ne olur canını sıkma hiçbir faydası yok.ya sena bunları söylemek kolay biliyorum bana da söylerlerdi olur bigün neden telaş yapıyorsun ben de hı hı tabi derdim içim kan ağlardı.şimdi de bana aşılamada düşük riski çok deniyor hadiiii ödüm kopuyor bişe olucak diye.Bundan sonra mutluluğu yakalaman dileğiylejenefercim hayırlı olsun canım çok sevindim.....benim olmadı kızlar ben dün kan verdim 13. günümdü dayanamdım ve koca bi negatfi 1.25 çıktı...zaten lekelenmem de var ..bugün yarın olurum inşallah sizlerden güzel haberlr devam eder...ben tüp bebeğe geçecem adet olur olmaz bi tüp bebek merkezine gidecem....sonkez aşılam önerirse orda yaptıracam yok derse direk tüp bebek çok yoruldum artık yenilmekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?