- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.721
saol canım benim iyiyim ikinci testi de yaptırdım çok şükür dış gebelik felan çıkmadı ama ikiz olabilir diyorlar gözüm korktu biraz:) bakalım 10 gün sonra randevum var doktorla o zaman öğrenecem kesin.bu arada sigarayı bırakmaya çalışıyorum aaaa çook zor..Kardelen selam cnm nasilsin?
saol canım benim iyiyim ikinci testi de yaptırdım çok şükür dış gebelik felan çıkmadı ama ikiz olabilir diyorlar gözüm korktu biraz:) bakalım 10 gün sonra randevum var doktorla o zaman öğrenecem kesin.bu arada sigarayı bırakmaya çalışıyorum aaaa çook zor..
dayan dayan dayan :)
sen nasılsın canım iyi değil mi moraller
kızlar hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun....ama asla pes etmicem...gözümün yaşı dinene kadar uğraşacam bugün tüp bebek merkezine gittim bir kez daha aşılama deneyelim dedi..olmazsa tüp düşünelim dedi...aşılamamı yapack olan bir tüp bebek uzmanı...bu değişik bir yol izliyo yıpranıyorum ama vazgeçmeyei asla düşünmüyorum...yarın hapla başlıyorum bile sonra ikinci aşam iğne pazar günü kontrolüm var...ama artık yazmıcam...inşallah doğurduğum zaman haberimiz alırsınız...hepinize de sağlıklı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah yolunuzu açık etsin...
kızlar hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun....ama asla pes etmicem...gözümün yaşı dinene kadar uğraşacam bugün tüp bebek merkezine gittim bir kez daha aşılama deneyelim dedi..olmazsa tüp düşünelim dedi...aşılamamı yapack olan bir tüp bebek uzmanı...bu değişik bir yol izliyo yıpranıyorum ama vazgeçmeyei asla düşünmüyorum...yarın hapla başlıyorum bile sonra ikinci aşam iğne pazar günü kontrolüm var...ama artık yazmıcam...inşallah doğurduğum zaman haberimiz alırsınız...hepinize de sağlıklı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah yolunuzu açık etsin...
herkeze günaydın canım merhaba bende 26 aralıkta aşılama yaptırdım bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı inanmıyorum snırım hamileyim ama sana şunu söyliyecem bende tüm hastalık belirtileri vardı
karın ağrısından tut leke gelmesine kadar sakın canını sıkma ha hasta oldum ha olacam derken bak sonuç ne oldu inşallah sende öylesindir öpüyorum
jenefer naptın canım?doktora gittin mi?
hayırlı olsuunnnn çoook sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin güzelimcanım dün gittim veeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİMMMMMMMM
fesleğen sancux nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?