Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kardelen selam cnm nasilsin?
saol canım benim iyiyim ikinci testi de yaptırdım çok şükür dış gebelik felan çıkmadı ama ikiz olabilir diyorlar gözüm korktu biraz:) bakalım 10 gün sonra randevum var doktorla o zaman öğrenecem kesin.bu arada sigarayı bırakmaya çalışıyorum aaaa çook zor..
dayan dayan dayan :)
sen nasılsın canım iyi değil mi moraller

kızlar hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun....ama asla pes etmicem...gözümün yaşı dinene kadar uğraşacam bugün tüp bebek merkezine gittim bir kez daha aşılama deneyelim dedi..olmazsa tüp düşünelim dedi...aşılamamı yapack olan bir tüp bebek uzmanı...bu değişik bir yol izliyo yıpranıyorum ama vazgeçmeyei asla düşünmüyorum...yarın hapla başlıyorum bile sonra ikinci aşam iğne pazar günü kontrolüm var...ama artık yazmıcam...inşallah doğurduğum zaman haberimiz alırsınız...hepinize de sağlıklı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah yolunuzu açık etsin...

Çok sevindim canm Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin. İkiz olursa da ne güzel.
Sigarayı sakın ama sakın unut artık.
Bende iyiyim iş güç uğraşıyorum oyalanıyorum.

Aferin arkadaşım vazgeçmek yok. Biz elimizden geldiğince yapabileceğimizi yapalım. Gerisi kısmet işi, kısmetimizde varsa olur.
Aşılamayı tekrar denemen iyi olmuş bence, tüp bebek hem manevi hemde maddi olarak daha yorucu. Seninde Allah yolunu açık etsin arkadaşım kendine iyi bak.

işte bu canım ya bebişlerimiz olana kadar deeevaaaam:ecrin_bebek:

tabikii asla pes etmeyecegiz senacımm 15 tatilde dinlen ve önünde kocaman bir 2010 var canım hamile kalmak için inşallah olacak çünkü daha önce olmuştu değilmii??kafana takma canımm allahım en uygun zamanı bilirr a.s.

hayırlı olsun canımm çok sevindim allah tamamına erdirsin :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar nasılsınız aranıza yeni katıldım. yaklaşık 1.5 yıldır bebek tedavisi görüyorum. 1 yıl normal tedavi gmrdüm. klomen kullandım. 3 defa çatlatma iğnesi vuruldum sonuç çıkmadı. tüp bebek emrkezine gittim. ilk aşılamada sonuç çıkmadı. 31 aralıkta yılbaşı günü ikinci aşılamayı oldum. sizce kan testi yaptırsam çıkar mı. çok merak ediyorum. kan testinde kaçıncı günde belli oluyor.

mrb hoşgeldin dilek33..senle aynı tarihte aşılama olmuşuz.ertesi gün de ikinci aşılamayı yapmıştı doktorum.çift aşılama yapıldı yani.sanırım yumurtalarım erken çatlamıştı o yüzden.
ben bugün dayanamayıp gebelik testi aldım..test yaptım ama malesef tek çizgi çıktı..normalde test tarihim 16 ocak..ama ne biliyim hamilelik belirtilerim hiç yok.ümitli değilim.hepimiz için hayırlısı inşallah.sende belirti varmı dilek?benim ilk aşılamam biraz tecrübesizim

merhaba siyerra. bende kasık ağrıları ve birazda vajinamda ağrılar var. ama ben bunları hep yaşarım benimde 15 ocak kan testi tarihim o gün bir türlü gelmiyor

evet canım ya haklısın günler geçmiyor..ben çok stres yapmamaya çalışıyorum..hayırlısı olsun umarım..bende kasık ağrısı filan da yok..hamile olabilirsin bence

dilek meraba ben de iki yıllık evliydim.adanada bi profa başlamıştım yazın tedaviye.önce normal takip tedavisi yaptı sonra 24 aralıkta da aşılamamı yaptı.ben 7sinde kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifi çıktı.ilk aşılamamda tutmuştu inşallah senin ve diğer bekleyen arkadaşların da tutar

ederiz tabiki ediyorum canım beeniim.ya ben hamileyim hamileyim de daha doktora gitmediğimden bişe hissetmiyorum henüz millet arıyor tbr ediyor saolun saolun bi de bi aksilik çıksa bittim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…