- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.741
canım dün gittim veeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİMMMMMMMM
fesleğen sancux nasılsınız kızlar?
günaydın sancux nasılsın canım...
günaydın cnm iyilik valla senden naber_?
kızlar ben adet gördüm maalesef bu ayda olmadı 3. aşılamamı ne zaman yaptırırım bilmiyorum biraz ara verecem:a015::a015:
kızlar ben adet gördüm maalesef bu ayda olmadı 3. aşılamamı ne zaman yaptırırım bilmiyorum biraz ara verecem:a015::a015:
kızlar acıkıyorum bişiler yiyince de midem bulanıyor ama şikayetçi değilim her gecen gün sigaradan biraz daha uzaklaşıyorum inşallah iyice tiksinirim.bu kadar bekledim hamile kalmak için şimdi de sigara içip bebeğe zarar veriyorum utanıyorum kendimden.sizlerden de iyi olduğunuzu duymak güzel kızlarrrr kendinize dikkat edin canınızı sıkacak şeylerden uzak durun:)
kızlar olmadı malesef..ilk aşılamamdı.çift aşılama yapılmasına rağmen tutmadı.hamişleri tebrik ediyorum.lütfen bize de dua edin..bu aşamada ne yapacağım bilmiyorum.doktor bir ay dinlendirecekmiş heralde.cuma günü görüşmeye gideceğim.sonra tüpe geçeriz dedi ama eşim pek istemiyor. aşılamaya bile zor ikna etmiştim.2 aşılamayı da istemiyor.tedavinin fiziksel ve psikolojik külfetini bizler çekiyoruz malesef.biraz daha anlayışlı olsalar bari.bakalım doktorum ne önerecek ve eşim kabul edecek mi?üff yaaa
kızlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm faydası olmaya başladımı bilmiyorum ama dünden beri karnımda hafif hafif ağrı var birde bugün akıntı olmaya başladı . bu kürü uygulayınca hemen etkısı oluyomuydu kullanan arkadaşlar dan cevap beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?