Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrik edıyorum jenefer.bizim içinde dua et. allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almatı nasip etsin inşallah

kızlar acıkıyorum bişiler yiyince de midem bulanıyor ama şikayetçi değilim her gecen gün sigaradan biraz daha uzaklaşıyorum inşallah iyice tiksinirim.bu kadar bekledim hamile kalmak için şimdi de sigara içip bebeğe zarar veriyorum utanıyorum kendimden.sizlerden de iyi olduğunuzu duymak güzel kızlarrrr kendinize dikkat edin canınızı sıkacak şeylerden uzak durun:)

hepinize çok teşekkür ederim darısı başınıza sizin için bol bol dua ediyorum allah utandırmasın isteyen herkeze nasip etsin kurban olduğum.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum...dr bana gonal f 1050 vermişti...aşılamam bu ay olmayacağı için alamadım tabiki..muhtemelen önümüzdeki ay da aynısını verecek...bu ilacı 6 gün kullanacaktım merak ettiğim bu iğne 6 tane mi yoksa 1 tane oluyor da bölünüyor mu?

kızlar ben adet gördüm maalesef bu ayda olmadı 3. aşılamamı ne zaman yaptırırım bilmiyorum biraz ara verecem:a015::a015:

kızlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm faydası olmaya başladımı bilmiyorum ama dünden beri karnımda hafif hafif ağrı var birde bugün akıntı olmaya başladı . bu kürü uygulayınca hemen etkısı oluyomuydu kullanan arkadaşlar dan cevap beklıyorum

kızlar olmadı malesef..ilk aşılamamdı.çift aşılama yapılmasına rağmen tutmadı.hamişleri tebrik ediyorum.lütfen bize de dua edin..bu aşamada ne yapacağım bilmiyorum.doktor bir ay dinlendirecekmiş heralde.cuma günü görüşmeye gideceğim.sonra tüpe geçeriz dedi ama eşim pek istemiyor. aşılamaya bile zor ikna etmiştim.2 aşılamayı da istemiyor.tedavinin fiziksel ve psikolojik külfetini bizler çekiyoruz malesef.biraz daha anlayışlı olsalar bari.bakalım doktorum ne önerecek ve eşim kabul edecek mi?üff yaaa

sigaranın düşük yaptığını,sakat bıraktığını zaten biliyosun allah irade ve akıl versin sana ve seningibileri.annelik fedakarlık ister.bir çocuk annesiyim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.BAZI ŞEYLERİ BİLMEK YETMEZ UYGULAMAK GEREKİR BİRAZ GAYRET HERŞEY BEBEKLERİMİZ İÇİN.

üzülme canım. benımde ilk aşılamamdı adet oldum 1 hafta önce. banada dr 1 ay dinlen toparlan tekrar deneyelım dedı. size hemen tüp bebekmi önerdi.benım dr 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaparız demişti. eşinde streslidir şimdi bize bellı etmıyolar ama eşlerimizde çok üzülüyolar. nasıl biz strese girdıysek olmadı dıye onlarda giriyo tek farkı belli etmıyolar . eşinde 1 hafta 10 güne kadar kendisinı toparlayıp 2.kez denemek istitcektır. canını sıkma lütfen. hepimizin kafası karışık şimdi. biraz zaman ve sabır...

canım bende kullandım soğan kürünü bende bir hafta sonra başlamıştı ağrılar,lekelenmeler
ılk aşılamamdan sonra bi kist oluştu bende başlıycam soğan kürüne

Son düzenleme:
kızlar benimde ilk aşılmam negatifti ya bu ay dinlendim 2 gün içinde regl olucam bendemi soğan kürünü denesem kist oluşup oluşmadığını nasıl anlrızki :8 ben dr gitmiyorum 2ci aşılma şubatta olacaktı ama ben istemiyorum ilkinde zaten pskolojik çöküntüyü henüz yeni atlatım ne dersiniz soğan kürü vs vs uygulasak ? şaşatım kaldım bu işe birde dr aşılamadan sonraki ay hamile kalma olasılığı daha yüksek demişti eşimde ve bende sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…