Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

herşeyin hayırlısı canım benim..ama neden hemen tüp dedi ki doktorun..ikinci aşılamayı önermedimi..inşallah eşin de ikna olur..ah bu kocalar....herşeyi biz çekeriz..ama sölenen onlar...allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

kızlar çok sağolun desteğiniz için..bugün doktora gidicem.nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum.ama tlfnla görüştüğümüzde tüpe geçeriz demişti.rahim filmimde tüpler açık görünüyor ama bir tarafta birikme gibi birşey gördüm dedi.orsa sanki bir sıkıntı var dedi.
rahim filmi çektirdim,histeroskopi oldum..bugüne kadar netlik kazanan hiçbir bulgu yok.yani gittiğim doktorlarınn hiçbiri senin şu sorunun var ondan kaynaklanıyor diye kesin birşey söyleyemiyor.emin olduğumuz sadece pıhtılaşma sorunum olduğu.herşeyin bir zamanı var demekki.Allah yardımcımız olsun..
haa bu arada bir de iyi haber vereyim de size moral olsun..benden 3 gün önce aşılaması yapılan arkadaşım vardı..kendisi pko lu.3-4 ayda bir regl oluyordu.yumurtlama sorunu vardı.eşinde de ciddi varikosel varmış ameliyat olmuş.4 yıllık evliler.hiç gebe kalmamış.kız ilaçla regl olup tedaviye başlatıldı.veeee test sonucu pozitif..hamileeeee

arkadaşlar merhabalar bende bu ay umut tüp bebekte aşılama yaptıracaktım ama yumurtalarım nasıl takip ettiyse dr önce pek gelişmedi sonrada kendiğinden çatlamış aşılama iptal edildi normal ilişki önerdi ben normalde 1 ocakta yumurtam çatladığı için adetimin yarın gelmesini bekliyorum ama dayanamadım dün kan testi verdim ve sonuç 1,69 çıktı aslında her zaman 0,001 çıakrdı ama bilemiyorum neyse asıl demek istediğim bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama iyi bir dr arıyorum bi tavsiyeniz varmı yani hem dr hem hastane iyi olsun istiyorum hastane yaada tüp bebek merkezi

kist oluşup oluşmadığını DR adetten sonra kontrole gittiğinde ultrasonda görüyor
canım hamile kalmış olsan bile soğan kürüne devam edebiliyorsun:sm_cool:

grb4 anladım canım ben aşılmadan sonra dr giitiğimde muayene etmmeişti şimdi ikinci adet günüm geliyor yarın olucam bakalım ne olacak hemen soğan kürüne başlayacağım :)

merhaba kizlar sanirim iki hamile sayisinda kaldik. doktorlarin asilama icin verdigi orana tam da uyuyor yaklasik 20kisi civarindaydik yuzde onu yani 2 kisi kaldi. morelimizi bozmayalim size az gozukuyor ama bu doktorlarin asilama icin verdigi gercek orana aynen uyuyor. her ay iki kisi hamile kalsa asilamadan bu dahi cok iyi.
25 ayda bir kez hamile kalmis kisinin bunu yazmasi normal sanirim:)
serpil sen miydin 11 ay deneyen, hic uzulme sana asilama yapmasi bile anormal doktorunun ilk 12 ay her seglikli ciftin henuz hamile kalmamasi cok normal. her an gelebilir senin minnos.
kizlar internetim evde yok o yuzden cok nadir giriyorum hepinizin guzel haberlerini "bende hamileyim" basliginda gormek dilegiyle Insallah.

Merhaba güncüm pozitifliğin hep böyle kalır inşallah. Olumlu olmak, pozitif düşünmek çok önemli. Sadece bebek için değil herşey için önemli. Elbette hepimiz birgün anne olacağız ben buna çok inanıyorum. Sadece bir an önce olmasını çok istiyoruz galiba.

canım bendim 11 aydır bebek deneyen evet aşılam negatifti gülüm bende hepinizi ben hamileyim topiciğinde görmek istiyorum inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyim canım biraz yorgunum yazılı haftasındayız ya şaşı felan bakıyorum artık:) sen nasılsın canım benim?

bende iyiyim napıyım.soğan kürüne başladım bugün4.yada5.gün.2 gündür falan kasıklarım da ağrı var adet olcakmışım gibi. bu kürmü yapıyo bilmiyorum. inş.faydası oluyodur. sen ilköğretimmi yoksa lisedemı öğretmensın?. eğer ilkokulsa işin zor allah kolaylık versin .

tabi kürdendir ağrıların canım.ben lisedeyim evet biraz daha rahatım lisede

selam kızlaar!
ben soğan kürü yapıyordum ama en fazla bir hafta tahammül edebildim yaa acaba bir hafta yeterli olur mu bileniniz var mı?

merhaba acaba bu sugan kürü nasıl yapılıyor arkadaşlar birde incir ve poleni duydum ama onunda nasıl kullanılacagını bilmiyorum bileniniz varsa banada yazabilirmi acabaa.s.

merhaba acaba bu sugan kürü nasıl yapılıyor arkadaşlar birde incir ve poleni duydum ama onunda nasıl kullanılacagını bilmiyorum bileniniz varsa banada yazabilirmi acabaa.s.

2 bardak hazır suyu kaynat kayanayınca 1 adet orta boy soğanın en dıştakı sarı kabuğunu soy ve soğanı 4e bölüp içine at .ağzı kapalı şekılde 5 dk kaynat ılık olunca sabah akşam yemeklerden 10 dk önce iç. Benım bugün 5.günüm.faydası oluyo galiba akıntı yapıyo .sabah taze, akşam taze yapıcaksın yalnız

feslegencim çok teşekkür ederim bunun zamanı varmı ben şuan yumurtlama dönemindeyim 2 aşılamadan sonra ara verdim ve bu ay kendimce birşeyler yapmak isedim akıntı yapıyor diyorsun şayet bende gebelik oluşuyorsa zarar verirmi acaba ve suan ben her akşam 1 tatlı kaşıgı polen yiyorum birkaçtanede incir umarım faydalarını görürüz a.s.

selam arkadaşlar. maalesef bu defa da olmadı doktora gitmeyi bırakacam. biraz kendi halime kalmak istiyorum. artık maddi durumum da elvermiyor zaten tedaviye.... hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…