Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb canım.hayırlısı olsun ve canın saolsun öncelikle.ben de tutmasaydı 3-5 ay ara vermeyi düşünüyordum ortada ciddi bi prob. yoktu ve habire klomen pregnyl vs.. uğraşıp duruyordum.doktora yazdıracam klomeni e çocuğunuz olmuyor mu sorusu tak karşımda,pregnyl vurduracam hemşireye aynı soru..
sen de kafanı toparla Allah senle eşine zarar vermesin sağlığınız yerinde olsun elbet birgün olacak.hiç yumurtası olmayan kadın bile doğuruyor ya da hiç spermi olmayan erkeğin bile çocuğu olabiliyor hergün bi mucize duyuyoruz.Allah izin verirse herkesin olacak çocuğu ve ilerde bugünleri tebessümle anacağız.evet hamileyim ben belki seni anlamadığımı düşünebilirsin ama ben de yaşadım ve kendi annemle bile paylaşamıyordum duygularımı.şuan da diyorlar aşılamada düşük riski çok dikkat dikkat hep.Allah bizi sınıyor kimine iyi bi eş vermiyor bizim eşlerimiz çok iyi bizde de çocuk derdi oluyor.Önce sağlık kendine dikkat et yeter

canım bebiş ne kadarlık oldu şimdi?nazar değmesin ikinizede

bende iyiyim canım kendim kalamaya çalışyrum dr 1 ay sonrasına erteledıye.belkı kendım kalırımdedim.

Slm cnm nbr?
Uzun zaman oldu konusmayali ne durumdasin calisma veya
tedavi falan var mi bebek icin?

canım ya 1. aşılamadan sonra kist oluştu drum bi dahaki adeti bekleyelim geçerse 2. aşılamayı yapalım dedi ama yinede çalışmalara devamm ediyoruz bi ihtimal doğal yoldan hamile kalabiliriz yılmak yok hamiş kalana kadar devam

Son düzenleme:
kızlar ben ayın 6 sında adet görmeye başlamıştım. 12 gün geçtı 2 gündür göğüs uçlarımda dokununca hafiften acı var. hamile kalmış olabılırmıyım.2 hamileliğimde 10.günmüş hesabıma göre göğüslerım acımaya başlamıştı. perşembe günü dr. randevum vardı. yumurtalara bakmaya gidipte bide hamile olduğumu öğreniyomuşum. ayyyyy ne güzel olur:Saruboceq:

Doğru sende de benim gibi kist oluşmuştu. Bana doktorum bu ay doğum kontrol hapı verdi bugün son hapımı içeceğim adetimi bekleyeceğim daha sonra da tüp bebek tedavisine inşallahhhhhh başlayacağız.
Sana hap vermemiş galiba doktorun belki doğal yoldan bu ay hamile kalırsın.hihoyyyt

İnşallah cnm ama bence pek fazla belirtilere takılma. Takınca olmuyor ben onu anladım. İnsan hiç ummdaığı zamanlarda hamile kalabiliyor. Fazla düşününce istemeden olumsuz etkiliyoruz kendimizi ve olmuyor.
En güzekli doğal yoldan olması zaten. Keşke hepimiz doğal yoldan kolayca hamile kalabilsek.

canım inşallah hamiş olursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırmak gerekir?birde aşılama yapılan güne göremi hesaplıycaz kaçıncı günde olduğumuzu.

Iyilik cnm ya ne olsun tedavi icin gunleri sayiyorum zaman yaklastikca heyecanlaniyorum. Kafamda karisiyor acele mi ediyorum diyorum arada bazende tam zamani diye dusunuyorum.

bu gelgitleri bende çok yaşıyorum canım ya sabır sabır sabır sonunda bebişlerimize kavuşucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…