Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kardelencım nasıl gidiyo hamileleık bir terslık yoktur inşallah.
saol canım bulantım çok onun dışında ciddi bişeyim yok.yaa nasıl sevindim anlatamam bugün bi arkadaşımdan daha hamile olduğunu öğrendim çifte sevinç oldu bana:)
çok dikkat et kendine sen daha önce düşük felan da yaşamıştın di mi aman canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah

fesleğen teşekkürler bende yapıca yarın başlayım sabah akşam içiliyo ya hergün iki kere mi yapcam günde bidefa kaynatıp sabah bir bardak akşam bi bardakmı kendiliğnden hamile kalman çoook güzel ya bende sanki tedaviyle kalırsam düşük olur gibi korku var içimde 9 ay lavoboda geçer heralde kanama varmı diye ben bi kez düşük myaptım hamileleik geçirdim ama tadına varamadım malesef hemen hamile kalmıştım ve ohhh sağlıklıyız hemne oldu demiştim meğer öle değilmiş 2 yıldır olmuyo ama olursa bizimkiler çok özel olucak buna eminim hamilesin ya duan kabul olur dua et bizide ihmal etme kendinizide tabiii

aynı sorunları yaşıyoruz buradakı arkadaşlarla birbirimizi bizden başkaları anlayamaz.hele bırde hamileliği yaşayıp o duygunun bı tadına vardıysan olmayınca bıdaha için içini yiyor oluncada ya bunada bişey olursa diye..soğan kürünü taze yapılması gerekıyo dıye biliyorum 5 dk.alıyor zaten yapıp taze taze iç bence. ötekı ayda inş.senin güzel haberini alırız.:Saruboceq:

bende çok hafiften var bulantı. midemden su geliyo sankı boğazıma doğru. bırde gecen ay 6sında adet görmüştüm günü geldıya şimdi hafif kasığımda ağrı var adet olcakmış gibi günü gelıyoya ondanmı acaba. dr kontrolüm 2 hafta sonra.ben bide sonuncusunu dış gebelık geçirdımya korkuyorum. bakmadı dün dr .kan değerımde 403.50 senınkı ılk yaptırdığında kaçtı?ne kadarlık olduğunu bile bilmıyrm.

fesleğen sağollll dediğin gibi yapıcam yarın bende hamileyken değer öle çıkmıştı ama kalp atışı falan duyulmadan düşük yaptım kese vardı ama çok yeniydi doktora sordum acaba hamile miydim değilmiydim emin değilim diye dr 400 lü değerler kesin hamilelik belirtisi demişti tabi boş gebelikte değer nasıl çıkar bilemiyorumm ama kalbini ferah tut allah korusun inşallah kesende bebiş görürsün ve hızlı kalp atışlarınıda duyarsınızz bu sahne dizilerde çok çıkıyo ya görünce kanal değiştiriyorum ne yapıyımmm inanırmısınız artık midem bulansın istiyorummm tabi soğuk algınlığından değilll

çok sevindim ben de ya inşallah sağlıklı geçen bir hamileliğin ardından hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına fesleğencim...
ahh ahh darıı bize inşallah...bu arada kızlar biliyorum çok erken böyle bişiy için şüphelenmeye ama napiim yaa adetim 3 gün geçti...neden bilmiyorum...dua edin daa noluur

canım 205 çıkmıştı ilk değer benim.bak msjı erken okursan bugün git doktora test iste.eğer iki gün sonra iki katı yükselirse değer dış gebelik yok demek.benim kendi doktorum gerek yok demişti ama randevusu 2 hafta sonraydı o yüzden ben yaptırdım bi kan verdşm sadece içim rahat etti

inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum ve duamı ediyorum

ya kızlar bu arada pek ekşi yemem ben ama bulantıma iyi geliyor diye şuan tuzlu limon yiyorum ardından portakal,mandalina başka şey yediğimde midem altüst oluyor.nasıl bi kahvaltı ama di mi:) bi de süt içemiyorum içeyim dedikçe midem bulanıyor.inşallah düzelir bu durumum

:teytey::teytey::teytey:
hadi masalah masalah bize ümit oluyorsunuz. darısı başımıza :))

kızlar bugün hastaneye gittim kan verdım değer 1000 çıktı.d a göstermedim yalnız baska hast.verdım. geçen hafta çarşamba 400 dü.normalmi sizce ilerlemesi. eğer 2 günde bır 2 katı olması gerekıyosa buün1600 gibi bişey olması lazımdı. ama 3 günde bir hessaplayınca normal gibi. haftaya çarşambaya kadar nasıl sabretcem bılmıyorum.

fesleğen canım benim bi bilgim yok bu konuda fakat sen de kafana takma sakın bebeğine zarar verirsin tatlım olumlu düşün nolur çok öpüyorumm

kızlar bu crınone jel kullanan varsa cvp yazsın. topak topak hafif kahverengimsi dökülmeye basladı. normalmı ya.hafıf hafıfde kasığım ağrıyo ara ara.

:lepi: hihoyyyt
maşallah canım inşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişine kavuşursun :Saruboceq:

fesleğen gözün aydın canım..allah tamamına erdirsin inşallah.........

merhaba arkadaşlar tekrar tedaviye başlıyorum ve bu sefer igneli aşılama olucagını söyledi doktorum igneli aşılama olanınız varmı ilaçlıdan farkı ne bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…