- 29 Aralık 2009
- 165
- 1
- 118
- 40
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.941
fesleğen gözün aydın canım..allah tamamına erdirsin inşallah.........
aynı sorunları yaşıyoruz buradakı arkadaşlarla birbirimizi bizden başkaları anlayamaz.hele bırde hamileliği yaşayıp o duygunun bı tadına vardıysan olmayınca bıdaha için içini yiyor oluncada ya bunada bişey olursa diye..soğan kürünü taze yapılması gerekıyo dıye biliyorum 5 dk.alıyor zaten yapıp taze taze iç bence. ötekı ayda inş.senin güzel haberini alırız.:Saruboceq:
fesleğen ben 7 gündür soğan kürü uyguluyordum ama bugün 14, gün olmasına rağmen hafif lekelenme şeklinde kanama var normalmi sizde yada kullananlarda oldumu ben normal renk akıntının artarak devem etmesini bekliyodum ama lekelenme normalmi yani daha 7 gün önce adetim bitti ve 28 günde bir oluyorum teleş yaptım sizce bırakmalımıym bende çikolata kisti var 23mm boyunda
aşılamayla hamile kalan arkadaşalara bi sorum olacak kanda beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı ve kaçıncı gün baktırdınız ? şimdiden teşekkürler.
ben 14.gün yaptırmıştım 205 çıkmıştı değerim
kardelen nasılsın?ben yarın doktora gitcem ilk kontrole.
canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın güzelim.ne mutlu sana doğal yoldan hamile kaldın.ben en son perşembe günü gittim ikinci kontrole.doktor herşey yolunda dedi bulantılarıma da mutlu olman lazım dedi:)yanlız 9.hafta görünürken doktor ultrasounddan 8 hafta 1 günlük hamilesin dedi yani internetteki hesaplayıcılardan bir hafta geç gidiyor.doğrusu doktorun söylediğiymiş sen de bi sor onu.beni en mutlu eden şey en son gittiğimde alttan değil karnımdan bakması oldu çok rahatsız oluyordum bu sefer rahattım.ilaçlara devam ediyorum bakalım artık:)
akşama yaz canım nasıl geçtiğini çok öptüm
şimdi geldık eve. dr karnımdan baktı 6 hafta 2 günlük dedı.kalp atışları yenı başlamış dedı dinletmedı ama kalbını atarken gösterdı .düşük tehlıkem yok ama gene nolur nolmaz diye jel yazdı.içim rahatladı valla
kardelen midem çok kötü ya 3-4 gündür.gece 4 te 5te bır başlıyor bulanmaya gün boyu sürüyor.sabahlarıda istifar etmeye basladım. hiç bişey yemek istemiyorum sabahları bu yüzden. ne iyiy gelir acaba bulantıya. krakeri duydum bunun dışında bana ne tavsıye edersın?sen kılo aldınmı bu hafta 2 aylık olcak 1 kılo aldım.
kızlar nerdesinizzz????
iyiyim canım dün kontrole gittik hareketlenmiş elini bacağını sallıyordu bizimki çok değişik olduk eşimle bakakaldık.ense kalınlığını ölçtü doktor normal olduğundan ikili teste gerek yok dedi 16-17.haftada üçlü test yaptıracam.bakalım çok şükür.sen nasılsın canım herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?