Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fesleğen ben 7 gündür soğan kürü uyguluyordum ama bugün 14, gün olmasına rağmen hafif lekelenme şeklinde kanama var normalmi sizde yada kullananlarda oldumu ben normal renk akıntının artarak devem etmesini bekliyodum ama lekelenme normalmi yani daha 7 gün önce adetim bitti ve 28 günde bir oluyorum teleş yaptım sizce bırakmalımıym bende çikolata kisti var 23mm boyunda

slm ben aralıkta aşılma yaptırmıştım sonuç negatifti bu ay soğan kürü uyguladım adetim 4 veya 5 gün önce geldi ama ne yazıkii sadce kahverengi akıntı kırmızıyı bir türlü göremedim ve bu akıntı 1 gün devam etti şuan birşey yok hiç anlamadım ne olduğunu kürü uygularken ciddi akıntılarım olmuştu rahimi ve yumurtalıkları temizliyormuş bende nasıl bir etki yaptı anlamış değilim normalde adet günüm bu ayın 14 ü olmalıydı ama 10 da iki damla akıntı ve gecesi kahverengi akıntılar anlamdım bu adetmi temizlikmi bendeki gelişmeler böyle oldu sendeki gelişmeleride yazrsan sevinirim kısacası hamilede değilim lmaz:

bende öyle bir etkı yapamdaı canım .sadece haf
iften akıntı yapmıştı. kanama lekelenme falan olmadı hiç. bilmiyrumkı ya.istersen bırak. belkı kişiden kişiye fark edıyodur etkısı.

aşılamayla hamile kalan arkadaşalara bi sorum olacak kanda beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı ve kaçıncı gün baktırdınız ? şimdiden teşekkürler.

kardelen nasılsın?ben yarın doktora gitcem ilk kontrole.

canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın güzelim.ne mutlu sana doğal yoldan hamile kaldın.ben en son perşembe günü gittim ikinci kontrole.doktor herşey yolunda dedi bulantılarıma da mutlu olman lazım dedi:)yanlız 9.hafta görünürken doktor ultrasounddan 8 hafta 1 günlük hamilesin dedi yani internetteki hesaplayıcılardan bir hafta geç gidiyor.doğrusu doktorun söylediğiymiş sen de bi sor onu.beni en mutlu eden şey en son gittiğimde alttan değil karnımdan bakması oldu çok rahatsız oluyordum bu sefer rahattım.ilaçlara devam ediyorum bakalım artık:)
akşama yaz canım nasıl geçtiğini çok öptüm

şimdi geldık eve. dr karnımdan baktı 6 hafta 2 günlük dedı.kalp atışları yenı başlamış dedı dinletmedı ama kalbını atarken gösterdı .düşük tehlıkem yok ama gene nolur nolmaz diye jel yazdı.içim rahatladı valla

fesleğen çok sevindim canım.evet dikkat yine de sen aramızda 3 hafta felan var fazla değil ii ya gecekten sevindim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin dikkat et kendine hoşçakal

kardelen midem çok kötü ya 3-4 gündür.gece 4 te 5te bır başlıyor bulanmaya gün boyu sürüyor.sabahlarıda istifar etmeye basladım. hiç bişey yemek istemiyorum sabahları bu yüzden. ne iyiy gelir acaba bulantıya. krakeri duydum bunun dışında bana ne tavsıye edersın?sen kılo aldınmı bu hafta 2 aylık olcak 1 kılo aldım.

canım zencefil de iyi geliyor ben balla karıştırıp yiyordum ama tabi sen gene de sor bi doktora.ben iki kilo aldım ama sanmıyorum bebekle alakalı diil de yediğim için:)

iyiyim canım dün kontrole gittik hareketlenmiş elini bacağını sallıyordu bizimki çok değişik olduk eşimle bakakaldık.ense kalınlığını ölçtü doktor normal olduğundan ikili teste gerek yok dedi 16-17.haftada üçlü test yaptıracam.bakalım çok şükür.sen nasılsın canım herşey yolunda mı?

bendede aşırı bulantı kusma var.dün akşam acile gittik.serum taktılar iğne yaptılar. dr şurup yazdı bugün daha iyiiyim en azından kusmadım. ultrasondada baktı bır terslık görmedı. 10.haftaya gircem bende. ayın 15 inde kontrolüm bakalım bize ne diycek dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…