- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.961
sena nasılsın neler yapıyorsun sen bu topiğin kurucususun hep deneyimlerinden yararlandık ve arada bi bize yaz merak ediyoruz hepimiz seni.inşallah hayatında herşey yolundadır
amin canım.sen nasıl bebişin nasıl herşey yolunda mı güzelim?
mrb arkadaşlar ben de ilk aşılamamı aralıkta olmuştum o dönemde topiğe sürekli yazıyordum ama sonuç negatif olunca çok üzülmüştüm ve uzaklaşmak için uzun zamandır yazmıyordum.6 Mart ta ikinci aşılamamı oldum veeeee şimdi hamileyim :)))sakın umudunuzu kaybetmeyin bunu paylaşmak istedim çünkü hep olumsuz sonuçlar oluyor diye insanlar umutsuzluğa kapılıyor ama asla pes etmeyin bende inanımıyorum hala ;allahıma şükürler olsun ve isteyip uğraşan tüm arkadaşlarım hepinize bu duyguyu nasip etsin işllh ben herkes için dua ediyorum.:))
henüz 5 haftalığız ama işllh bu 9 aylık süreyi sağlıkla atlatıcaz ve bebeğime kavuşacağım allahın izniyle
ne diyeceğimi bilemiyorum sadece dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin çok öpüyorum herkesi...
mrb arkadaşlar ben de ilk aşılamamı aralıkta olmuştum o dönemde topiğe sürekli yazıyordum ama sonuç negatif olunca çok üzülmüştüm ve uzaklaşmak için uzun zamandır yazmıyordum.6 Mart ta ikinci aşılamamı oldum veeeee şimdi hamileyim :)))sakın umudunuzu kaybetmeyin bunu paylaşmak istedim çünkü hep olumsuz sonuçlar oluyor diye insanlar umutsuzluğa kapılıyor ama asla pes etmeyin bende inanımıyorum hala ;allahıma şükürler olsun ve isteyip uğraşan tüm arkadaşlarım hepinize bu duyguyu nasip etsin işllh ben herkes için dua ediyorum.:))
henüz 5 haftalığız ama işllh bu 9 aylık süreyi sağlıkla atlatıcaz ve bebeğime kavuşacağım allahın izniyle
ne diyeceğimi bilemiyorum sadece dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin çok öpüyorum herkesi...
canım tebrik ediyorum ALLAH,ım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bende 15 martta 3 aşılamamı oldum ve 29 kan vericem dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkezle birlikte banada nasip etsin kendine çok dikkat eta.s.::CüvCüv:::Saruboceq:
Selam arkadaşım, Bende 25 martta aşılama yaptırdım, bu daha 1. aşılamam ve şimdiden heyecanlıyım. Dualarım seninle, RABBİM yüzünü güldürür inşallah...
Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum.:CüvCüv:
çok teşekkür ederim arkadaşlar işlhh allahım dualarımızı kabul eder bebek için emek verenlerin emeklerini karşılıksız bırakmaz ve bizlerinde fesleğencim bebişlerini sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almak nasip eder.
cecen cnm bugün kan vereceğini yazmışsın sana dua ediyorum işllh sonuç pozitiftir ve mutlu bir haber verirsin bizlere allahım işllh yüzünü güldürür ...sonuç belli olduğunda mutlaka haber ver bize allah yardımcın olsun.
merhaba malesef benim bu seferde olmadı doktorum 1 ay beklememi söyledi ama ben artık tüp bebeğe geçicem sanırım rabbim hepinizin yüzünü güldürsün umarım güzel haberlerini alırız en kısa zamanda dualarımız seninle ve senin gibi bekleyen herkezle a.s.
ben aşırı bulantı yüzünden 5 kılo verdım vücut da sıvı eksikliği olmuş geçen hafta dr hastaneye yatırdı 2 gün süreklı serum yedım.hiç faydası olmadı daha beter kustum hatta.çıkarken bana zoher diye bir ilaç verdı kusmaiçin o hap sayesınde yemek yıyorum şimdi.2 haftadırda griptım hala atlatamadım .bu hafta 3 aylık olduk. cinsiyetını merak etmeye basladık.bize erkek gibi geliyor.dün internetten ana kucağı oto koltuğu sipar
iş ettık baya indirimdeydi. ilk eşyasını aldık yani.sen ne yaptın bebiş ne kadarlık oldu şimdi.cinsiyetini öğrendinizmi?
Çooooo....k sevindim dst29 maşallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ben de tüp bebeğe başladım yakında aynı müjdeyi bende veririm inşallah :teytey:
hiç endişelenme güzelim Allah bu duyguyu tattıracak eninde sonunda ben herkesten umutluyum ve dualarım sizinle
bence de canım kendini maddi manevi ne zaman hazır hissedersen o zaman geç.hakkında hayırlısı olsun bu arada bünyen de sen de tamamen hazırlanırsın.Allah önce sana ve eşine sağlık versin umarım herşey yolunda giderçok teşekkür ederim canım güzel temennilerin için doktorumla konuşup aşılama derse kesinlikle kabul etmiycem fakat tüpbebegede yazsonu geçmeyi düşünüyorum ALLAH,ın izniyle sizin bebişleriniz saglıklı bir şekilde dogmuş olur ve onların büyümelerini takip ederiz burdan kendine çok iyi bak görüşmek üzerea.s.
kızlar merhaba...
ben aralık ayında aşılama yaptırmıştım ve aranızdaydım..ama aşılamam tutmadı ve ikincisini yaptırmak da kısmet olmadı bir türlü... o zamandan beri o kadar umutsuzdum ki ne bu topiğe de uğramadım..ocak şubat derken tedaviyi bıraktık...ve mart ayında adet görmedim...bu sabah test yaptım...kızlar hamileyimmmmmmmmm....hala inanamıyorum..birine inanmadım gittim bir test daha yaptım o da pozitif çıktı..rabbime şükürler olsun ki en umudum olmadığı anda meleğimi verdi bana...sizler de umudunuzu kaybetmeyin ..hep dua edin rabbim çok büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?