- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.981
kızlar merhaba...
ben aralık ayında aşılama yaptırmıştım ve aranızdaydım..ama aşılamam tutmadı ve ikincisini yaptırmak da kısmet olmadı bir türlü... o zamandan beri o kadar umutsuzdum ki ne bu topiğe de uğramadım..ocak şubat derken tedaviyi bıraktık...ve mart ayında adet görmedim...bu sabah test yaptım...kızlar hamileyimmmmmmmmm....hala inanamıyorum..birine inanmadım gittim bir test daha yaptım o da pozitif çıktı..rabbime şükürler olsun ki en umudum olmadığı anda meleğimi verdi bana...sizler de umudunuzu kaybetmeyin ..hep dua edin rabbim çok büyük...
kızlar merhaba...
ben aralık ayında aşılama yaptırmıştım ve aranızdaydım..ama aşılamam tutmadı ve ikincisini yaptırmak da kısmet olmadı bir türlü... o zamandan beri o kadar umutsuzdum ki ne bu topiğe de uğramadım..ocak şubat derken tedaviyi bıraktık...ve mart ayında adet görmedim...bu sabah test yaptım...kızlar hamileyimmmmmmmmm....hala inanamıyorum..birine inanmadım gittim bir test daha yaptım o da pozitif çıktı..rabbime şükürler olsun ki en umudum olmadığı anda meleğimi verdi bana...sizler de umudunuzu kaybetmeyin ..hep dua edin rabbim çok büyük...
fesleğen nasılsın güzelim ne var ne yok geçti mi bulantıların
çok sevindim allahım tamamınada erdırır inşallah. benımde aşılama peşinden kendiliğinden kalmam sürpriz olmuştu.şimdi 14.haftamızdayız.:teytey:
oy maşallah gözümüz aydın bi hamilemiz daha var çok sevindim güzelim doğal yoldan hamile kaldın bak Allah biliyor ya ben inanıyorum buna biraz cektiriyor sonra refaha kavuşturuyor çook sevindim kendine dikkat et
canım çok tebrik ederim ALLAH,ım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inan umut oluyorsunuz bizlere benimde 3 aşılamam tutmadı ve tüpbebek düşünüyorum fakat doktorum beklememi söylüyor sizde sorun neydi benim sorunum tanı konulamayan infertilite yani ne eşimde nede bende bir problem bulamıyorlar dualarınızı eksik etmeyin bizlerden bizde enkısa zamanda yaşayalım bu duyguları ALLAH,a emanet ol:CüvCüv:a.s.
kızlar merhaba...
evet canım öyle mutluyum ki..gerçekten hiç beklemediğim bir zamanda çok büyük süpriz oldu bu...rabbime şükürler olsun...
gerçekten de dediğin gibi..umudumu tamamen kaybetmiştim..Allah çok büyük...şükürler olsun allahım:)))
canım benim eşimde tek taraflı varikosel var demişti doktor ama çok ciddi olmadığını söylemşti. ama bu yüzde sperm sayısı 7 milyona kadar düşmüştü..benim de süt hormonum yükseliyrdu...ki şu ara yüksek olması gerekliydi:)ben geçen ay her gün kuru incir kürü yaptım...sabaharı da eşimle polen yedik...bir de eşime her gün karşık taze meyve suyu sıktım..içine mutlaka havuç ekledim..bir de eşim keçiboynuzu pekmezi yedi düzenli her sabah..o ay sonuç alamadık..ve onları da bıraktk ama işte şimdi :CüvCüv: güzel sonuca ulaştk..ben onlara bağlıyorum...allah yardım etti vesile etti oldu..rabbim en kısa zamanda isteyen herkese yşatsın bu duyguyu:)) sen de allaha emanet ol canım ve bol bol dua et:))rabbim gönlündeki meleği mutlaka verecektir:)
Ayyy canım benim yaa çook sevindim inan hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..
Bu arada bende bişiy diicem :)
Ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım 4 gün iğne kullandım ve doktora kontrole gittim..doktorum test istedi ve sonucum pozitif çıktıı!!!! inanamıyorum kızlar yaa..beta hcg sonucum 55 küsur..öyle acayip bişi oldum kii..ama doktorum dış gebelikte olabilir dedi
çok tedirginim..pazartesi tekrar gidip kan vericem ve durum kesinleşicek..nolur dua edin bana yaa sevincim kursaamda kalmasın...
canım işallah saglıklı bir hamileliktir ve RABBİM yüzündeki mutlulugu daim kılar inan çok sevindim kullandıgın igneler aşılamada kullanılan ignelerdenmiydi banada doktorum bekle diyor buay igneli 3.aşılamamı oldum fakat sonuç negatif beklemelimiyim sencede sugan kürüne başla diyorlar of çok sıkıcı bir durum ama birdaha aşılama derse doktorum direk tüpbebege geçmeyi düşünüyorum neyse güzel haberlerini sabırsızlıkla bekleyecegim ALLH,ım seninle olsun:CüvCüv:a.s.
Ayyy canım benim yaa çook sevindim inan hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..
Bu arada bende bişiy diicem :)
Ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım 4 gün iğne kullandım ve doktora kontrole gittim..doktorum test istedi ve sonucum pozitif çıktıı!!!! inanamıyorum kızlar yaa..beta hcg sonucum 55 küsur..öyle acayip bişi oldum kii..ama doktorum dış gebelikte olabilir dedi
çok tedirginim..pazartesi tekrar gidip kan vericem ve durum kesinleşicek..nolur dua edin bana yaa sevincim kursaamda kalmasın...
kızlar merhaba...
Kızlar yaa beta hcg seviyemin düştüğünü gördük...buda düşük demek..seviye sıfıra gelince tekrar tüp bebek tedavisine başlıycaz...hayırlısı diyorum..bi yandan da tuhaf bi mutluluk yaşadım..çünkü kendi kendime hamile kalabildim :)
Canım çok sevindim tebrik ederim............
Seninle aynı zamanlarda yaptırmıştık aşılama.
Bende ocak sonunda tüp bebek tedavisine başladım.
Şu an hamileyim hemde ikiz, 11 haftalık oldular bile.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar yaa beta hcg seviyemin düştüğünü gördük...buda düşük demek..seviye sıfıra gelince tekrar tüp bebek tedavisine başlıycaz...hayırlısı diyorum..bi yandan da tuhaf bi mutluluk yaşadım..çünkü kendi kendime hamile kalabildim :)
Canım çok sevindim tebrik ederim............
Seninle aynı zamanlarda yaptırmıştık aşılama.
Bende ocak sonunda tüp bebek tedavisine başladım.
Şu an hamileyim hemde ikiz, 11 haftalık oldular bile.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
sancux çokkk sevindim maşallah ne güzel hem iyi haberlerinizi alıyoruz hem de yeniden topicde karşılaşıyoruz çook mutlu oldum aman kendine dikkat et bizimkiler normal hamilelikler olmadığı için hep dikkat etmek zorundayız.Ayy iki canlı var içinde ne güzel maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?