Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oy maşallah gözümüz aydın bi hamilemiz daha var çok sevindim güzelim doğal yoldan hamile kaldın bak Allah biliyor ya ben inanıyorum buna biraz cektiriyor sonra refaha kavuşturuyor çook sevindim kendine dikkat et

canım çok tebrik ederim ALLAH,ım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inan umut oluyorsunuz bizlere benimde 3 aşılamam tutmadı ve tüpbebek düşünüyorum fakat doktorum beklememi söylüyor sizde sorun neydi benim sorunum tanı konulamayan infertilite yani ne eşimde nede bende bir problem bulamıyorlar dualarınızı eksik etmeyin bizlerden bizde enkısa zamanda yaşayalım bu duyguları ALLAH,a emanet ol :CüvCüv:a.s.

fesleğen nasılsın güzelim ne var ne yok geçti mi bulantıların

valla öncekıne göre iyiyim sadece sabahları kusuyorum,gün boyu bulantı oluyor ama o kadarla kalıyor.bizde kontrole gttik.ense kalınlığına baktı 1.2 dedı dr kan sonuclarını beklıyoruz .bişey yoktur heralde demı olsa dr söylerdı diye düşünüyorum. çok hareketlıydı insan hayret edıyor görünce aklın almıyor nasıl içimde oluşuyor büyüyor diye. allah herkese yaşatsın bu duyguyu . bende ankara'ya 10 saatlık yolculuğa cıkıcam dr bişey olmaz gidebilirsın dedı ama inş.rahat giderim.cinsiyetı için erken dedı daha.sen napıyosun?bebiş nasıl?

çok sevindim allahım tamamınada erdırır inşallah. benımde aşılama peşinden kendiliğinden kalmam sürpriz olmuştu.şimdi 14.haftamızdayız.:teytey:

evet canım öyle mutluyum ki..gerçekten hiç beklemediğim bir zamanda çok büyük süpriz oldu bu...rabbime şükürler olsun...
oy maşallah gözümüz aydın bi hamilemiz daha var çok sevindim güzelim doğal yoldan hamile kaldın bak Allah biliyor ya ben inanıyorum buna biraz cektiriyor sonra refaha kavuşturuyor çook sevindim kendine dikkat et

gerçekten de dediğin gibi..umudumu tamamen kaybetmiştim..Allah çok büyük...şükürler olsun allahım:)))

canım benim eşimde tek taraflı varikosel var demişti doktor ama çok ciddi olmadığını söylemşti. ama bu yüzde sperm sayısı 7 milyona kadar düşmüştü..benim de süt hormonum yükseliyrdu...ki şu ara yüksek olması gerekliydi:)ben geçen ay her gün kuru incir kürü yaptım...sabaharı da eşimle polen yedik...bir de eşime her gün karşık taze meyve suyu sıktım..içine mutlaka havuç ekledim..bir de eşim keçiboynuzu pekmezi yedi düzenli her sabah..o ay sonuç alamadık..ve onları da bıraktk ama işte şimdi :CüvCüv: güzel sonuca ulaştk..ben onlara bağlıyorum...allah yardım etti vesile etti oldu..rabbim en kısa zamanda isteyen herkese yşatsın bu duyguyu:)) sen de allaha emanet ol canım ve bol bol dua et:))rabbim gönlündeki meleği mutlaka verecektir:)

Ayyy canım benim yaa çook sevindim inan hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..
Bu arada bende bişiy diicem :)
Ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım 4 gün iğne kullandım ve doktora kontrole gittim..doktorum test istedi ve sonucum pozitif çıktıı!!!! inanamıyorum kızlar yaa..beta hcg sonucum 55 küsur..öyle acayip bişi oldum kii..ama doktorum dış gebelikte olabilir dedi
çok tedirginim..pazartesi tekrar gidip kan vericem ve durum kesinleşicek..nolur dua edin bana yaa sevincim kursaamda kalmasın...

canım benim güzel temenilerin için çok teşekkür ederim dualarım seninle RABBİM seninle olsun :CüvCüv:

canım işallah saglıklı bir hamileliktir ve RABBİM yüzündeki mutlulugu daim kılar inan çok sevindim kullandıgın igneler aşılamada kullanılan ignelerdenmiydi banada doktorum bekle diyor buay igneli 3.aşılamamı oldum fakat sonuç negatif beklemelimiyim sencede sugan kürüne başla diyorlar of çok sıkıcı bir durum ama birdaha aşılama derse doktorum direk tüpbebege geçmeyi düşünüyorum neyse güzel haberlerini sabırsızlıkla bekleyecegim ALLH,ım seninle olsun:CüvCüv:a.s.

çok sağol arkadaşım amin diyorum hepimiz için en hayırlısı inşallah..bence de bekle..acele etme yaa soğan kürü bende yapmıştım sadece 6 gün tahammül edebildim çok zor..ben de 3 kez aşılama yaptırıp 3ündede aynı negatif sonucu almıştım..düşün artık tam herşey bitti tüp bebek tedavisine başlayalım dedik meğer hamileymişim..
aşılamada yapılan iğnelerdendi canım evet..sadece dozu daha yüksekti..4 gün kullandım hamile olduumu bilmeden..valla nolucak bende bilmiyorum sadece biran önce yarın olsun istiyorum..eyvahedigeldismile

hiç canını sıkma kısmetse olur güzelim moralini yüksek tut bizim doktor boşa ikinci test yaptırma demişti ama dev. hast doktor tekrar test istemişti ve ben de kuşkuyla ikinci testi beklemiştim ki korkacak bişey olmadığını gördüm.sen de sakın endişelenme herşey olacağına varır.artık kendinle ilgilenmeye başla kendine dikkat et:)

fesleğenciğim
öncelikle iyi yolculuklar tatlım yanlız iki saate bi mola verin bizim arkadaşa öyle demişti doktoru.ben de bulantılarım azaldı diyordum ama gene başladı arada bir oluyor onun dışında çıktı karnım biraz yolda yürürken dikkat çekiyor artık:)
çok şükür üçlü test sonucu da iyi yanlız süt içemiyorum işte yoğurt,ayran vs yiyip içiyorum.arada bir kıpırdıyor karnım ama tekme gibi değil sanki kasılıyor gibi bakalım oğlumu sabırla bekliyorum:) kendine dikkat et sen de bye

ayy ne kadar güzel çok sevindim canım..sakın kalbini bozma..inşallah dış gebelik falan değildir..meleğin sana çok güzel bi süpriz yapmıştır inşallah...

Kızlar yaa beta hcg seviyemin düştüğünü gördük...buda düşük demek..seviye sıfıra gelince tekrar tüp bebek tedavisine başlıycaz...hayırlısı diyorum..bi yandan da tuhaf bi mutluluk yaşadım..çünkü kendi kendime hamile kalabildim :)

Canım çok sevindim tebrik ederim............
Seninle aynı zamanlarda yaptırmıştık aşılama.
Bende ocak sonunda tüp bebek tedavisine başladım.
Şu an hamileyim hemde ikiz, 11 haftalık oldular bile.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım üzülme kendiliğinden hamile kalabildiğine göre tedavi ile kesin hamile kalırsın.

sancux çokkk sevindim maşallah ne güzel hem iyi haberlerinizi alıyoruz hem de yeniden topicde karşılaşıyoruz çook mutlu oldum aman kendine dikkat et bizimkiler normal hamilelikler olmadığı için hep dikkat etmek zorundayız.Ayy iki canlı var içinde ne güzel maşallah canım

hayırlısı olsun humiş olacak inşallah canım aman bizlerin eşlerimizin sağlığı yerinde olsun da gerisi nasılsa gelecek

canım herşeyin hayırlısı zaten bu sana süpriz olmuştu hiç canını sıkma tedavin olumlu olucak demekki belkide tedavi esnasında kendiliginden tekrar hamile kalacaksın ve bu sefer tutunacak sana bebişin rabbim seninle olsun a.s.

canım gözün aydın ne kadar sevindim bilemezsin...böyle güzel haberler almak harika..topikte hamiş sayısı artıyor..2010 bizlere uğurlu geldi..şükürler olsun rabbime..allah meleklerini sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah:) Şeniz

Çok teşekkürler cnm........
Evet haklısın sürekli dikkatli olmak zorundayız. Hamile kalmak ayrı sorun hamileliği sağlıklı bir şekilde devam ettirmek ayrı sorun.
Bizim de haftaya 2li testimiz var. İnsan istemeden heyecan yapıyor.
İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…