- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
alalaaaaaaaa ben 3 doktor değiştirdim bu 4. hiç alttan ölçmediler yumurtaları bakalım bu nasıl ölçecek...
dst sen şu anda da mı hap kullanıyosun hapla büyüyosa güzel...ovitrelleyi ben de kullandım...
aaaa yumurtalarını içreden mi ölçüyo ki ...anlamadım ilk defa duyuyorum.....karından ultrasonla ölçülüyo zaten o ama..bak benim de 4 yumurtam olmuştu dua et çoğul gebelik olmasın çok sıkıntılı...ben dua ediyorum 1 tane olsun diye dilim çok yandı...inan çoğul olma ihtimali olamama ihtimali kadar korkutuyo beni....benim iğnem de puregon ama bana 75 yetmiyo 100 vuruyorum ben..
ya mltm seni çok kıskanıyorum şu an yaaaaaaa ne güzel yarın test............hayırlısıyla inşallah
şu an ilişkiye giriyomusun ki?artık sonucu değiştirmez ki o....bi de dikkat et bebişe zarar vermeyin haaaaaa.........ayrıca ben kist olduğunu sanmıyorum çatlatma iğnesi oldun sonuçta..
kötü yönde değil kuşum sen bekleme kısmına gelmişsin ya ondan diyorum daha ben adeti bekliyom(((((((((((
ozceliksena ben klomen kullanmaya devam ediyorum geçen ayki denememizde klomenle18 olmuştu 1 tane yumoş ,daha sonrasında otrivelle vuruldum göbekten ama negatif sonuç aşılamaya bağladık umudumuzu ama işlhh...
mltm cim ben aşılamad n sonra 4 gün devam etmiştim ilişkiye 5.gün bıraktım bu sefer de öle yaparım heralde ...öle bile üçüz olmuştu...korkuyorum dedim ya tekrar çoğul olmasından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?