Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ozceliksena ben klomen kullanmaya devam ediyorum geçen ayki denememizde klomenle18 olmuştu 1 tane yumoş ,daha sonrasında otrivelle vuruldum göbekten ama negatif sonuç aşılamaya bağladık umudumuzu ama işlhh...

şu adeti bekleme süreci beni deli edecek hapım yarın son ondan sonra bekle işin yoksa inşallah cumadan önce olurum da başlarım yaaaaaaaaa

dst sen dajha şanslısın canım maşallah benim iğnede bile ancak 100 ünite vurulursam büyüyo......

iğnelerim de bugün gelecekti onları elime almaya bile heyecanlanıyorum.....
bide yeni doktorumu hiç tanımıyorum ya yeni tayin olduk buraya inşallah becerir iğnelerimi araya vermez...ilk sefer olmaz da iğnelerim artarsa diğerini başkasına yaptırırım heralde...allah korusun da..

hiç sorma yaaa zaten bu tedavi süreci hep beklemekle geçiyor.adet olmayı bekle,bitşini bekle ,ilacı bitir yumurtaları büyütmeyi bekle............vs
en zor ve acıtan tarafıda bu bence de...

dimi ya........offffff of çalıştığım halde zaman hiç geçmez gibi geliyo....

allah büyük canım hayırlısıyla bigün bizim de sağlıklı bebişlerimiz olacak inşallah

ya mltm seni çok kıskanıyorum şu an yaaaaaaa ne güzel yarın test............hayırlısıyla inşallah

aa evet bizim merkez asla karından muayene ermez demişti dr um bana ilk gittiğimizde :S:S:S gülüm benim zaten yumurtalarım kendiliğinden gelişiyodu sacede çatlamıyodu kist olarak kalıyodu. benim korkum adet gecikmesi kistten değildir inşallah gene ( ya gene kist olarak kaldıysa diye korkuyorum :S:S ama ilişkide ağrı olurdu ozaman ağrı mağrı yok :jeyyar:

şu an ilişkiye giriyomusun ki?artık sonucu değiştirmez ki o....bi de dikkat et bebişe zarar vermeyin haaaaaa.........ayrıca ben kist olduğunu sanmıyorum çatlatma iğnesi oldun sonuçta..

ya mltm seni çok kıskanıyorum şu an yaaaaaaa ne güzel yarın test............hayırlısıyla inşallah

aaa canım lütfen böle söyleme ben 1,5 senedir bütün hamile kalanları kıskanıyorum.. kendimi onların yerinde hissetmek istemem lütfen psikolojini bozma. sende görceksin bu günleri bak. hayırlısıyla bi başla aşılamaya. dr beni tüp bebek merkezine yönlendirdiği gün eve kadar hüngür hüngür ağlayarak gitmiştim ben. ama çok yol kat ettim napalım bizimde evlatlarımız bu şekilde olcak demekki

kötü yönde değil kuşum sen bekleme kısmına gelmişsin ya ondan diyorum daha ben adeti bekliyom(((((((((((

şu an ilişkiye giriyomusun ki?artık sonucu değiştirmez ki o....bi de dikkat et bebişe zarar vermeyin haaaaaa.........ayrıca ben kist olduğunu sanmıyorum çatlatma iğnesi oldun sonuçta..

evet benim dr hiç ilişkiyi yasaklamadı.
ama daha önceki dr um gonifal mı ne o çatlatma iğnesinden vuruyodu kalcadan o çatlatmayıp kist halinde kalmıştı. bu da çatlatmaz diye korkuyorum ama bu merkez en kaliteli ilaçları kullanıyo :S dolayısıyla hiçbir ilacı rahim filmi aşılama vsvsvsvs hiçbişeyi ssk karşılamıyo hepsi özel ama olsun bebek olsunda sağlıklşı hayırlısıyla

kötü yönde değil kuşum sen bekleme kısmına gelmişsin ya ondan diyorum daha ben adeti bekliyom(((((((((((

hiç düşünme her gece gezmeğe gidin işyerinde hep yoğun ol yorul yorul yorul yatağa kafanı koyar koymaz uyu ki hiç düşünmeyesin :):):):) böylelikle vakit gecer canım :)
hiçbizaman bebek sahibi olamayacak da olabilirdik. değilmi. kendinden daha kötülerini görmeye calış ki psikolojin düzelsin yerimseniben başka çare yok ben her yolu denedim çünkü :)

inşallah öle bişi olmamıştır mltmcim...allah korusun ben bide kesin hamilesin deyip duruyom aksi çıkarsa çok üzülürüm...ama napim içime öle doğuyo

mltm cim ben aşılamad n sonra 4 gün devam etmiştim ilişkiye 5.gün bıraktım bu sefer de öle yaparım heralde ...öle bile üçüz olmuştu...korkuyorum dedim ya tekrar çoğul olmasından...

ozceliksena ben klomen kullanmaya devam ediyorum geçen ayki denememizde klomenle18 olmuştu 1 tane yumoş ,daha sonrasında otrivelle vuruldum göbekten ama negatif sonuç aşılamaya bağladık umudumuzu ama işlhh...

benim önceki dr umda hep alttan bakıyodu yumrtaların boyutuna karından çok net görünmez k bak şimdi şaştım kaldım alttan bakılması daha iyi ama niye öle yapmıyo dr un fisfisfis

dst cim inşallah senin de çarşamba aşılaman yapılır...ben sizden sonraya kalıyom hep inşallah önce mltm sevindirecek bizi biz de arkasından gidicez...

mltm cim ben aşılamad n sonra 4 gün devam etmiştim ilişkiye 5.gün bıraktım bu sefer de öle yaparım heralde ...öle bile üçüz olmuştu...korkuyorum dedim ya tekrar çoğul olmasından...

hmmm ne bileyim normal hayatına devam et dediler bana o yuzden bilmiyorum çok ileri gitmeden oldu artık inşallah kötü sonuç vermez kafamçokkarıştı

valla kuşum bundan bi önceki sadece rahmi kontrol edreken yani kist var mı diye alttan bakıyodu...şimdiki hiç bakmadı gerçi belki yeni sezeryan oldum diye zarar vermemek için bakmıyodur ama...yumoşlar hiç öle ölçülmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…