- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
dst cim inşallah senin de çarşamba aşılaman yapılır...ben sizden sonraya kalıyom hep inşallah önce mltm sevindirecek bizi biz de arkasından gidicez...
inşallah öle bişi olmamıştır mltmcim...allah korusun ben bide kesin hamilesin deyip duruyom aksi çıkarsa çok üzülürüm...ama napim içime öle doğuyo
bi de bu doktorum da çoğul gebelikte azaltma öneriyomuş diğerinde yaptırdık 2. sini düşürdüm ...bunda da öle olursa allah korusun bu sefer naparım bilmiyorum yaptırsan ayrı dert yaptırmasan ayrı dert
evet Allah korusunda böle düşünmek zorundayım yoksa çok yıpranırım :1no2:yok artıııııııııııkkkk allah korusunnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kız mltm bide ikiz olmasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tek yumurta ikizi benim küçüklükten beri hayalim zaten biliyomusun kaydirigubbakcemile3
mltm cim ama benim ilk aşılama tuttu...o sayılmaz canım.........benim sorunum şu an tutmaması değil tuttuktan sonra onu tutabilmem...bu beni endişlendiriyo...
bak kuşum doktor sana dicek ki sonradan gelen yumurtaların çok büyümüş ondan ağrın var hamile olduğun için hissediyon:CüvCüv:
bak yarın bu ayzdıklarına bakıp gülecen ben öle olmuştum...........
semacım sende ne sorun vardı da aşılama oldun ilkinde ?? söylediysende unuttum sanırım ben. bende sadece over kist çıkıp duruyodu her ay. çatlamıyodu. en sonuncusunun çapı 9 cm kadar olmuştubak yarın bu ayzdıklarına bakıp gülecen ben öle olmuştum...........
hele üçüzü görsen ultrasonda vıcır vıcır görünüyolar hepsi bi tarafa dönüyo.kımıl kımıl benim ilk 12 hafta öle üçüz kaldı ya...mafoldumben13. hafta birini azaltmıştık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?