Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız mltm bide ikiz olmasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bi de bu doktorum da çoğul gebelikte azaltma öneriyomuş diğerinde yaptırdık 2. sini düşürdüm ...bunda da öle olursa allah korusun bu sefer naparım bilmiyorum yaptırsan ayrı dert yaptırmasan ayrı dert

inşallah öle bişi olmamıştır mltmcim...allah korusun ben bide kesin hamilesin deyip duruyom aksi çıkarsa çok üzülürüm...ama napim içime öle doğuyo

ay yok üzülme canım zaten hiç kendimi kaptırmıyorum hatta inanmıyorum hamile değilimdir kesin :dilcikar: gene ya kist çıkmıştır ya dış gebeliktir yada vsvsvs tüm negatif sonuçlar işte :1closedeyes:

yok artıııııııııııkkkk allah korusunnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bi de bu doktorum da çoğul gebelikte azaltma öneriyomuş diğerinde yaptırdık 2. sini düşürdüm ...bunda da öle olursa allah korusun bu sefer naparım bilmiyorum yaptırsan ayrı dert yaptırmasan ayrı dert

hatırladığım kadarıyla bu senin 2. aşılama değilmi?? 3. de olmazsa tüp daha iyiymiş :bbo:

mltm cim ama benim ilk aşılama tuttu...o sayılmaz canım.........benim sorunum şu an tutmaması değil tuttuktan sonra onu tutabilmem...bu beni endişlendiriyo...

hele üçüzü görsen ultrasonda vıcır vıcır görünüyolar hepsi bi tarafa dönüyo.kımıl kımıl benim ilk 12 hafta öle üçüz kaldı ya...mafoldumben13. hafta birini azaltmıştık...

bak kuşum doktor sana dicek ki sonradan gelen yumurtaların çok büyümüş ondan ağrın var hamile olduğun için hissediyon:CüvCüv:

bak yarın bu ayzdıklarına bakıp gülecen ben öle olmuştum...........

bak kuşum doktor sana dicek ki sonradan gelen yumurtaların çok büyümüş ondan ağrın var hamile olduğun için hissediyon:CüvCüv:

ayyy gercektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ((((((((((( :)))))))))) :SSSSSS
ayy semacım hamile kalıp sonra bu günlerime gülmek istiyorum vaybee neler atlatmıştım ben diye. sema diye bi arkadaş vardı onunda bebekleri oldu bak diye kaydirigubbakcemile3

bende de polikistik over var yumurta tebelliği büyümüyo yumoşlar.(((((((((

hele üçüzü görsen ultrasonda vıcır vıcır görünüyolar hepsi bi tarafa dönüyo.kımıl kımıl benim ilk 12 hafta öle üçüz kaldı ya...mafoldumben13. hafta birini azaltmıştık...

geçmiş geçmiştir ama belki yavrum 3üzlerin ilkini azaltmasaydınız belki yaşarlardı be sema :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…