- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
yinede normal ilişkiye göre oran daha fazla düşük deyip moralini bozma canım inşallah herşeyin en güzeli olur hepimiz için :)
Aynen canim biz elimizden geleni yapalim tutup tutmamasi rabbimden dua etmekten baska birsey gelmez elimizdenamin cnm hepimiz guzel haberleri yazariz ins asilamanin tutma ihtimali cok dusuk ama genede denenekde fayda var
Hayırlı günler kızlar, benimde ilk aşılamam ve 10. günüm beklemek kolay değil ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma günü hürmetine
Evet yaşadım 7. Güne kadar devam etti şimdi ara ara batma tarzında kramp gibi oluyor, sizin kaçıncı günAşılamanızın ilk günleri yani 4-5. Günlerinde kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşadınız mı ?
Evet yaşadım 7. Güne kadar devam etti şimdi ara ara batma tarzında kramp gibi oluyor, sizin kaçıncı gün
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin, ben Çarşamba günü kan vereceğim inşallah sürpriz bir şekilde hasta olmazsam, senin test günü Cuma mı ?Bugün itibariyle 8. Günüm bugün ağrılar geçti gibi benimde ara sıra batma gibi oluyor tarif edemiyorum krampta olabilir samırım ilaçların etkisindendi o ağrılar haftaya cuma belli oluruz inşallah buraya hamileyiz diye yazarız :)
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin, ben Çarşamba günü kan vereceğim inşallah sürpriz bir şekilde hasta olmazsam, senin test günü Cuma mı ?
Ben de esime keci boynuzu yedirmeye basladim kendimde incir hurma yicem. Biz cabalayalim takdir Allahtan :) adetim de bitti yikandim az önce. Yeni ay baslamis bulunmakta:))
Slm kızlar bende 2,5 yıldır sebepsiz inferlilite ile uğraşıyorum klomen 3 defa kullandım olmadı geçen ay sadece iğne kullandım yine olmadı bu ay artık ilk aşılamayı denicez şuan tekrar iğneye başladım umarım kaliteli yumurta gelişir bakalım bizi hangi süreçler bekliyor daha
Amin canım inşallah, çokça duaya ihtiyacımız var, rabbime tevekkül ediyoruz hamd olsun ama beklemek nefse ağır geliyor yinede, hepimizin yardımcı olsun rabbim.Yeni hafta yeni umutlar olsun.
Allah'a Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir isimleriyle dua edelim.
Günlük 100 Rabbi Hebli Mines Salihin demeyi alışkanlık haline getirelim.
Sürekli Estagfirullah El Azim çekelim.
Önce kalben inanalım olumlu düşünelim. Düşüncemizle herşeyi değiştirebiliriz kızlar. Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
13. günüm canım, karışık duygular içerisindeyim inan, bazen bazı belirtiler yaşıyorum umutlanıyorum, bazen kayboluyor ve bir yanım ümitlenme yıkılırsın diyor susturuyorum içimdeki sesi, en son diyorum ki rabbim Ya Malikel Mülk, mülkün sahibi Allah'ım herşeyin en iyisini sen bilirsin...Aşılama yaptıran arkadaşlar kaçıncı gününüz neler hissediyorsunuz?
13. günüm canım, karışık duygular içerisindeyim inan, bazen bazı belirtiler yaşıyorum umutlanıyorum, bazen kayboluyor ve bir yanım ümitlenme yıkılırsın diyor susturuyorum içimdeki sesi, en son diyorum ki rabbim Ya Malikel Mülk, mülkün sahibi Allah'ım herşeyin en iyisini sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?