Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı günler kızlar, benimde ilk aşılamam ve 10. günüm beklemek kolay değil ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma günü hürmetine

Aşılamanızın ilk günleri yani 4-5. Günlerinde kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşadınız mı ?

Evet yaşadım 7. Güne kadar devam etti şimdi ara ara batma tarzında kramp gibi oluyor, sizin kaçıncı gün

Bugün itibariyle 8. Günüm bugün ağrılar geçti gibi benimde ara sıra batma gibi oluyor tarif edemiyorum krampta olabilir samırım ilaçların etkisindendi o ağrılar haftaya cuma belli oluruz inşallah buraya hamileyiz diye yazarız :)

Kizlar bugun adetin 2. Gunu doktora gttim bir tane yumurtan catlamamis herade dedi test tapcaz dedi kan verdim smdi dktor aradi bisi yok baslcaz tedaviye dedi klomen verdi 4 .gunu basla dedi cunada gelisin dedi artik bakalim hayirlisi

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin, ben Çarşamba günü kan vereceğim inşallah sürpriz bir şekilde hasta olmazsam, senin test günü Cuma mı ?

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin, ben Çarşamba günü kan vereceğim inşallah sürpriz bir şekilde hasta olmazsam, senin test günü Cuma mı ?

evet canım cuma test günüm ama ben kan veya idrar testi yapamayacağım hiç cesaretim yok maalesef ki cumartesi adet olmam lazım tutmadıysa...3-4 gün gecikme yaşarsam yapacağım kan testi

Ben de esime keci boynuzu yedirmeye basladim kendimde incir hurma yicem. Biz cabalayalim takdir Allahtan :) adetim de bitti yikandim az önce. Yeni ay baslamis bulunmakta:))

Slm kızlar bende 2,5 yıldır sebepsiz inferlilite ile uğraşıyorum klomen 3 defa kullandım olmadı geçen ay sadece iğne kullandım yine olmadı bu ay artık ilk aşılamayı denicez şuan tekrar iğneye başladım umarım kaliteli yumurta gelişir bakalım bizi hangi süreçler bekliyor daha

inşallah aşılama süreciniz çok güzel geçer ve gebelik olur.

Yeni hafta yeni umutlar olsun.

Allah'a Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir isimleriyle dua edelim.
Günlük 100 Rabbi Hebli Mines Salihin demeyi alışkanlık haline getirelim.
Sürekli Estagfirullah El Azim çekelim.

Önce kalben inanalım olumlu düşünelim. Düşüncemizle herşeyi değiştirebiliriz kızlar. Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah, çokça duaya ihtiyacımız var, rabbime tevekkül ediyoruz hamd olsun ama beklemek nefse ağır geliyor yinede, hepimizin yardımcı olsun rabbim.

Kızlar birde aşılamaya gidecekler girmeden rahman ve fetih suresi okuyun, siz içerdeykende bi yakınınız okusun, bana söylemişti arkadaşım yaptım, inşallah sonuç da istediğimiz gibi olur, dünya dua üstüne, duamızdan başka neyimiz var ???

Aşılama yaptıran arkadaşlar kaçıncı gününüz neler hissediyorsunuz?
13. günüm canım, karışık duygular içerisindeyim inan, bazen bazı belirtiler yaşıyorum umutlanıyorum, bazen kayboluyor ve bir yanım ümitlenme yıkılırsın diyor susturuyorum içimdeki sesi, en son diyorum ki rabbim Ya Malikel Mülk, mülkün sahibi Allah'ım herşeyin en iyisini sen bilirsin...

inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder ve hamilesindir canım. Rabbim emeklerimizi görsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…