- 3 Aralık 2015
- 220
- 62
- 18
- 34
Neslicelim çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin çok Mutlu oldum inşallah Allah bize ne nasip eder böyle Mutlu bir haberi paylaşmayıİnslhh canm hiç umudum yoktu bende yapmadım ilk eşim bir saat yalvardi. Öyle yaptık ikinci cizgi 15 dk sonra çıktı doktorumuz aradım gebelik var dedi ama adet tarihimi bekliyeyim yine erkenden sevinmeyeyim.insalhh seninde bebisin tutunmusturrr....ve sonuç alirsan bana haber ver lutfennn...
İnşallah Can'ım inşallah biz de sabırsızlıkla bekliyoruz Mutlu haberini ben de iki buçuk yıllık evliyim benim de olmuyur aşılama yaptık bugün beşinci gün vakit geçmiyor sanki büyük bir heyecanla bekliyorum bu ayın 9 unda yaptırdık ama doktor 20 sinde kan testi yaptır dedi çok mu erken Canım herkese 15 gün sonra diyor doktorlar bana neden 10 gün dedi acaba çıkar mı gerçekten on gündeİnsalhh canm sagol ama tam sevinemiyorum adetim 18inde..bide yarın doktora gideyim rahatlicam..valla ben iki senedir istiyordum...hala şaka gibi geliyordu canm..yarın biran önce olsun istiyorummm
İnşallah Can'ım inşallah biz de sabırsızlıkla bekliyoruz Mutlu haberini ben de iki buçuk yıllık evliyim benim de olmuyur aşılama yaptık bugün beşinci gün vakit geçmiyor sanki büyük bir heyecanla bekliyorum bu ayın 9 unda yaptırdık ama doktor 20 sinde kan testi yaptır dedi çok mu erken Canım herkese 15 gün sonra diyor doktorlar bana neden 10 gün dedi acaba çıkar mı gerçekten on günde
Benim doktorda 15 gün sonra gel dedi o ZMAn çıkar dedi biz 11.gün yaptık çıktı canm bencede yaptır.yada benim gibi erken gebelik testi al eczanede biz ilk öyle yaptık sonuç 15dakika sonra cikiyo.hadi bakalım inslhh güzel sonuç çıkar sana tavsiye ilk günlerde çok dinlen diğer asilamamda hiç dinlenmedim tutmadı.bunda ablam baktı beni bir hafta.dikkat et kendine canmİnşallah Can'ım inşallah biz de sabırsızlıkla bekliyoruz Mutlu haberini ben de iki buçuk yıllık evliyim benim de olmuyur aşılama yaptık bugün beşinci gün vakit geçmiyor sanki büyük bir heyecanla bekliyorum bu ayın 9 unda yaptırdık ama doktor 20 sinde kan testi yaptır dedi çok mu erken Canım herkese 15 gün sonra diyor doktorlar bana neden 10 gün dedi acaba çıkar mı gerçekten on günde
Sagol canm aynen dün ablam dedi bilmiyordum limon kanı sulandiriyomusNeslicelim inş kucağına alırsın hayırlısıyla tebrik ederim, darısı bizlere :) Çok limon kullanma Allah korusun düşeğe sebep olur, maydonoz sakın yeme. Dikkat et ıns olumlu sonuçlar alırsın
Aşılama sonrası nelere dikkat ettin? İlişki oldu mu? Ev işi vs. yaptın mı yoksa hep yattın mı?Sagol canm aynen dün ablam dedi bilmiyordum limon kanı sulandiriyomus
Fadimecnky sen aydında mı yaşıyosunn canim bende aydindayim çünküNeslicelim çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin çok Mutlu oldum inşallah Allah bize ne nasip eder böyle Mutlu bir haberi paylaşmayı
Klomen ve catlama ignesiArkadaşlar aşılamanız klomen ve çatlatma iğnesi ile mi yaptirdin iz yoksa iğne mi kullandiniz
Günde kaç kez kullandiniz bu ilk aşılamanız miKlomen ve catlama ignesi
Gunde 1 tane aldim adetin 3. Gunundeni tibaren 5 gun kulandim ilk asilamam 10. Gun bugunGünde kaç kez kullandiniz bu ilk aşılamanız mi
İnşallah tutar canım bende günde iki tane ile başladım nerde yaptirdin ne kadar ücret verdinGunde 1 tane aldim adetin 3. Gunundeni tibaren 5 gun kulandim ilk asilamam 10. Gun bugun
Ankarada zekai tahir burak kadin dogumda yaptirdim ucret vermedim devlet hastanesi oldugu icinİnşallah tutar canım bende günde iki tane ile başladım nerde yaptirdin ne kadar ücret verdin
Himm ankarada yani kaç yıllık evlisin yaa kaçAnkarada zekai tahir burak kadin dogumda yaptirdim ucret vermedim devlet hastanesi oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?