Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canim aşılamam yapılmadı dahaa yeni bitti ilaçlarım hayirlisiyla o günlerii bekliyorumm......

Neslicelim çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin çok Mutlu oldum inşallah Allah bize ne nasip eder böyle Mutlu bir haberi paylaşmayı

İnsalhh canm sagol ama tam sevinemiyorum adetim 18inde..bide yarın doktora gideyim rahatlicam..valla ben iki senedir istiyordum...hala şaka gibi geliyordu canm..yarın biran önce olsun istiyorummm

İnsalhh canm sagol ama tam sevinemiyorum adetim 18inde..bide yarın doktora gideyim rahatlicam..valla ben iki senedir istiyordum...hala şaka gibi geliyordu canm..yarın biran önce olsun istiyorummm
İnşallah Can'ım inşallah biz de sabırsızlıkla bekliyoruz Mutlu haberini ben de iki buçuk yıllık evliyim benim de olmuyur aşılama yaptık bugün beşinci gün vakit geçmiyor sanki büyük bir heyecanla bekliyorum bu ayın 9 unda yaptırdık ama doktor 20 sinde kan testi yaptır dedi çok mu erken Canım herkese 15 gün sonra diyor doktorlar bana neden 10 gün dedi acaba çıkar mı gerçekten on günde

Neslicelim inş kucağına alırsın hayırlısıyla tebrik ederim, darısı bizlere :) Çok limon kullanma Allah korusun düşeğe sebep olur, maydonoz sakın yeme. Dikkat et ıns olumlu sonuçlar alırsın

Benim doktorda 15 gün sonra gel dedi o ZMAn çıkar dedi biz 11.gün yaptık çıktı canm bencede yaptır.yada benim gibi erken gebelik testi al eczanede biz ilk öyle yaptık sonuç 15dakika sonra cikiyo.hadi bakalım inslhh güzel sonuç çıkar sana tavsiye ilk günlerde çok dinlen diğer asilamamda hiç dinlenmedim tutmadı.bunda ablam baktı beni bir hafta.dikkat et kendine canm

Sadece beş altı gün yattım oda ablamda.doktor ilişkiye girebilirsiniz dedi ama ben denemedim bile korktum çünkü etkilediğini duymuştum.sonra ev işi olarak şuan sadece supuyorum toz bile alımiyorum yemek yapıyorum... Valla umudum gerçekten yoktu..bakalım doktor ne dicek canm

Neslicelim çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin çok Mutlu oldum inşallah Allah bize ne nasip eder böyle Mutlu bir haberi paylaşmayı
Fadimecnky sen aydında mı yaşıyosunn canim bende aydindayim çünkü hangi doktora gidiyosun burda aşılamanı kim yaptı

Arkadaşlar aşılamanız klomen ve çatlatma iğnesi ile mi yaptirdin iz yoksa iğne mi kullandiniz

iyi akşamlar kızlar bende 10 aralıkta aşılama yaptırdım.heyecanla bekliyorum.Ben femara kullandım 5 gün sağda 3 tane yumurtam vardı 21-19-16 mm olmak üzere. Eşiminde 51 milyon yıkandıktan sonra spermi vardı. Pregnly 5000 iki tane çatlatıcı iğne yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…