Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ins tutarr hyirlisiyla

Sagol canm çok heycanliyim bende insalhh Rabbim sizede yaşatsin hayirlisiyla...
Belirtin oldumu ağrın varmı? Bize umut ol ben çarşamba gidecem doktora randevu ogune alabildik

Valla canm sanki bugün rahminde pit pit diye bisey hissediyorum ama onun haricinde bisey yok çünkü kemiklerim çok ağrıyı grip olduğum icin

Hayırlı olsun aşılman Can'ım benimde 5.günüm bugün aşılama yaptıralı çatlatma iğnesi yaptırmasının halde kasık ve bel Ağrı'm var ve cok fazla akıntım var sana da böyle oldu mu
Saol cnmm hayirlisi olsun ins. Nasi kdnimi catladi yumurtan . bnm ilk gunden beri var ama tam asilamanin 1 haftasi agrim artti adet agrisi gibi hic akintim olmadi ilac kullaniyosan ondan olabilirmis akinti fln ins hyrlisi olur hakkimizda

Saol cnmm hayirlisi olsun ins. Nasi kdnimi catladi yumurtan . bnm ilk gunden beri var ama tam asilamanin 1 haftasi agrim artti adet agrisi gibi hic akintim olmadi ilac kullaniyosan ondan olabilirmis akinti fln ins hyrlisi olur hakkimizda
Evet kontrole gittiğimde kan tahlili istedi doktor kendi catlamış olabilir bakalım önce deri 22mm 19mm 16mm 3yumurtam oluşmuş doktor dedi çatlamaya başlamış yarın hemen aşılamayı yapalım dedi sabah erken ödeme yaptı şuan hiç ilaç falan kullanmıyorum acaba döllendiği için akıntı anlayamadım

Olabilir kisiden degisiyo bnm arkadasim bnden 1 gn once yaptirdi asiri akintim var diyo oda mesela bnmde hic akintim olmadi nedense hala yok ilk gun oldu kanli oldu sonra olmadi bidahada ins tutar yaa

Siz ne kullandiniz 3 yumurtanız olmus

Am
Olabilir kisiden degisiyo bnm arkadasim bnden 1 gn once yaptirdi asiri akintim var diyo oda mesela bnmde hic akintim olmadi nedense hala yok ilk gun oldu kanli oldu sonra olmadi bidahada ins tutar yaa
aminnnn inşallah Rabbim hayırlısıyla versin inşallah arkadaşının sonucu ne oldu belli oldu mu bazı yerlerde döllenmeden kaynaklandığı yazıp ama umutlanmakta istemiyorum

Bende klomen mi iğne mi çok arada kaldım klomen başladık günde iki tane daha öncede klomen kullandım ikinci aşılamam olacak bu acaba iğneyle daha mı başarılı olurdu diye düşünüyorum o yüzden soruyorum

Am

aminnnn inşallah Rabbim hayırlısıyla versin inşallah arkadaşının sonucu ne oldu belli oldu mu bazı yerlerde döllenmeden kaynaklandığı yazıp ama umutlanmakta istemiyorum
Onunda akintisi cokmus agrim cok diyo ha adet oldum ha olcam diyo ama bakalim o bnden bi gun once oldu asilamayi korkudan yapamiyo gunu beklio oda ama bana hep agri olmasi ii dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…