Ins tutarr hyirlisiylaiyi akşamlar kızlar bende 10 aralıkta aşılama yaptırdım.heyecanla bekliyorum.Ben femara kullandım 5 gün sağda 3 tane yumurtam vardı 21-19-16 mm olmak üzere. Eşiminde 51 milyon yıkandıktan sonra spermi vardı. Pregnly 5000 iki tane çatlatıcı iğne yaptırdım.
2yillik evliyim 24 yasindayim ilk tedavim bu ay olduHimm ankarada yani kaç yıllık evlisin yaa kaç
Sagol canm çok heycanliyim bende insalhh Rabbim sizede yaşatsin hayirlisiyla...
Belirtin oldumu ağrın varmı? Bize umut ol ben çarşamba gidecem doktora randevu ogune alabildikSadece beş altı gün yattım oda ablamda.doktor ilişkiye girebilirsiniz dedi ama ben denemedim bile korktum çünkü etkilediğini duymuştum.sonra ev işi olarak şuan sadece supuyorum toz bile alımiyorum yemek yapıyorum... Valla umudum gerçekten yoktu..bakalım doktor ne dicek canm
Evet Can'ım Aydın'da yaşıyorum ama aşılamayı Denizli'de yaptırdımFadimecnky sen aydında mı yaşıyosunn canim bende aydindayim çünkühangi doktora gidiyosun burda aşılamanı kim yaptı
Anladim canim teşekkürler burda dr lar sayılı iyiler çok az belki aynı yerdir diye düşünmüştümmEvet Can'ım Aydın'da yaşıyorum ama aşılamayı Denizli'de yaptırdım
Bulunduğum konum Denizli'ye daha yakın bir de orada bir hastaneyi tavsiye ettiler ondan Oray'ı tercih ettimAnladim canim teşekkürler burda dr lar sayılı iyiler çok az belki aynı yerdir diye düşünmüştümm
Hayırlı olsuSlm bnde asilama yaptirdim 10.gunum cok agrim var
Hayırlı olsun aşılman Can'ım benimde 5.günüm bugün aşılama yaptıralı çatlatma iğnesi yaptırmasının halde kasık ve bel Ağrı'm var ve cok fazla akıntım var sana da böyle oldu muHayırlı olsu
Hayırlı olsun aşılman Can'ım benimde 5.günüm bugün aşılama yaptıralı çatlatma iğnesi yaptırmasının halde kasık ve bel Ağrı'm var ve cok fazla akıntım var sana da böyle oldu muSlm bnde asilama yaptirdim 10.gunum cok agrim var
Saol cnmm hayirlisi olsun ins. Nasi kdnimi catladi yumurtan . bnm ilk gunden beri var ama tam asilamanin 1 haftasi agrim artti adet agrisi gibi hic akintim olmadi ilac kullaniyosan ondan olabilirmis akinti fln ins hyrlisi olur hakkimizdaHayırlı olsun aşılman Can'ım benimde 5.günüm bugün aşılama yaptıralı çatlatma iğnesi yaptırmasının halde kasık ve bel Ağrı'm var ve cok fazla akıntım var sana da böyle oldu mu
Evet kontrole gittiğimde kan tahlili istedi doktor kendi catlamış olabilir bakalım önce deri 22mm 19mm 16mm 3yumurtam oluşmuş doktor dedi çatlamaya başlamış yarın hemen aşılamayı yapalım dedi sabah erken ödeme yaptı şuan hiç ilaç falan kullanmıyorum acaba döllendiği için akıntı anlayamadımSaol cnmm hayirlisi olsun ins. Nasi kdnimi catladi yumurtan . bnm ilk gunden beri var ama tam asilamanin 1 haftasi agrim artti adet agrisi gibi hic akintim olmadi ilac kullaniyosan ondan olabilirmis akinti fln ins hyrlisi olur hakkimizda
Olabilir kisiden degisiyo bnm arkadasim bnden 1 gn once yaptirdi asiri akintim var diyo oda mesela bnmde hic akintim olmadi nedense hala yok ilk gun oldu kanli oldu sonra olmadi bidahada ins tutar yaaEvet kontrole gittiğimde kan tahlili istedi doktor kendi catlamış olabilir bakalım önce deri 22mm 19mm 16mm 3yumurtam oluşmuş doktor dedi çatlamaya başlamış yarın hemen aşılamayı yapalım dedi sabah erken ödeme yaptı şuan hiç ilaç falan kullanmıyorum acaba döllendiği için akıntı anlayamadım
Siz ne kullandiniz 3 yumurtanız olmusEvet kontrole gittiğimde kan tahlili istedi doktor kendi catlamış olabilir bakalım önce deri 22mm 19mm 16mm 3yumurtam oluşmuş doktor dedi çatlamaya başlamış yarın hemen aşılamayı yapalım dedi sabah erken ödeme yaptı şuan hiç ilaç falan kullanmıyorum acaba döllendiği için akıntı anlayamadım
aminnnn inşallah Rabbim hayırlısıyla versin inşallah arkadaşının sonucu ne oldu belli oldu mu bazı yerlerde döllenmeden kaynaklandığı yazıp ama umutlanmakta istemiyorumOlabilir kisiden degisiyo bnm arkadasim bnden 1 gn once yaptirdi asiri akintim var diyo oda mesela bnmde hic akintim olmadi nedense hala yok ilk gun oldu kanli oldu sonra olmadi bidahada ins tutar yaa
Ben Pcos hastasıyım iki kutu klomen kullandımSiz ne kullandiniz 3 yumurtanız olmus
Onunda akintisi cokmus agrim cok diyo ha adet oldum ha olcam diyo ama bakalim o bnden bi gun once oldu asilamayi korkudan yapamiyo gunu beklio oda ama bana hep agri olmasi ii dedilerAm
aminnnn inşallah Rabbim hayırlısıyla versin inşallah arkadaşının sonucu ne oldu belli oldu mu bazı yerlerde döllenmeden kaynaklandığı yazıp ama umutlanmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?