Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ilk günlerde akinti normal benimde vardı ilk hafta şimdi azaldı ama ben sürekli acikmaya başladım benim 12.gun yiyorum bir kaç saat sonra Karnım gurluyor anlamadim

Igne daha kuvvetliymis klomene gore

Ilk günlerde akinti normal benimde vardı ilk hafta şimdi azaldı ama ben sürekli acikmaya başladım benim 12.gun yiyorum bir kaç saat sonra Karnım gurluyor anlamadim
İlk hafta kasık ve bel Ağrı'n akıntın galan oldu mu hiç 12.aslında bellidir şuan kan testi yapsan çıkar

Oldu tabi ilk hafta bel ağrısından öldüm eşime ufalattirdim . kasik ağrım da oldu şimdi arada bir geliyor bazen ateş basıyor normalde usurum çıkarda korkuyorum çarşambaya randevu aldım jel kullaniyorum birde belki yan etkisi oluyor diye düşünüyorum sizlerin kaç yıldır olmuyor

Bn ilac kullanmiyorum bnmde asiri bel agrim kasık agrim var ama bana ilac vermediler benimde carsamba belli olcak ins

Ben de bugün test yaptım.İkinci çizgi ilk on dakikada çok belirgin çıktı sonra kan testine gittim.47.3 çıktı.İki gün sonra tekrarlıycam bakalım

Ben de bugün test yaptım.İkinci çizgi ilk on dakikada çok belirgin çıktı sonra kan testine gittim.47.3 çıktı.İki gün sonra tekrarlıycam bakalım
Hadi gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah. belirtin oldumu kaçıncı gün gittin

3yıldır uğraşıyoruz bizde bir düşüğüm var

Hadi gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah. belirtin oldumu kaçıncı gün gittin
Teşekkür ederim canım inşallah sizler de görürsunuz pozitifi.11. günümdü canım Bir şeyler vardı belirti olarak ama hiç ihtimal vermeyip psikolojiktir diyordum.Kasık ağrım oldu.Benim adet öncesi göğüslerim ve belim ağrımaz göğüs ve bel ağrısı oldu.Ayaklarım hiç ısınmadı hep buz gibiydi.Bir de bir haftada 1.5 lt şalgam suyu içtim.Hala da içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…