Igne daha kuvvetliymis klomene goreBende klomen mi iğne mi çok arada kaldım klomen başladık günde iki tane daha öncede klomen kullandım ikinci aşılamam olacak bu acaba iğneyle daha mı başarılı olurdu diye düşünüyorum o yüzden soruyorum
Ayni acikma bndede oluyo surekli. Kanda cikar yaptirsanIlk günlerde akinti normal benimde vardı ilk hafta şimdi azaldı ama ben sürekli acikmaya başladım benim 12.gun yiyorum bir kaç saat sonra Karnım gurluyor anlamadim
İlk hafta kasık ve bel Ağrı'n akıntın galan oldu mu hiç 12.aslında bellidir şuan kan testi yapsan çıkarIlk günlerde akinti normal benimde vardı ilk hafta şimdi azaldı ama ben sürekli acikmaya başladım benim 12.gun yiyorum bir kaç saat sonra Karnım gurluyor anlamadim
Bn ilac kullanmiyorum bnmde asiri bel agrim kasık agrim var ama bana ilac vermediler benimde carsamba belli olcak insOldu tabi ilk hafta bel ağrısından öldüm eşime ufalattirdim . kasik ağrım da oldu şimdi arada bir geliyor bazen ateş basıyor normalde usurum çıkarda korkuyorum çarşambaya randevu aldım jel kullaniyorum birde belki yan etkisi oluyor diye düşünüyorum sizlerin kaç yıldır olmuyor
Cok ii hadi hayirlisi asilamanin kacinci gunuBen de bugün test yaptım.İkinci çizgi ilk on dakikada çok belirgin çıktı sonra kan testine gittim.47.3 çıktı.İki gün sonra tekrarlıycam bakalım
11.Cok ii hadi hayirlisi asilamanin kacinci gunu
Yarin bnmde 11 gunum cikarmi bnmde acaba
Hadi gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah. belirtin oldumu kaçıncı gün gittinBen de bugün test yaptım.İkinci çizgi ilk on dakikada çok belirgin çıktı sonra kan testine gittim.47.3 çıktı.İki gün sonra tekrarlıycam bakalım
Ben çok umutsuz ve öylesine yaptım.Yarin bnmde 11 gunum cikarmi bnmde acaba
:) rabbim kucagina almayi nasip etsin ins:))Ben çok umutsuz ve öylesine yaptım.
3yıldır uğraşıyoruz bizde bir düşüğüm varOldu tabi ilk hafta bel ağrısından öldüm eşime ufalattirdim . kasik ağrım da oldu şimdi arada bir geliyor bazen ateş basıyor normalde usurum çıkarda korkuyorum çarşambaya randevu aldım jel kullaniyorum birde belki yan etkisi oluyor diye düşünüyorum sizlerin kaç yıldır olmuyor
Teşekkür ederim canım inşallah sizler de görürsunuz pozitifi.11. günümdü canım Bir şeyler vardı belirti olarak ama hiç ihtimal vermeyip psikolojiktir diyordum.Kasık ağrım oldu.Benim adet öncesi göğüslerim ve belim ağrımaz göğüs ve bel ağrısı oldu.Ayaklarım hiç ısınmadı hep buz gibiydi.Bir de bir haftada 1.5 lt şalgam suyu içtim.Hala da içiyorum.Hadi gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah. belirtin oldumu kaçıncı gün gittin
amin canım .ALlah isteyen herkese nasip etsin.Çabalarını ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah:) rabbim kucagina almayi nasip etsin ins:))
Hayırlı olsun Can'ım evet ya belirtilerini anlaşana ilk hafta neler yaşadın akıntın galan var mıydı senin deHadi gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah. belirtin oldumu kaçıncı gün gittin
Amin inssamin canım .ALlah isteyen herkese nasip etsin.Çabalarını ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?