Benimde 36 saati geçmişti canım bakalım sonuç ne olcakBenim 40. Saatte yapildi. Gerkesin 36. Saatte yapiliyo benim niye boyle dedim. Bizim yontemimiz bu sekilde dediler. Doktordan doktora degisiyo demek ki
Bana cts aksam 8 de catlatma ignemi vurmami, pzt de 11.30 da asilama icin gelmemi soylediler. Sonra forumda okuyunca 36 saati sabah erkenden gittim hastaneye acaba yanlis mi yazdilar kagida diye. Ama yanlislik yok dediler. Artik gerisi de kismet gercekten.Benimde 36 saati geçmişti canım bakalım sonuç ne olcak
Bende senin gbi cumartesi vuruldum gece pazarteside aşılamam oldu bi hafta olucak bu pazartesiBana cts aksam 8 de catlatma ignemi vurmami, pzt de 11.30 da asilama icin gelmemi soylediler. Sonra forumda okuyunca 36 saati sabah erkenden gittim hastaneye acaba yanlis mi yazdilar kagida diye. Ama yanlislik yok dediler. Artik gerisi de kismet gercekten.
Zaman o kadar yavas akti ki bu hafta, daha 9 gun nasil beklerim bilmiyorum. Sende durumlar nasil, agri akinti falan var mi? Benim ne akintim kaldi ne agri bugun itibariyle.Bende senin gbi cumartesi vuruldum gece pazarteside aşılamam oldu bi hafta olucak bu pazartesi
Benim hiç olmadı zaten akıntı her zamanki gbi fazla degıl ağrımda yok bende aynı şekilde gün sayıyormZaman o kadar yavas akti ki bu hafta, daha 9 gun nasil beklerim bilmiyorum. Sende durumlar nasil, agri akinti falan var mi? Benim ne akintim kaldi ne agri bugun itibariyle.
Benim catlatma ignesinden beri sol tarafimda agrim vardi baya, dun azaldi bugun de bi sey kalmadi. Benim de akintim yok, fitil koyuyorum ilac eriyip akiyo heralde. Hamilelerin akinti ne zaman basliyo acabaBenim hiç olmadı zaten akıntı her zamanki gbi fazla degıl ağrımda yok bende aynı şekilde gün sayıyorm
Valla hiç bilmyrm ama zaten şuan belirtiler için çok erken yani eğer hamileysek bile bir haftalık bile degıl bence biraz daha süreç geçmesi lazım belirtiler için sen iğne mi kullanmıştın klomen mi bide kaç yumurtan oluştuBenim catlatma ignesinden beri sol tarafimda agrim vardi baya, dun azaldi bugun de bi sey kalmadi. Benim de akintim yok, fitil koyuyorum ilac eriyip akiyo heralde. Hamilelerin akinti ne zaman basliyo acaba
Ben puregon 300 kullandim, 62,5 la baslayip 50 ye dusurduk ilaci. 7. Gunumde 15 mm olmus sol tarafimda iki yumurta ( sag tupum rahme yapisik diye yuzde dort sans demisti doktor bizim asilamaya) 8. Gunde de ovitrelle yaptim. Senin sorun var miydi yoksa sebepsiz mi peki?Valla hiç bilmyrm ama zaten şuan belirtiler için çok erken yani eğer hamileysek bile bir haftalık bile degıl bence biraz daha süreç geçmesi lazım belirtiler için sen iğne mi kullanmıştın klomen mi bide kaç yumurtan oluştu
Benim sebepsiz iki sefer klomen kullandım olmadı gonal-f iğne kullandım bende 75 ml benimde bi sağ bi sol iki yumurtam olustu ben 9.gün vuruldum çatlatma iğnesiniBen puregon 300 kullandim, 62,5 la baslayip 50 ye dusurduk ilaci. 7. Gunumde 15 mm olmus sol tarafimda iki yumurta ( sag tupum rahme yapisik diye yuzde dort sans demisti doktor bizim asilamaya) 8. Gunde de ovitrelle yaptim. Senin sorun var miydi yoksa sebepsiz mi peki?
Bizim sperm sayimiz da dusuktu, 6 milyonla girdik asilamaya. O yuzden pek umudum yok, ama doktor iki tane asilama yapmadan tup yapmayalim dedi. Bekliyoruz o yuzdenBenim sebepsiz iki sefer klomen kullandım olmadı gonal-f iğne kullandım bende 75 ml benimde bi sağ bi sol iki yumurtam olustu ben 9.gün vuruldum çatlatma iğnesini
Hayırlısı canım Allah bilir bizde bi problem yok ama olmayınca olmuyo bi Zamanı var işte inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan olur Allah büyüktürBizim sperm sayimiz da dusuktu, 6 milyonla girdik asilamaya. O yuzden pek umudum yok, ama doktor iki tane asilama yapmadan tup yapmayalim dedi. Bekliyoruz o yuzden
Amiin canim ins bakalim haftaya belli olur heralde. Ben pztye kadar bekleyemem ama sanirim cuma yaparim test.Hayırlısı canım Allah bilir bizde bi problem yok ama olmayınca olmuyo bi Zamanı var işte inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan olur Allah büyüktür
Ben beklemeyi düşünüyorum bu zamana kadar o kadar çok adet tarihini bekledim ki bunada beklerim erken yaparsam negatif çıkarsa bu sefer acaba erkendi ondan mı cıkmadı diye düşünüp dururum insan her seyden umut ediyoAmiin canim ins bakalim haftaya belli olur heralde. Ben pztye kadar bekleyemem ama sanirim cuma yaparim test.
Ben de hep adet tarihimi beklemeden yaptim, hep de negatif cikti:) ona ragmen yine dayanamam. Bi de sehirdisna cikma durumu var cts, pozitifi gorursem direkt iptal ederimBen beklemeyi düşünüyorum bu zamana kadar o kadar çok adet tarihini bekledim ki bunada beklerim erken yaparsam negatif çıkarsa bu sefer acaba erkendi ondan mı cıkmadı diye düşünüp dururum insan her seyden umut ediyo
Anladım canım öyleyse yaptır tabi inşAllah pozitif olur burayada yazarsınBen de hep adet tarihimi beklemeden yaptim, hep de negatif cikti:) ona ragmen yine dayanamam. Bi de sehirdisna cikma durumu var cts, pozitifi gorursem direkt iptal ederim
İnşallah yarın test günündü hayal kırıklığı yaşadım umudum kalmadı artıkBenim bir arkadaşım 2_3 gün adet gibi olmuş ama çok olmamış şimdi 6 aylık hamile inşallah seninde oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?