Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canm gittim bebek 5mm mis çok iyi gelişmiş dedi.5haftalik dedi.doktora dedimki nasıl olur 3hafta önce aşılama oldu.hayır dedi son adet tarihinden itibaren sayiliyormus.haftaya kontrele gidicem.muayene olmadan tekrar kan testi istedi 1839 çıktı...hadi bakım Rabbim sonunu iyi etsin.Seninde yerleşme kanamsidir canm korkma

İnşallah canım dua edin benim içinde allah nasip etsin çok umudum kalmadı ama Allah ol derse olur

İlkti canım inşallah demekki zamanı var ama üzülüyor işte insan
Canim uzulme ayni hisler bende de var ama yapacak birsey yok Allah ol demeden olmuyor.asilamada tup bebekte bos olmayinca olmuyor.acayip agrili ve yogun adet gordum iki gundur kendime gelemedim.Bu ay ara vericez bizde isllah ocak ayi adetimde 2.sansimi denicem bi mani olmazsa.ilk gun cok kotuydum.ama sonradan dusundum benden daha kotu durumda olan onsanlarda var.O yuzden hic uzulme streste yapma.Allah dermansiz dert vermesin...Hepimize en kisa zamanda istedigimizi versin...

Haklısın Can'ım inşallah biz de alırız en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza ben de 15 tatilde yaptırırım herhalde ikinci aşılamayı hayırlısı bakalım vardır bunda da bir hayır

Çok iyi sevindim bende çarşamba gidecem seninde adet tarihin 21 i dimi ayniyiz benimde o zaman görünür inşallah

Evet canm ayın 21y di.migde bulantısı yok ama deli gibi acikiyorumm..aman bulantı olmasın canm ya

Ara öğün yiyorum acikmiyorum kuruyemiş yiyorum kayısı fıstık ceviz hem kabiz olmuyorsun kayısı yiyince

Üzülmeyin benimde ilk. asilamamda tutmamıştı..ikinci de Rabbim ol dedi oldu insalhh tup bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…