- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Evet duyabilme ihtimali varmış.cok heycanliyim canm ya.
Yaklaşık 2yildir olmuyordu canm.eşimin spermlerin hızı düşüktü... Bu aşılamamda çok şükür sonuçlar iyiydi 22milyon ileri hareketli sprm oluşmuş. Rabbimin izniyle hamileyim canmNeslicelim canım senın ne zamndır olmuyodu ve sorun neydi ?
Bişey sorcam bizim raporda ileri hareketli milyon seklinde degilde yüzdee şeklinde yazıyoo %98 ileri hareketli yaziyoduu toplam kac milyon sperm verildi ???Yaklaşık 2yildir olmuyordu canm.eşimin spermlerin hızı düşüktü... Bu aşılamamda çok şükür sonuçlar iyiydi 22milyon ileri hareketli sprm oluşmuş. Rabbimin izniyle hamileyim canm
Üzülme canm ne olur anlıyorum seni herşey Allahtan.benimde ilki tutmamıştı..ikinciyi denersin insalhh bir ay sonraKızlar benim bugün 11. Gün ve ben adet oldum nasip bir dahakine artık başta acaba yerleşme kanı mı diye düşündüm ama normal adet kanaması imiş doktorumu aradım
İnşallah canım bizleri dualarınızdan eksik etmeyin en iyi siz anlarsınız bizi sömestr tatilinde yapacağız inşallah ikinci aşılamayı çalıştığım için çok dinlenememiştim inşallah o Zaman daha iyi dinlenirimÜzülme canm ne olur anlıyorum seni herşey Allahtan.benimde ilki tutmamıştı..ikinciyi denersin insalhh bir ay sonra
Her alanda İleri hareketli %98 yazincaa bendee cok şasirdimmm hayirlisi olsun bizde problem yoktu ikimizdede nasip kısmet herşeyy bakalimm bugun aşılamanin 5.günü sanki regl olcakmisim gibi belirtim var senin öylemiydi canimBence o morfoloji canm yanî yapısı canm bizimde yüzde 97.en altta yazıyo bizim toplam ileri hareketli sayısı yazıyor canm
Evet vardı canm kasiklarim agriyodu .dedim kendi kendime bu seferde tuTmaZ dedim. Ama tuttu canm bakalım şimdi çok dikkat etmek gerekHer alanda İleri hareketli %98 yazincaa bendee cok şasirdimmm hayirlisi olsun bizde problem yoktu ikimizdede nasip kısmet herşeyy bakalimm bugun aşılamanin 5.günü sanki regl olcakmisim gibi belirtim var senin öylemiydi canim
Kesinlikle dinlen canm ilkinde bende hiç oturmamistim...dinlemek en azından 1 hafta yatmak çok önemli.İnşallah canım bizleri dualarınızdan eksik etmeyin en iyi siz anlarsınız bizi sömestr tatilinde yapacağız inşallah ikinci aşılamayı çalıştığım için çok dinlenememiştim inşallah o Zaman daha iyi dinlenirim
hayırlısı olsun senin içinde canım adet olduğun ilk gün git canım ona göre tadavi başlatıyor doktrÇok teşekkur ederim canım evet doktorum var aşılama uygun dedi adetligimin ilk günü gitcem allah izin verirse rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
bende c.tesi doktora gittim yumurtalarımın çoğu gelişmişti 3 tane 15,44 ve üzeri olmuştu 10 taneye yakında 10,09vs. büyüklüğüne gelmişlerdi doktor c.tesi akşamı için eşinle birlikte ol sonra iğnenide 50ml den devam et dedi p.tesi de gel dedi bakalım ne olacak bugün gidecem işte
Bide şimdi o kadar yumurtaların geliştiği için aşılama yaparsak hayati risk oluyormuş sizlerin öyle bişey oldu mu arkadaşlar
En başta öncelikle hayırlısi olsun şimdiden..... herkesin değişebiliyor.mesela benim adet başladı 9.gün aşılama oldu.kimi 12.günde canm...yaptır dene tutma ihtimali var..Merhaba arkdslar 1.5senedir korunmuyorum rahim fılmi sperm testi sorun yok klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı malesef olmadı dr aşılama yapalım dedi bnde 2.3kendılıgınde olmasını beklıcem dedı sonra tayınımız cıktı suan ılcede yasıyorum merkeze 30dk uzagım memleketımde asılama olucam eşim asılama zamanı gelıcek bana bıraz anlatırmısınız asılamayı adetınızın kaçıncı gunu oluyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederım canımEn başta öncelikle hayırlısi olsun şimdiden..... herkesin değişebiliyor.mesela benim adet başladı 9.gün aşılama oldu.kimi 12.günde canm...yaptır dene tutma ihtimali var..
Benimde 12.gun asilama oldu ama ben yumurta büyütücü ilaç almadim birde kendisi catladi çok şükür oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?