Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaklaşık 2yildir olmuyordu canm.eşimin spermlerin hızı düşüktü... Bu aşılamamda çok şükür sonuçlar iyiydi 22milyon ileri hareketli sprm oluşmuş. Rabbimin izniyle hamileyim canm
Bişey sorcam bizim raporda ileri hareketli milyon seklinde degilde yüzdee şeklinde yazıyoo %98 ileri hareketli yaziyoduu toplam kac milyon sperm verildi ???

Kızlar benim bugün 11. Gün ve ben adet oldum nasip bir dahakine artık başta acaba yerleşme kanı mı diye düşündüm ama normal adet kanaması imiş doktorumu aradım

Bence o morfoloji canm yanî yapısı canm bizimde yüzde 97.en altta yazıyo bizim toplam ileri hareketli sayısı yazıyor canm

Kızlar benim bugün 11. Gün ve ben adet oldum nasip bir dahakine artık başta acaba yerleşme kanı mı diye düşündüm ama normal adet kanaması imiş doktorumu aradım
Üzülme canm ne olur anlıyorum seni herşey Allahtan.benimde ilki tutmamıştı..ikinciyi denersin insalhh bir ay sonra

Üzülme canm ne olur anlıyorum seni herşey Allahtan.benimde ilki tutmamıştı..ikinciyi denersin insalhh bir ay sonra
İnşallah canım bizleri dualarınızdan eksik etmeyin en iyi siz anlarsınız bizi sömestr tatilinde yapacağız inşallah ikinci aşılamayı çalıştığım için çok dinlenememiştim inşallah o Zaman daha iyi dinlenirim

Bence o morfoloji canm yanî yapısı canm bizimde yüzde 97.en altta yazıyo bizim toplam ileri hareketli sayısı yazıyor canm
Her alanda İleri hareketli %98 yazincaa bendee cok şasirdimmm hayirlisi olsun bizde problem yoktu ikimizdede nasip kısmet herşeyy bakalimm bugun aşılamanin 5.günü sanki regl olcakmisim gibi belirtim var senin öylemiydi canim

Evet vardı canm kasiklarim agriyodu .dedim kendi kendime bu seferde tuTmaZ dedim. Ama tuttu canm bakalım şimdi çok dikkat etmek gerek

Kesinlikle dinlen canm ilkinde bende hiç oturmamistim...dinlemek en azından 1 hafta yatmak çok önemli.

bende c.tesi doktora gittim yumurtalarımın çoğu gelişmişti 3 tane 15,44 ve üzeri olmuştu 10 taneye yakında 10,09vs. büyüklüğüne gelmişlerdi doktor c.tesi akşamı için eşinle birlikte ol sonra iğnenide 50ml den devam et dedi p.tesi de gel dedi bakalım ne olacak bugün gidecem işte
Bide şimdi o kadar yumurtaların geliştiği için aşılama yaparsak hayati risk oluyormuş sizlerin öyle bişey oldu mu arkadaşlar

Çok teşekkur ederim canım evet doktorum var aşılama uygun dedi adetligimin ilk günü gitcem allah izin verirse rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
hayırlısı olsun senin içinde canım adet olduğun ilk gün git canım ona göre tadavi başlatıyor doktr

Canım benim de 11 civarı oluşmuştu ama büyüklükleri hakkında konuşmadık. Bugün 15. Günüm ve sabah pembe ler geldi gidip kan verdim büyük ihtimalle olumsuz ol ucak çünkü adet başlıyor. Devlet hastanesine gittim kan vermeye Dr çok sayıda sol tarafta kistin var dedi ilk bir hafta sol tarafım çok agrimisti son bir hafta hiç ağrı yoktu. Kendi dr 'umu aricam test sonucu çıkınca bakalım kistler için ne dicek... Çok yumurta olması catlatma iğnesi vurunca kist yapabiliyor dedi dr, sen hayati risk derken ne demek istedin?

çok yumurta olduğu için çatlatma iğnesi vurursam ölüm riski dahil var dedi çünkü bünye o kadar yumurtayı birden döllenmeye nedeniyet vereceğinden olmaz dedi bilewmiyorum bakalım birazdan gidecem doktrma bakalım şimdi ne diyecek

Merhaba arkdslar 1.5senedir korunmuyorum rahim fılmi sperm testi sorun yok klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı malesef olmadı dr aşılama yapalım dedi bnde 2.3kendılıgınde olmasını beklıcem dedı sonra tayınımız cıktı suan ılcede yasıyorum merkeze 30dk uzagım memleketımde asılama olucam eşim asılama zamanı gelıcek bana bıraz anlatırmısınız asılamayı adetınızın kaçıncı gunu oluyorsunuz yardımcı olurmusunuz

En başta öncelikle hayırlısi olsun şimdiden..... herkesin değişebiliyor.mesela benim adet başladı 9.gün aşılama oldu.kimi 12.günde canm...yaptır dene tutma ihtimali var..

merhabalar
bende 2. aşılamamı yaptırdım
bugun 14. günüm kasık agrım var ama arada oluyor geçiyor.
10. gün idrar testi negatif cıktı acaba sonuc almak için erkenmiydi.
kan testi içinde bugun yarın olurum diye yaptırmıyorum bakalım..
herkese hayırlısı diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…