Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkürler sizinde hayırlı olsun. ben de cuma öğlen yaptırdım. 2,5 gün hep evdeydim dinlendim sayılır yorucu şeyler yapmadım hiç. ama bugün mecburen işe başladım. hareket ederken bile korkuyorum açıkçası. doktorum progestan verdi bir de, sanırım tutunmayı kolaylaştırıyormuş. inşallah bakalım.

Q
Ewt mutlaka progestana kullan..Rabbim ol derse olucak inslhh..herşey gönlünüzce olsun....kendinize iyi bakin

Merhaba kızlar ben de inşallah cumartesi ikinci aşılammi yaptıracağım ilk aşılama da iğne olarak fostimon kullanmıştım doktor şimdi menegon adlı iğneyi verdi catlatici olarak da yine ovitrelle verdi bakalım inşallah bu defa tutar nesliecemin de dediği gibi bu defa cok dikkat edeceğim bir hafta yatacam kızlar inşallah hepimiz annelik duygusunu tadari dualarimdasiniz

Hatırladimm canım senii.bu sefer tutacak inslhh..hissediyorum.. Dua etcem sana ve tüm isteyenlere.seninde dediğin gibi yat valla yemek bile yapma ailenin yakınsa onlar yapsın..şimdiden hayırlı si olur inslhhh

Hatırladimm canım senii.bu sefer tutacak inslhh..hissediyorum.. Dua etcem sana ve tüm isteyenlere.seninde dediğin gibi yat valla yemek bile yapma ailenin yakınsa onlar yapsın..şimdiden hayırlı si olur inslhhh
Amin canım benim inşallah teşekkür ederim biz de tadariz inşallah bu duyguyu ailem uzakta ama eşim bir hafta yardimci olacak bana hiç kalkma dedi bakalım inşallah hayırlısı ile gelsin minnak beklemesin artık

Kızlar aşılama dan sonra adet tarihine kadar herhangi bir belirti yaşadıniz mi,bir de idrar testi mi yoksa kan testi mi yaptirdin iz ilk olarak?

Merhaba nasılsın? Nasıl gidiyor?sende sari akinti oluyormu bende yaklaşık bir haftadır var merak ettim benim çok midem bulanıyor senin nasil
Canimm nasılsın iyimisin...ben dün kan tahlili sonuçlarını gösterdim sonuçlar iyi dedi ilaç falan vermedi.bebisin son halini gordum artık bebek şeklini almış..buradan resim atiliyomu bilmiyorum.. Yollardım sana...inanamadim görünce.. Sen naptin migdem bulaniyormu

İyi olmaya çalışıyorum biraz azaldı mide bulantim sabahları acı su çıkarıyorum baş ağrım var arada kasik ağrım oluyor arada ben birde sarılık olmuşum biraz zor geçirdim kayinvalidem geldi çünkü hiç bişey yiyemiyordum biraz yiyorum artık bende pazartesi gidecem kontrole bebisi gormeye

Cokkk gecmis olsun canm benimm...hepsi geçecek inslhh benimde bugün bir basım agridi hayatım boyunca böyle ağrı gormedim parol içtim dayanamadım

Çok sevindim senin adina, kilo verdinmi ben 2 kilo verdim, bizim doktor 12.haftada tahmini soyluyormus cinsiyeti bir kaç hafta sonra belli olur

Hadi bakalım inslhh duyarsın.duymazsan üzülme sakin çünkü daha çok küçük Minnacık düşün ben boyu 1,5cm di duyduğum da
canım çarşamba günü gittim doktora 6 haftalık olmuştu bebiş ama daha kalp atışı belli değil dedi dokt ama herşey normal dedi ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah

canım çarşamba günü gittim doktora 6 haftalık olmuştu bebiş ama daha kalp atışı belli değil dedi dokt ama herşey normal dedi ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
Canmm daha küçük ya ondan duyamamissinizdir...inslhh bi dahaki gidişinde duyacaksi.herşeyin yolunda olmasına çok sevndm...inslhh benim gibi çok migden bulanmaz..

Kızlar merhaba ben bugun ikinci aşılamami oldum bana ve benim gibi bekleyenlerden de duanizi eksik etmeyin heyecanlı bekleyiş başlıyor inşallah sonucu hayırlı olur

Nesliecem Pelino Kizlar size birsey soracam tecrubelerinize ihtiyacim var Benin yumurtam sol tarafta 21 ml civarindaydi bu ikinci asilamam ve ucuncu gunumdeyim sol kasigima Sabahtan Beri igne Batar gibi bir aci giriyor ama surekli siz de Boyle birsey yasadiniz mi belirtileriniz nelerdi ilk asilamamda bu Kadar hissetmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…