Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm merhaba bana da oluyordu ama aşırı değil acaba yumurtanın çok buyudu diyemi acaba korkma bisey olmaz eğer çok sıklaşırsa doktora git mutlaka...ben asilamamda ağır grip geçirdiğim için hiç belirti anlamadım çünkü her yerim ağrıyordu canm....bakalım inslhh tutar seninde tatlim

Insallah Canim yaaa bu belirtiler insallah hayra alamettir ne our bana da dua edin tukendim iki bucuk senedir hep bir umutla bekliyorum gel Artik bebegim

Mrb arkadaslar.daha knce aşılama yaotirdigimda yazmistiim buraya aralikta..tutmamisti.simdi galiba hamileyim cok garip ama dun daha adetimin 11.gunuydu ovulasyon testini yapmaya baslayim dedim bi yaptim iki cizgi net cikti.ben gec yumurtluyordum.bukadarda erken olamaz var bisi dedim bide dun oyle kasiklarim agriyoduki..aksam aksam gebelik testide yapilmazki dedim kendime .burda duymustum gebelikte ovulasyon testide pozitif oluyo die.nese dedim yap bi gebelik testi zati cikmaz aksaz aksam dedim.ve bi baktim iki cizgi cikti gebelik testinde allahim noluyo dedim saka mi..hemen aksam acile gittik kan degerim 54.89 cikti:))) cok garip adetimin 11.gunu.ve 2 yildir olmuodu martta tup bebek olcaktim.sali gidecem deger yukseliyomu die.hala saskinim .

Merhaba nasılsın? bugün bebisi gördük 4cm yi geçmiş hareketlenmis kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi ikili tarama yaptirdin mi sen ben yaptırdım gerçi ultrason da hersey normal dedi

Merhaba canm ben 16 şubatta doktora gidicem...ikili testi de devlet de yaptır cam bu ay..herşeyin normal olmasına cokk sevindim...hadi bakalım geçsin su iki haftada bende göreyim bebişimi

İki hafta sonra gel dedi multi vitamin verdi folik asidi bırak dedi benim Karnım hafif belli oluyor

Doğum tarihi 22 agustos olmuş one gelmiş kağıtta öyle yazıyor sen nerde yaşıyorsun?

Arkadaslar adetimin 11.gunu hamile oldugjmu ogrenmistim degerim 54.89 cikmisti ama aksam bakildi pazar gunu..bugun de sabah bakdi hemen hemen bir bucuk gun var arada ve degerim bugun 84.50 cikti

Arkadaslar adetimin 11.gunu hamile oldugjmu ogrenmistim degerim 54.89 cikmisti ama aksam bakildi pazar gunu..bugun de sabah bakdi hemen hemen bir bucuk gun var arada ve degerim bugun 84.50 cikti
Canm bende adetinin 11.günü öğrendim ve kan testi yaptığmda deger 23.60 di düşün senden daha düşük çıkmış benim şuan gebeyim.Allahın izni ile sende gebesinn..

Canm bende adetinin 11.günü öğrendim ve kan testi yaptığmda deger 23.60 di düşün senden daha düşük çıkmış benim şuan gebeyim.Allahın izni ile sende gebesinn..
Allah razi olsun canimm...iki gun sonra kac cikmisti..kime soluosam degerimi duyunca bakisi degisio kotuymus gibi kotu yukselmis gibi

Allah razi olsun canimm...iki gun sonra kac cikmisti..kime soluosam degerimi duyunca bakisi degisio kotuymus gibi kotu yukselmis gibi
İki gün sonra değil ama günüm bir gün gecmisti doktora gittim kan verdim o ZMAn 250 çıkmıştı...bence iyi yükselmiş senin morelini yüksek tut herkes bisey soyler

Çok geçmiş olsun bu ikinci gribin bişey olmaz insallah öksürük yoksa korkma evi sürekli havalandir temiz hava girsin günde bir fincan ihlamur cayi icebilirsin bende evi temizlettim batmış ti is yapmıyorum çünkü yemek de yapamıyorum benim bebis kız heralde elleriyle yüzünü kapatiyordu doktorda kıza benziyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…