- 3 Aralık 2015
- 220
- 62
- 18
- 34
Ayy vallami canmm o kadar hareketli masalhh geçen de acilde ki kadın doğuma gittik ben korktum bebis iyimi diye. Masalhh boyu nerdeyse 5 cm...bakalım canm bende merak ediyorum cinsiyeti.13 gün kaldı öğrenmemize.bu arada yemek yapmıyorum demişsin....migden hâlâ bulaniyormu :-( benim geçti rabbime şükrolsun....Çok geçmiş olsun bu ikinci gribin bişey olmaz insallah öksürük yoksa korkma evi sürekli havalandir temiz hava girsin günde bir fincan ihlamur cayi icebilirsin bende evi temizlettim batmış ti is yapmıyorum çünkü yemek de yapamıyorum benim bebis kız heralde elleriyle yüzünü kapatiyordu doktorda kıza benziyor dedi
Yok canm hiç birşey vermedi anlamadım gitti.Multi vitamin verdimi doktor?
Anladim canm 16sinda gidersem verir banada..seni çok iyi anlıyorum bende oyleydim geçen haftaya kadar.geçti şükür inslh en kısa zamanda seninde geçer tatlım.Folikasit j bırak dedi multi vitamin verdi benim geçmedi devam ediyor bulantilar dayanamıyorum kokuya
Üzülme canm Allahtan ümit kesilmezMrb arkadaslar benim degerim 85 ten 67 ye dustu;(
Tesekkur ederim canim.cok sukur bunada sukur.iki yildir hic olmuyodu demekki kendiliginden olabiliomus artik beklemedeyim tuo bebege gidecektim yaza kadar gitmiycem insallah olcakÜzülme canm Allahtan ümit kesilmez
Olurr canm sakin canını sıkma ben ya artık diyodum olmicak galiba eşim in sperm hızı aşırı düşüktü..çok kafaya takiyodum üzülüyordum inan her namazım da dua ettim....bu sefer de olmicak dedim.oldu...o yüzden seninde dedigi gibi hemen tüp bebeğe gitme...inslhh değerlerin yükselir canmTesekkur ederim canim.cok sukur bunada sukur.iki yildir hic olmuyodu demekki kendiliginden olabiliomus artik beklemedeyim tuo bebege gidecektim yaza kadar gitmiycem insallah olcak
Canim üzülme inslhh yükselir değerin kaçıncı gününde test yaptirdinKızlar malesef benim sonucum 5 çıktı negatif dediler ama neden 5 oldu acaba sıfır olması gerekmiyor muydu
Canım bugün 13. GünCanim üzülme inslhh yükselir değerin kaçıncı gününde test yaptirdin
İnşallah yukselir hiç umudum kalmadı amaCanım bugün 13. Gün
Öyle deme canm olsun umudunu kesme sakin..dualarim seninle...inslhh yukselirİnşallah yukselir hiç umudum kalmadı ama
Sağol canım inşallah yaaaaÖyle deme canm olsun umudunu kesme sakin..dualarim seninle...inslhh yukselir
Canımmm nasılsın iyimisin epeydir sesin cikmiyo cinsiyet öğrendin mi ben salı günü öğrendim Allahın izniyle kızımız olacak...Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Masalhh çok iyi gidiyor iki buçuk ay bitti bıçak gibi kesildi bulantı şimdi istahim çok açıldı multivitamin balık yağı hapı falan iciyorum...onlardan galiba canm....bide doktor regli tarihimi 17 kasım olarak değiştirdi bebek olduğu haftadan daha büyük muş yanı şuan 14 +2 yım anlamadım ama öyle dedi doktor.Hadi gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah kesin ogrenmedik Martin 1 de gel dedi o zaman kesin ogreniriz başka bir doktor yüzde 60 erkek dedi bakalım hayırlısı mide bulantilari baş ağrıları gecmedi biraz hafifledi sadece senin nasıl gidiyor
Oturduğum ev küçük eger bu evde kalırsam besik ve cekmecelik alicam canm.ama taşınabilir iz de o ZMAn oda yaparım... Bende bir kilo almisim zayifim ya belli olmuyor...hee bu arada evdeki tüm pantolonların belden dusuk belimi çok sıkıyor bende hamile pantolonu aldım çok rahat.azcikda göbüşüm çıkmış annemler öyle diyorBenim istahim pek yok sadece multivitamin içiyorum balık filan yiyemiyorum daha ağır yemekler yiyemiyorum daha kilo almadım. Bebek odası alacakmisin? Yoksa park yatak besikmi alacaksın?benim en son gittigimde bebegin doğum tarihi 22 agustos yazıyordu burda 28 agustos gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?