Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hamile pantalonu aldım lcw dan çok rahat benimde gobusum çıktı biraz aşı için kayıt oldunmu 20 . haftada tetanoz aşısı oluyorsun, benimde nerde doğum yapacağım belli değil tayinciyiz doğudan gelecez mayısta memlekete gidecez bakalım neresi cikacak

Anladim canm hayırlısı olsun doğuma daha çok var..ben doktoruma tatonoz aşısı ni sordum o kadar önemli değil dedi çünkü çok ağır tutuyomuş.belki yaptirmam.

Anladim canm hayırlısı olsun doğuma daha çok var..ben doktoruma tatonoz aşısı ni sordum o kadar önemli değil dedi çünkü çok ağır tutuyomuş.belki yaptirmam.
Merhaba canım nasılsın? oglumuz olacak allahın izniyle 120 gr olmuş ıyiymis gelişimi önden gidiyor dedi 20 agustos görünüyor senin ne zaman

Merhaba canım nasılsın? oglumuz olacak allahın izniyle 120 gr olmuş ıyiymis gelişimi önden gidiyor dedi 20 agustos görünüyor senin ne zaman
İyiyim canim sagol...ben yakın zamanda gitmedin randevum 15marta...çok sevindim demek ogluşun olacak...Allahim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin...demekki benmkide o gram larda.....boyu kaç cm canim

Merhaba nasılsın? Nasıl gidiyor? Hissetmeye basladinmi bebisi? Ben daha hissetmiyorum
Canim merhaba.inanirmisin iki saat önce içimde sanki birşeyler kimildadi..ve ben korktum elimden telefonu falan attım..bugün hissettirdi kendini yavrumm... Ama hamilelik rahat geçiyo.masalhh inslh böyle devam eder

Bazen solda toplanıyor diye hissediyorum baş agrilarim gecmedi her gece agriyor one doğru çıktı gobusum

Bazen solda toplanıyor diye hissediyorum baş agrilarim gecmedi her gece agriyor one doğru çıktı gobusum
Benimde başım agriyo canm sıklık la...bu takvime gore 15 küsür haftalık ama doktorun ultrasona gore 16+3üm...o yüzden benimde göbüşüm çıktı kizzzz

P pelin00 Neslicelim canlar hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyetleri ALLAH sağlıkla kocağınıza almayı nasip etsin canlarım kaçıncı haftada cinsiyeti öğrendiniz açaba

aşılama yapmıştım ama sona kadar gitmemiştim canım çok sayıda yumurtam büyüdüğü için devam edememiştik bir sonraki ay demişti doktor ama o ay birgün ara ile ilişki önermişti ondan normal yolla tuttu canım benim bende şimdi 12+5 günlüğüm

Ohhh masalhh canm ne güzel Rabbim tum isteyen herkese nasip etsin insalhh....şimdi sıra hayırlısıyla kucağımiza almakta.bu arada sende bir iki haftaya cinsiyeti ogrenirsin canim

Ohhh masalhh canm ne güzel Rabbim tum isteyen herkese nasip etsin insalhh....şimdi sıra hayırlısıyla kucağımiza almakta.bu arada sende bir iki haftaya cinsiyeti ogrenirsin canim
AMİN canım benim YÜCE RABBİM isteyen tüm annelere bu güzel duyguyu nasip etsin bakalım hayırlısı ile ne olacak bebişimizin cinsiyeti:)

AMİN canım benim YÜCE RABBİM isteyen tüm annelere bu güzel duyguyu nasip etsin bakalım hayırlısı ile ne olacak bebişimizin cinsiyeti:)
Hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah ben 11+5 de yüzde 60 erkek demişti sonra 15 . haftada yüzde yüz erkek dedi

Nasıl gidiyor hamilelik benim ara ara bel agrilarim oluyor daha kilo almadım hala 56 kilodayim. ayin sonunda ayrıntılı ultrasona girecem Neslicelim sen ne zaman gireceksin

Nasıl gidiyor hamilelik benim ara ara bel agrilarim oluyor daha kilo almadım hala 56 kilodayim. ayin sonunda ayrıntılı ultrasona girecem Neslicelim sen ne zaman gireceksin
Canm iyi gidiyor şuan ama sağ gous altında kaburga da ağrı var..cokk istahim var aşırı yiyorum.54 Dr hamile kaldım bir anda 52 ye düştüm. Ama şuan 57 kiloyum hatta tokken 58i bile görüyorum ben bayağı aldım canm salı özelde kontrolün var bakalım ne dicek doktor gerçi iki gün önce devlete gittim hiç ilgilenmedi ama 22cm boyu 190 gram olduğunu öğrendim bir haftada büyük gözüküyor yanı tam 17 haftaligim canm

Benimkide önden gidiyor gelişimi normalde agustos un 28 idi en son gittigimde 20 si görünüyor erken doğacak galiba oglusum

Benimkide önden gidiyor gelişimi normalde agustos un 28 idi en son gittigimde 20 si görünüyor erken doğacak galiba oglusum
Ayy dogsun valla ben heycanlaniyorum sabırsızlanıyor... Annenlerde elbet doğacak tadını çıkar diyo... Hareketler ini duymaya başladinmi canm..valla hergun kıpırdaniyo benim kız im..cokk hareketli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…