Ne güzel canmm ilerde daha da çok hissedecekmişizPit pit vuruyor sol tarafimda hissediyorum
Çatlak kremi degilde bebe yağı duruyorum canm ablamlar falan hep onu kullanmış bir tane çatlakları yokCatlak kremi kullaniyormusun ben başladım çatlamak istemiyorum
Nasılsın doktora gittinmi? Ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin?Cansız baby diye okunuyor canm yazılışı böyle değil..
johnson babylerden çok var farkedermi kiCansız baby diye okunuyor canm yazılışı böyle değil..
Evet canm dün gittim bebis çok iyimis..11 nisanda özelde yaptırıyorum canm.Nasılsın doktora gittinmi? Ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin?
221 gr 18 cm boyu olmuş canm.masalhh çok hareketli bi kızın olacak dedi.şuan herşey normal gozukuyormus...dün gittiğim Dr tam 17 hastalıktır..doğumu sordum 17 Ağustos dediNe kadar olmuş ben ayin sonunda gidecem ayrintiliya girecez
Ayy hastalık yazmışim haftalık canim221 gr 18 cm boyu olmuş canm.masalhh çok hareketli bi kızın olacak dedi.şuan herşey normal gozukuyormus...dün gittiğim Dr tam 17 hastalıktır..doğumu sordum 17 Ağustos dedi
CANIM bebe yağını ne kadar sıklıkla kullanmak lazım pekiCansız baby diye okunuyor canm yazılışı böyle değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?