Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben başladım kullanmaya canm her akşam yatarken sürmeye çalışıyorum ve bazen unutuyorum gün de bi kere yeter bence canm
benim şimdi göğüsümün üstünde kırmızı damarlar görünüyor onlar çatlak olmanın başlangıcımı sende öyle bişey var mıı?

Hayır canm yok henüz daha.ama bütün vücuduna sürmene gerkek yok çünkü göbek ve basenlerine surmen yeterli yoksa dayanmaz hemen biter canm.hee bide gouslerine sur canm

Hayır canm yok henüz daha.ama bütün vücuduna sürmene gerkek yok çünkü göbek ve basenlerine surmen yeterli yoksa dayanmaz hemen biter canm.hee bide gouslerine sur canm

aynen valla:) böyle sürmeye devam edersem haftada bir almam gerekecek yeni bir kutu:) bide senin bebişin cinsiyeti neydi kuzum

Rabbim in izniyle kizim iz olcak canmm bugün 18+1 cokk hareketli bi yaramaz kızım olacak hiç yerinde durmuyor teyzesi...sen ogrenmismiydin cinsiyeti
ALLAH BAĞIŞLASIN CANIMIN İÇİ benim kide yakışıklı bir oğluşum olacak ALLAHIN İZNİYLE canım benim daha uslu bizimkisi teyzesi benimde bugün 14+3 oldu canım benim ne zaman hissetmeye başlıyoruz ki hareketlerini:)

Allah bağışlasin canm sağ saglim kucağına alırsın inşallah.. Valla herkes farklı hissediydormus..ben 16.haftama girdim.o ZMAn ilk hissettim.. Bi kere. O hafta az duydum ama 17.haftada sürekli hissettim hergun canm.. Şuanda tatlı falan yesem.durmuyor yerinde

saol canım benim ALLAH RAZI OLSUN sende inşallah sağ salim kocağına alırsın normalde erkekler tatlı sever diyorlar ama ben hiç tatlı bişey aşermedim daha hep canım tuzlu şeyler istiyor bu aralar hep çağla yiyorum sizin oralarda da çıktımı çağla

Sanki pazarda gordum canm ama ben seviyom canm

12-13hafta bitti bulantıları kesildi canm ama ben çok çektim..zayifladim bile ama şuan hayli alıyorum kilo canm
bende çok kötü oldum valla soğuk algınlığı oldum bide 8 haftalarda ölüyordum resmen 6 haftada başladı mide bulantılarım hiç bişey yiyemiyordum bu güne kadar daha yeni bu hafta yeni yeni hafif bişeyler yiyebiliyorum bende baya kilo verdim 3 kilo verdim yeni göbüşüm az çıkmaya başladı lcw den hamişler için 36 beden pantolun aldım onu daha tam doldurmuyor göbüşüm ama doktora gittiğim zaman bu ayın 15 de gitmiştim herşey iyi demişti:) bizimkide ultrasyonda baktığında doktor çok hareketli demişti :)

Anlıyorum canm seni canm benim de 6.haftada başladı.zor ama ne diyim Allahtan geçici...benimde şuan sancım var ya kasik larim agriyo korktum acikcasi...uzandim biraz insalhh gecer

Anlıyorum canm seni canm benim de 6.haftada başladı.zor ama ne diyim Allahtan geçici...benimde şuan sancım var ya kasik larim agriyo korktum acikcasi...uzandim biraz insalhh gecer
kendini sıcak tut hep canım benim ayaklarını hep sıcak tut ALLAH sağlık versin canım benim dikkat et fazla yorma kendini bide aç bırakmamaya çalış evde fazla kalmamaya çalış arada bir çık temiz hava al

bide canım benim istanbul dasın çık biraz sahilde iyot havası al o bile insanı ne kadar rahatlatır ben orda olsaydım sahilden ayrılmazdım:)

Aynen canm dedierini yapıyorum şuan ablama geldim iyi geldi. Sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…