kızlar suyu kaynatıpmı veriyorsunuz?brde artık oturtuyormusunuz bende aralık annesıyım:44:
Merhaba kizlarr ne zamandir giremedim Ben AMA siz baya muhabbete girmissiniz:)
Vajinal yapisikligi ilk defa duyuyorum Yaa korktum simdibi belirtisi falan yok mu Bunun?
olmazsa Bende bir baktirayim doktora .
Bizim kabizlik ek gidalara gecmemle azaldi.gunde 1 defa yapiyo bazen ,ama 2 gunde bir yaptigi da oluyor.
Ek gidalardan sadece elmali yogurt yediriyorum bide gunde bir defa kasik mamasi vermeye basladim..bebegim az kilo aliyor hala,bakalim insallah daha iyi olur zamanla..
Bide 1 hafta cicibebe verdim,ebe verme onermiyoruz 1 yasa kadar dedi.AMA cicibebe yedigi 1 haftada 200gr aldi.
Ama boyu hic uzamadi bu ay 62 cm suanda. Ne yapmak lazim bilemedim..
merhabalar
arkadaşlar her yere yazıyorum ama cvp yok ilşkiden 8 gün sonra oluşan mide bulantısı ve kasık ve bel ağrısı neyi işaret ediyor.mide bulantısı en erken nezaman başlıyor yardımlarınızı rica ediyorum
Katreinur hosbuldum canim:)
bir bucuk aydir cok nadir giydiriyorum patikli pijama.artik giydirmiyorumki pek..
Bende ekgidalara baslayinca su vermeye basladim..
Kizlar siz kilolarinizi verebildiniz mi benim hala 11 kilom var
Katreinurcum hafizana hayran kaldim canim:)Evet 48 kiloydum,58 im simdi.istiyordum ama bu kadar da degil:)dedigin gibi Beni de gobek rahatsiz ediyor.cevremdekiler iki cocuk dogurdun olsun o kadar diyor ama.Yasim 24 daha sonranaparim o zaman dimi ya..52,53 olsam Iyi olacak.bide Beni rahatsiz eden bir Diger seyde selulithamileyken oldu hala da gitmedi yaa cook kotu.sizlerde de var mi?
Katreinur canim Ben korsenin pek etkili oldugunu dusunmuyorum.ilk kizimda kullanmamistim hic.3 kilo kalmisti sadece.olacak o kadarda zaten.6 aydan sonra gider merak etme.ohh sen kurtulmussun kilolarindan.ben 17 kilo almistim:)nasil olsa veriyorum diye..nerde daha ustune aldim bilee
Su anda uymuyorum ama normalde uyuyorum:)aysu seni nedense minyon çıtı pıtı hayal ediyordum:) hayallerime uyuyosun sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?