Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gönül neon renkler çok moda bu Sene. Ben modayı takip etmem ama sen seversen neon pembe alabilirsin. Giyermiyim diye sorarsan giymem ama görünce hoşuma gidiyo. Ben siyah beyaz bi insanım bana kalsa siyah elbise siyah ayakkabı çanta alırdım ki kardeşimin düğününde öyle de yaptım. Bi elbisemin etek kısmı nar çiçeğiydi gerçi. Ama çanta ayakkabıda siyahtan vazgeçmem. Sende daha sonra rahat kullanayım dersen siyah al git siyah iyidir candır )) siyah bi bileklik de tak şu geniş olanlardan ohh mis. Siyah süvet bi portföy siyah süvet platform topuk bi ayakkabı.

desert canım hiç korkma üzülme bizde de vardı vajinal yapışıklık dr. bi jel vermişti estravajel di sanırım ismi 3 gün kullandım geçti sürekli gazlı bezle kurula ben öyle yapıyorum bir de ıslak mendil kullanma vajinasının içini temizlerken ben ıslak mendili yıkayıp yada gazlı bezi ıslatıp temizliyordum,her altını değiştirince açtır biraz elinle zorlamadan geçer hemencik canım

benim kızımda bazı geceler çok sık kalkıyo canım. ama her ağladığında emzirmiyorum veriyorum emziğini uyuyo. tabi benim uykum perişan oluyo

ben pembe hastası biri olarak tabi ki pembe al derim canım. hele bide toz pembe olursa beyazla şeker gibi olursun:))

ya kızlarr çok korktum nasıl bişey bu ben baksam anlar mıyım anlatsanıza biraz.

gönül senin tarzını seviyorum. bu ek gıda konusunda kasmıyorsun hiç kendini. benim kıza da versem bizim yediğimiz çorbalardan yiyecek. ama tuz böbreklerine çok zararlı diyorlar. iki seçenek arasında kalırsam ya hiç yemeyecek ya da tuzlu salçalı yiyecek naparım bilmiyorum:44:

desert geçmiş olsun canım ki geçiyor çok şükür ama okutta ihmal etme benim kızımda sütüm nazardan gitti.Bakınanlatayım şimdikulağıma küpe asla kimsenin yanında emzirmeyin.

Ben kızım 3,5 aylıkken işe başladım ama emziriyordum sütüm durmadığı için sağıp bırakmıyordum ama gelince sabaha kadar neredeyse saatte iki defa olmak üzre emziriyordum 7 aylıktı kızım işten geldim nasıl şiş göğüslerim kızım emiyor biryandan diğer göğüsten sütyen kapalı olduğuhalde fışkırıyor ozamanda evde misafir var kıza bamaya gelmişler nasıl gzleri varsa amadediler hep aaa nasıl bu kadar sütün kesilmemiş felan bende cahillik emzirdim yanlarında o gece kızım emdi rahatlamadı göğüslerim çok şiş gittim lavaboya sağdım düşünün gece kalktım kızı emzirmeye yok okadar fışkran süt 1 damla yok hamur ben şoktayım.Ertesi gün hemen doktora gittim makinayla çektiler 1 damla gelmedi doktor imkansız bu şekilde kesilmesi desede oldu işte sütüm gitti ondan nazara inanın kimsenin yanında emzirmeyin.

mavi bende aynı sendenim normalde hep siyah beyz dolabım siyah ayakkabı çanta dolu kolleksiyon şeklinde ama bu defa renk istiyorum beyaz sade bir elbise aldım uzun almadım oğlanla kesin uraşıcam çünkü düğün gece birde yemekli bebekli kadın için en sade elbiseyi aldım onun içn çanta ayakkabı biraz iddalı olsun diyorum.

katreinur ben kasmıyorum çünkü ozaman yemiyor çocuk bak arkadaşım çorba yapardı envari çeşit sebzeyi koymuş tatsız tuzsuz yağsız iğğğ çocuk öğürür o vrr savaşırdı ben kızıma karıştırmazdım sebzeyse belirli sebzeler az ama çok az tuz ve normal zeytinyağı benm ağzıma göre kıvamlı ki diyorumya bizde aynı çorbayı içerdik sade tuz takviyesiyle ondan severdi yerdi kızım oğlumdada aynı yapıcam özel yemek pişirmem sade acılı bahartlı yapıcaksam ensonacıını baharatını katardım birde kabak dolması felan yapıcaksam ki çocuklara çok faydalı önce baharatını katmadan ona doldururdum ona işaret koyardım sonra kalan harca baharat katar tuz katar doldururdum öyle öyle bizim yediğimizden yerdi özel pişirmeden haliyle tadı güzel olur beğenirdi.

canım vajinal yapışıklık değişik oluyor kimilerinin iç dudaklarında oluyor benim kızımın hymen'de(kızlık zarı) yapışıklık vardı küçücüktü orası zaten anlamak imkansız gibi bişey ufakken doktora gidince baktır o anlar en iyi

mehru çok şükür ben kızımda hiç böyle birşey yaşamadım sonradan millette duydum bizim oğlanlardada pipide yapışıklık iyi değilmiş biliyorsunuz dimi kızlar hergün geriye doğru sıyırıp yapışmasını engellememiz gerekiyormuş gerçi biliyorsunuzdurda ben gene bir söyliyim dedim o yapışı olursa sünnet dikişli oluyormuş onuda yeni öğrendim bana çok zor geliyo eşime yaptırıyorum kıyamıyorum sanki canı acıycak gibi oluyo içim kaldırmıyo eşim yapıyo.

yaa mehru canım çok sıkıldı biraz netten araştırma yaptım sürekli tekrar ediyormuş bu yapışıklık.12 yaşına kadar adet olmaya başlayana kadar.sonra östrojen salgısı adet ile birlikte düzene girince geçiyormuş.forumdada var sürekli tekrar ettiğini yazanlar.pişik kremleride yapabiliyormuş.sen kremi nasıl kullanıyordun.bizim kremin ismi ESTRIOL .sabah akşam 1 kez sürülüyor.birde kızım sanırım kabız.ben hiçbir gıda vermiyorum.sadece anne sütü alıyor.hadi olur diyelim.ıkınıyor ıkınıyor kendini sıkıyor yavrum kakaını yapıyor ama katı değil gayet sıvı.günde 7-8 defa bile yaptığı oluyor.ishal mi diyede şüpheleniyorum.anlamadım yaa( dr.gittiğimizde sormuştum köpük köpükmü diye sordu evet dedim.makattan çıkarken resmen köpük köpük geliyor.yediklerinizde değişiklik olabilir yada bağırsak düzeni değişiyordur dedi.takibini yap geçmezse tahlil yapalım dedi.bugün çok ıkındı harap oldu yavrum.yarın tahlil için götürücem.

desert sabah kalkıca ilk kakasını yapınca hemen 30 dk içinde gidin tahlile canım ishal olabilir canım çünkü ishalde de ıkınma olabiliyor sen bir baktır aklında kalmasın ama sıvı kaka yapan bebek kabız değildir bizim oğlan kabız olduğunda böyle ceviz kadar katı top çıkarıyordu canım.

kızlarr niye gelmiyosunuz bakiim burayı böyle boş bırakıyorsunuz hem de özletiyorsunuz kendinizi.

Naçizane fikrim karşılamaz yönünde :) Ben şu mini suluklar var ya onla veriyodum. Genzine kaçıyodu. Şimdi dr. Brown ın biberonuyla veriyorum. O çok güzel damla damla geliyo su rahat içiyo. Ben sıkılıyorum tabi o ayrı.

evet sanırım karşılamaz. neyse tekrar tekrar deniycez artık napalım

herkese slm. mavi sen su veriyormusun.hiçbirşey vermiyorsun diye biliyordum ben başlamışsın anlaşılan.hadi afiyet olsun bakalım.ben hiçbirşey vermiyorum:) pek hevesliydim ama dr.bütün şevkimi kırdı.1 ay daha bekle.sonra dedi.ama havalarda çok sıcak su versemmi diyorum.dr cık diyor:)) bu arada biz pazar sabahı saat 06,30da hayata soldan sağa doğru dönerek kocaman bir kahkaha attık.tabi sonra babası ile ben yatakta çocuğu elden ele hoplattıkça yavrucum neye uğradığını şaşırdı:)))) yani artık dönüyoruz.2 hatadır yarım tur dönüyordu ama altta kalan kolunu kurtaramıyordu.artık onuda çekip çıkartıyor kuzum.bugündeeeeee iki elinden tutup gel deyince kendini kaldırdı ve oturdu.önceden kol kaslarını kullanmıyordu elimi sıkıp bekliyordu.yaaa büyüyoruzzz kızlarr:)) nasıl mutluyum anlatamam.
bu arada pasijanın herkese çok slmı var.duaya ihtiyacı var.sizde anarsanız iyi olur.bizden şimdilik bu kadar.:))

kızlar merhaba çokk özlemişim burayı !!!!

Öncelikle pasija aklım hep sende hep anıyorum duacınım bil canım tez zamanda buraya gel diye bekliyorum seni.

Sonrasında canlar ben çok hasta oldum üşütmüşüm nerde üşüttüysem :) iğne serum ilaç anca düzeldim.Oğluşumla annem ilgilendi sağolsun şimdi iyiyim çok şükür ondan gelemedim.

Desert maşşallah canım dünde öyleydi dimi denin kızın öyle derler bizde nazar değmesin diye.Bizimkide oturmaya yelteniyo mama koltuğunda ön barda duran oyuncakları kendi alıyo beğenmediğini ayak koyma boşluğundan aşağıya doğru ite kaka atıyo elinden birşey alınca yada düşünce alamazsa ağlıyo,ekmek kemirmeye bayılıyo yumuşayınca elinden alınca basıyo yaygarayı,dönme yok anam sağa sola dönüyo ama tam yüzüstü dönmüo.yürüteçle bütn evi turluyo ,artık mızmızlıklarımız yerini oyunlara bıraktı çığlıklar sesler ,biz eklere devam ediyoruz ve su bence verilmeli ben suyu ilk günden beri veriyorum su hayattır bence verilmeli.Katreinur canım suyun yerini birşey tutmaz mutlaka vermelisin canım biz eklere başladığımız için su önemli ek vermeyince belki olabilir canım.Benim oğlan günde 60 cc su içiyo.

Ceren arkadaşım ben destekli oturtuyorum bana sırtını dayıyo öyle oynuyo bırakınca öne doğru düşüyo oturamıyo kendi daha ama destekli oturuyo dik değil yarım aydan az dik şeklinde oturtuyorum.

katreinur o bardaklardan bende alıcam canım yoksa olmuycak çünkü biberon almıyo neler denedim ama yok oynuyo diliyle ve almıyo onlarla belki daha rahat içer.KArpuz suyunu vs kaşıkla vermek zor oluyo gerçi ben fileye koyuyorum karpuzu o suynu kendi emiyoda genede ilerde meyva sularını içmesi için felan çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…