- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
birde kızlar ya bizim oğlan bu aralar gece çok sık kalkıyor yaa dün gece sabaha kadar 9 kez kalktı mıkırdanıyo eğer alıp memeye yatırmazsam ağlıyo memeyide öyle çok emmiyo gece 3-5 çekip uyuyo yatııyorum uyuyo 1 saat sonra gene yani saat başı kalkıp emiyo sizinkiler nasıl ???
Benim kardeşimin oğluna sünnet yapıcaz kızlar haziranda düğün var beyaz kısa güpürlü elbise aldım ne renk ayakkabı ve çanta gider sizce ??? ben sedefli ekru rengi mi alsam ki yada pembe mi alsamkarar veremedimde ?
kızlar doktordan geldik şimdi.kızımın aylık kontrolü vardı.gelişimi çok iyi dedi dr.ek besin için gerek yok sütün gayet besleyici dedi.bende yavaştan meyve sularıyla başlayayımmı dedim günde 1-2 çay kaşığını geçmesin dedi. hafta sonunda yarım çay bardağına kadar çıkarabilirsin dedi.öyle çorbalara falan girmeyeceğim hiç.daha hiçbişey vermedim ben.sadece arada elma havuç salatalık kesip yalatıyorduk.şimdi cam rende ile rendeleyip yavaştan vericem.birde tarifler verdi.yemek listesi kahvaltı öğünleri falan.nei nasıl vermem gerekiyorsa onları anlattı.45 dk da ancak çıkabildik :)) muayenedede vajinal yapışıklık çıktı(ona biraz canımız sıkıldı.ama geçici bişeymiş.krem verdi.kız bebeği olanlar aklınızda olsun iç bölgenin ıslak kalmasından olurmuş.mutlaka kurulamak lazımmış.ben poposunu falan kurulardım hep ama iç bölge ile pek uğraşmazdım.göğsümüde sordum kızarıklık olup olmadığını sordu.yoktu bendede kızarıklık.pompa ile sağ tıkanan kanallar olabilir dedi.sıcak kompres yap dedi.eğer sıcaklık ve kızarma olursa hemen genel cerrahiye git dedi.oda keserek iltihabı akıtıyormuş.mehru sende kızarıklık varmıydı canım ya?bende hafif sıcaklık oldu ama kızarmadı hiç.son durum bu yani.:))
desert canım hiç korkma üzülme bizde de vardı vajinal yapışıklık dr. bi jel vermişti estravajel di sanırım ismi 3 gün kullandım geçti sürekli gazlı bezle kurula ben öyle yapıyorum bir de ıslak mendil kullanma vajinasının içini temizlerken ben ıslak mendili yıkayıp yada gazlı bezi ıslatıp temizliyordum,her altını değiştirince açtır biraz elinle zorlamadan geçer hemencik canım
herkese selamlarrrrrr,
Desert hemen acil doktora git canım bekleme çok önemli ama sen genede önlem olsun okutta bir elden bitanem ya üzüldüm çok.
Mehru canım geçmiş olsun ,katreinur menün çok güzel canım .
Mavi ek gıda tamamen anneye bebeğe göre değişir kimi doktor öyle kimisi böyle tamamen kendin odaklan bu konuya canım biz 6 ayı doldurucaz neredeyse ama eklerle aramız iyi.
Kızlar ben kızımda ayrı çorba yapmadım öyle tatsız tuzsuz.Yalnız yağını zeytinyağı kullanırdım salça az miğdem rahatsız olduğu için kavurmam ve baharat kullanmam çok az tuzla yapardım hem ben hem kızım afiyetle yerdik öyle yavan çorba hiçyapmadım ki kızımda hep sevdi çorbaları.Oğlumada çorbaya başlayınca bizim çorbalardan vericem ki ben çok severim çorba ikizimize yaparım artık anne oğul içeriz bizim eşimle kızım çok çorbacı değildir.
yaa mehru canım çok sıkıldı biraz netten araştırma yaptım sürekli tekrar ediyormuş bu yapışıklık.12 yaşına kadar adet olmaya başlayana kadar.sonra östrojen salgısı adet ile birlikte düzene girince geçiyormuş.forumdada var sürekli tekrar ettiğini yazanlar.pişik kremleride yapabiliyormuş.sen kremi nasıl kullanıyordun.bizim kremin ismi ESTRIOL .sabah akşam 1 kez sürülüyor.birde kızım sanırım kabız.ben hiçbir gıda vermiyorum.sadece anne sütü alıyor.hadi olur diyelim.ıkınıyor ıkınıyor kendini sıkıyor yavrum kakaını yapıyor ama katı değil gayet sıvı.günde 7-8 defa bile yaptığı oluyor.ishal mi diyede şüpheleniyorum.anlamadım yaa( dr.gittiğimizde sormuştum köpük köpükmü diye sordu evet dedim.makattan çıkarken resmen köpük köpük geliyor.yediklerinizde değişiklik olabilir yada bağırsak düzeni değişiyordur dedi.takibini yap geçmezse tahlil yapalım dedi.bugün çok ıkındı harap oldu yavrum.yarın tahlil için götürücem.
Naçizane fikrim karşılamaz yönünde :) Ben şu mini suluklar var ya onla veriyodum. Genzine kaçıyodu. Şimdi dr. Brown ın biberonuyla veriyorum. O çok güzel damla damla geliyo su rahat içiyo. Ben sıkılıyorum tabi o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?