aysu benim kız da hergün yapmıyo kakasını ama takmamaya çalışıyorum canım bişey olur mu ki
Gönül bebişlerimiz aynı doğdu aynı gidiyo kiloları. Katreinur kızla erkek bir olmaz ama. Erkekler daha hızlı gelişir sonra bi dönem yavaşlar kızlar gelişir. Allah sağlık sıhhat versin de bunlar tatlı endişeler. Bıngıldağı da biraz araştırdım 18 aya kadar kapanmazsa sorunmuş. Bide erken kapanırsa kötüymüş.
Gönül Kan damlasını bi yiyo oğlum görmen lazım ağzına tadı gelince gülüyo resmen öyle seviyo ki obur yaa yeter ki bişey ver ağzına. Acd yi de hala veriyorum. Hiç aksatmadım.
Doğru söylüyosun gönül şurda 6 aylık olmamıza ne kaldı tek öğünle başlıyayım Ben. Kural ihlali olmaz heralde. Ben çocuğumun büyüdüğünü kabullenemedim. Bıraksalar iki yaşına kadar sade emzircem
kızlar siz d vitaminin yanında kan damlası ve acd mi kullanıyorsunuz.ben geçen ay kan damlasını sordum dr..aydan sonra başlıcaz bağırsak düzeni için dedi.acd de ne oluyor onu ilk kez duyuyorum.biz sadece anne sütü ve d vitamini veriyoruz başka bişey yok :))bu arada bizde .12.12 doğumluyuz.kilomuz 9,5 olmuştur artık haftaya kontrole gidicez.boyumuzda en son 67,5 tu muhtemelen 70 falandır şimdi.bende haftaya pazartesi iş başı yapıcam ama napıcam bilmiyorummmm.2 hafta seminer var ama çok kafaya taktım yanımda götürsem bir türlü götürmesem bir türlü.bide pat diye hafta sonuna tatil ayarladık :) ablam ve kardeşim eşleriyle tatil köyüne gitme planı yapmışlar.bizide ikna ettiler.cumadan gidicez pazar akşamı dönücez.kısa bir kaçamak olucak artık.kızlar sizde hiç çatlak yok galiba ben aynaya bile bakmak istemiyorumm.karnımda ve bacaklarımda çatlaklar oldu.o kadarda lierac kullandım bir sürü para döktüm.çok moralim bozuluyor valla.sabah eşime dedim ben napıcam böyle diye.çocukları üçleriz sonra estetik yaptırırsın diyor.sanki estetikle gidecek.offf neyse....bu arada cansu bebeğimin kilosuyla alakalı yapılan yorumlara bende uyuz oluyorum valla.bide kıyaslamaya başladılarmı al burdan yak :)))
Canim benim kız çok rahatsiz oluyordu bu durumdan.kaka yaptığı gün çok mutlu oluyordu.öbür türlü yere göğe sığmıyordu ağlamaktan..
Kilo alımı da bu dönemde durdu,boy artışi da senin bebeğinde durumlar nasıl gelisimi?
Gönül bizim dr gunde en az 2 kere yapmisi lazım demişti..
Desert canım çatlaklar tenle alakalı benim iki doğumdada çatlak vs olmadı cildim lastik gibi sanırsam o kadarda büyüdü karnım ama yok şükürki yani kremde kullansan çatlayacakmı çatlıyor.
Tatil için bende helecanlanıyorum malum haftaya cumartesi çıkıcaz kısmetse yola bakalım nasıl geçicek muamma aman canım anne baba nerde mutlusa bebekte bence orda mutlu olur biz kasmazsak onlarda kasmaz zannımca.Seminer konusundada götürme canım bebişi nasıl olsa işe başlamıycakmısın oda sende alışın bişey olmaz merak etme çocuklar çok çabuk alışıyor biz büyükler yoksunluk çekiyoruz inan çocuk ağlasa bile 5 dk sonra aldanıyor biz bütün gün ağladı sanıyoruz tecrübe ile sabittir ağlayarak giderdim işe kızımı brakıncaBebeklerin kilosunu karşılaştırdılarmı geliyolar bana yok obezmi olucakmış yok çokmu yiyomuş tosun olmuş bu gönül yedirme eee napimm açmı bırakayım uyuz oluyorum çok.
Hmm anladım canım.
Ya bide benim büyük kız öyle yapıyor keçi pisliği şeklinde.her zaman değil tabi ara ara.acaba götürsek mi doktora,yapilabilecek birsey var mıdir?
Benim ufaklıktaki popoda catlaktan sonra acaba büyükte de mi var diye düşünüyorum,çünkü azra(büyük kizim 3 u doldurmadi henüz:)) da zeynep gibi 3. Ayından sonra kilo artısi durmuştu,cahillik iste hiç sorgulamadan mamaya baslamistim..
Maviim iyi oldu söyledigin..yapayim bende..
Gönülcum sağol yakında bir.götüreyim kuşumu hastaneye..
Dün misafirlerim vardı,o kadar yorulmusum ki anlatamam..gece esim uyandırdi,cocuk ağlıyor duymuyomusun diye..neredeyse eşimi bile duymayacakmisim..şu zor gunler Allahin izniyle bi bitseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?