Gönül on sene ara verirsen zor gelir tabi. Yapıcan kaç tane istiyosan birlikte büyücekler) rahata erdinmi bidaha bozmıcan rahatını. Diye düşünüyorum ama şuan yemez. Doğurmaktan korkuyorum bi kere. O fobiyi bi atayım. Normal isterim çünkü yine. Ayyy Allahım hala unutamadım yaa o günü ne zordu Yarabbimmm. Bi onu unutayım bide şu kağan efendi az büyüsün. İnşallah süpriz bebek olur. Ve kız olur. Adı hazır. Azra olcak Allah nasip ederse tabi. Aysu ikincinin adı ne senin. Azra dedin ya çok daha heveslendim. Herkes o ne Azrail gibi diyo. Bende hee erkek olursada azrail koycam diyorum tövbe estağfurullaahhh. İnş kokoşum da olur. Yoksa oğlum şu tikicanlardan olcak. Çok süslüyorum. Papyonsuz cemiyete gitmiyoruz çookkk tatlı oluyo sıpam. Beyaz gömlek siyah papyon. Çocuğu da kendim gibi siyah beyaz giydiriyorum hep annem de kızıyo. Renkli aalll diyo da elim gitmiyo napem karizmatik oluyo hem oğluş.
kızlar biz hastneden yeni geldik 1 gece hastanede kaldık rota virüsü olmuşuz haber vereyim dedim.Sonra yazarım hast.maceralarımızı paşacanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?