Allah yardımcın olsun aysucum işin zor valla. Allah kolaylık versin. her dönemde ayrı bi zorluk var anladığım kadarıyla. bize düşen çocuklu yaşama alışmak. büyüse de rahat etsem düşüncesini kafadan atmak:)) her anın tadını çıkarmak.
Rahat etsem fikrini de kafandan atma:)cunku 1 yasinda yiyecegi yemekler kolaylasir,babaya veyahut Anneanneye,babaanneye birakip kendine zaman ayirabilirsinn.inan insan ozluyor ozgurce dolasmayi arkadaslarla oturup birseyler yapmayi..Oyle canim Aynen..mesela Ben azrayla vitrin bakmaya Veya magazaya girip birseyler bakmaya bayilirdim..hem o aciliyor hem siz..hos denemenize izin vermiyor o ayrikabinin disinda biraksan aglar iceri gecirsen perdeyi acar:):)
bırakma konusunda haklısınız kızlarr
3 aylıkken annemgile gitmiştik.anneme bırakıp bi çarşıya çıkardım binbir stresle. 2 saatte dönmek zorundayım 1 saate yakını yollarda geçerdi zaten. gezdiğimden falan bişey anlamazdım. ama dediğiniz gibi 1 yaşından sonra bırakıp saatlerce gezebilirimaaa hiç olmazsa anamın yanında rahat ediim di mi ama arada babayla da göndeririz attaya ayy bak gelselerdi bir an önce 1 yaşına çok heveslendim
Ohh Gonul gez gez gel Sen:)Ben boyle ayni yerimde:)
Buarada benim kizim ufak ufakvemeklemeye basladi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?