Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysucum sıkma canını inş kötü bişey çıkmaz.dua et. katreinur geçmiş olsun canım yaa valla benimkide bir alt değiştirme olayımız var evlere şenlik.ne şebeklikler yapıyorum düz yatsız diye.ayağından tutup poposunu silerken pat kendini öbür tarafa atıyor korkuyorum bişey olacak ayaklarına diyee.ama çoookk tatlılarr yaaa.ben doyamıyorumm:))) bide beşiğinde ters dönmeyede başladı.beşiği yatağımın dibinde duruyor( daha odasındaki büyük beşiğe geçmedi hala küçük sepette yatıyor) sabahları uyanınca dönüyor sonrada eliyle beşiğin kenarından tutup başını kaldırıyor beni görmeye çalışıyor görüncede çığlık atmaya başlıyor.bir insan uykusundan böyle uyanınca günü kötü geçermi hiç.benim eşim uykucunun biriydi.saat 10da zor kalkardı yataktan.şimdi saat 6 da yatakta kızıyla oyun oynuyor:)

desert sağol canım. alt değiştirme bizde de aynı valla. o kadar zor değiştiriyorum ki. dönüyo totosunu tersten giydiriyorum artık:))

kızlarr size bişey sormak istiyorum. ev düzenini nasıl sağlıyorsunuz. bana ayrıntılı anlatırsanız çook sevinirim. ben birini yapsam biri kalıyo. evim her zaman çok düzenli olsun pırıl pırıl olsun istiyorum ama beceremiyorum

ben yatıyorum artık kızlarr. yazarsanız sonra okurum. iyi geceler herkese

Oku oku bitmedi ba ne kaynatmışınız Ben her gece burdayım kii
Desert çok teessüf ediyorum bütün ümidimi senin alışıyo insan demene bağlamıştım. Şu an daha güçsüzüm. Atanmayayım diye duaya başlıcam şimdi. Az önce oğlum uyandı Ben namazdaydım. Annem hoplatıyo zıplatıyo yok nasıl ağladı yavrumm. Beni görünce daha bi içli ağlamaya başladı. Off dedim Ben işte olsam kim susturacak bu meleği. Gözüm doldu.istemiyorum Ben çalışmak. Evimin kadını çocuğumun anası olcam Ben) keşke erkek olsaydık. Dünya onlara guzel..

Ev düzenini annem genelde yanımda olduğu için ona yıkıyorum Ben. Gerçekten ev geçindiren cengaverler gönül ve aysu anlatsın sana iki çocukla çektiklerini anlatsınlar Sende şükret bence şu kadarıni söyleyebilirim çocuklu ev hiç bi zaman bal dök yala Olmuyo. Ben koltuğun bi ucunu siliyorum kağan üç dk geçmeden öteki ucunakusuyo çok yıpratma kendini temiz olsun yeter.

kızlarr dün benim kızım yataktan düştü. çok kötüydüneyse ki bişey olmadı ama dikkat edin artık çok hareketlendiler ne zaman ne yapacakları belli olmuyo.

Canim o gun benimkide dustu ayni anda olmasincok donuyor benim kizimda,uykusunda bile rahat durmuyo.azrami koyardim koltuga hic donmeden uykusunu alirdi yavrum.zeynep I kocaman bizim yatagin ortasina koyuyorum dusuyo:),-)
Bundan sonra besikten baska bir yerde yatmak yok:)

yaww gece kuşları amma kaynatmışsınız oku oku vayyy :)))) desert ve mavi canım kızımı çalışan bir anne olarak büyüten benden size tavsiyeler okuyun :)))

Öcelikle ben 3,5 aylık bıraktım kızımı hee salya sümük o ayrı :))) şimdi işe başlamadan 1 ay önce hergün 1 saat 2 saat 1 hafta geçince 2 saat 3 saat aralıklarla bıraktım anneme ki bensiz kalmaya alışsın.Sonra ben yokken ne vericekse annem onlara alıştırdık benim sütüm durmuyodu yani sağıp veremedim mama aldım oda bir işkenceydi milupa yemez aptamil yemez conformil yemez sma yedi ki onuda 8.ayda istemz oldu normal süte geçtik mecburen neyse yavaş yavaş alıştırarak bırakıcaksınız emen çocuğu zıp diye kucağa atıp çıkamazsınız çıkarsanız sonu iyi olmaz.Şunu unutmayın çocuklar çok çabuk adapte oluyo anne giderken ağlayan çocuk 1dk sonra susuyor oyun alemine dalıyor evet anne gelince iççekip sarılıyo ama siz yokken yoksunluk çekmiyo tabi anane gibi güvenilir bir eldeyse o sebeple çalışmaya öcü gibi bakmayın kız çabuk adapte olunuyor ilk 1 ay salaya sümük sonra geçiyo bide hasta felan olunca allahhhh tutmayın beni ne ağlardım :)

şimcik katreinur derin bir konuya değinmişsin bak yazıyorum iki çocuklu halimizi :))))

Ben pazartesi günlerini temizliğe ayırıyorum haftsaonu tüm ahali evde olunca olmuyo.Dip köşe silip süpürüyorum ama nasıl ev küçük ormalde 2 saat 3 saatte sil pak ama çocukla tüm gün sürüyo.Sonrasında da gece ortalık dağınık hiç yatmam çocukları yatırınca hemen toparlarız eşimle beraber yatarız.Kızım büyük olduğu için o odasının dağınıklığı toplar hergün süpürge açarım sabahları oğlanda yürüteçle süpürgeyi yakalamaya çalışır çok komik :) ama gün aşırı kenarları silerim ben halının üzerine yarısına kadar çarşaf serdim malum oğluşun oyun yeri oyuncaklarını bir kutuya koydum döküp oynayıp kaldırıyoruz hee şimdi çocuklu ev asla muntazam olmuyoki kaldıki bu daha iyi günlerimiz bu günleri mumla arıycaz canım hele bir veletler 2 yaşında olsun ozaman gör sen dağınıklığı :)))))) ben bir odayı toplarken kızım diğer odayı hallederdi küçükken :))) ya oyuncak ya kraker vs örtü yayarsın örtü nerde ise kırıntılar tam aksi istikamette olur :)))) yani hijyen çok önemli sağlık için gerisi boş dağınıklığı takma canım oluyo ister istemz.

benim çocukların ikiside aynı büyüyor ben oğlan uyaıkken iş yapıyorum bir uyandığında evi süpürüyorsam diğerinde çamaşır topluyor diğerinde ütü diğerinde yemek yapıyorum o uyurken hep ayağımda sallıuorum yoksa uyumuyor ve tüm gün mıymıy olmuyor bende o uyurken dinleniyorum o uyanıkken at gibi koştur koştur iş yapıyorum öyleki nefes nefese kalıyorum bazen :)))))))))

aysucum sonuçları alınca yaz canım çok merak ettim inşallah kas ağrısıdır fıtık felan değidlir .

geçmiş olsun bebişler düşmüş ama oluyor kızlar illa bu kazalar işte benimki arabdan düşmüştüya :))) yani Allah koruyor onları.Bende yere örtü koydum oraya bırakıyorum yoksa saniyesinde yuvarlanıyor birde çok hızlı bir şekilde geri geri geliyo ileri yok :))) aynı kurbağa gibi açıyo ayaklarını itiyo kendini geri.

Ben oyle cengaver sayilmam ikinci hamileligimin sonlarina dogru esim yapmaya basladi temizlik.
Simdide yardim ediyo sagolsun.eee naparsin biz gurbetcoyiz yok oyle yardim edenimiz:)yardim edeni birak,Ben cocugu tutayim sen isini yap diyen bile yok..
Azranin oyuncaklarini,boya kalemlerini oyun hamurlarini toplamaktan Gina geldi zaten.kisa bir sure ev duzeni isini erteledim yani Anlayacaginiz..

Gonul ne guzel anlatmissin son satirlarda bizi:):)kizim son hizla dagitirken Ben bebek emziriyo oluyorum:):)uzuldum simdi halime

aysu aynen öyle ama dimi :) Hele o legolar varya legolar onlar yüzünden ayak parmağımı kırdım ben 1 ay topal eşşek gibi gezdim valla :)) kızım 1,5 yaşında yerde lego oynuyor odasında nasıl attın be çocuk onu banyo kapısının önüne neyse ben elimde çamaşır sepeti çıkıyorum pat bastım ay dedim zıpladım kızım sen gel dibime emekler gibi araba yapmış legoyu ona basmıyım dedim bir attım kendimi yere parmağım vurdu fayansa ve çatladı başparmağım :))) buda bir hatıra kaldı bana 1 ayın adı vardır izindealamıyorum işler çok yoğun şoför kapıdan aldı beni kapıya bıraktı adamın omzuna tutun odana kadar sek sek evde iş yap sek sek uff uff ne zordu :) şimdi gülüyorum.

kızlar size yazdıktan sonra aradım kaynpederi müsaitmisin evet dedi gel ddim gezmeye gidelim aldık oğlanı koyduk arabaya tatil için almam gereken eksikler vardı malum birde düğün var gelince oğlana kıyafet bana birkaç eksik plaj çantası vs bir sürü alıncak var annem de hasta olmuş paşacanı bırakamam gittil yaptık alışverişi geldik babam oğlana bakı bende aldım alacaımı geldik :)

bu ayakkabıyı aldım düğün için elbisenin altına birde geçen batikte bir şort denemiştim 79 tl idi bugün baktım 19 tl şok hemen aldım yani alışveriş tamam aman iyi olalım yarında kontrol var bakalım.Cumarteside kuaföre giderim şöyle manikür pedikür yaptırayım dimi ama plajda öyle bakımsız kalmayalım :) rus hatunları nasıl aşamı kalıcaz dimi :)

kızlar bakkal boşta kalınca sinek avlarmış v-bende paşacanı uyuturken boşta kalıyorumya aklıma takıldı bizim verem aşısı olduğundan beri kızardı kabuklandı söndü kızardı kabuklandı söndü bugünde morumsu bir renk aldı gerçi yarın kontröl var doktorada dabışıcam ama bir sorayım dedim sizin izler ne alemde iz ve bu kızarmalar varsa tuttu anlamına geliyormuş nette biraz araştırdım ama gene de sorayım sizede oğlumun kolunda mor bir sivrisinek ısırığı var gibi.

birde birşey denedim tuttu doktora sordum geçen hastanede onayladı sizinde aklınızda olsun paşacan ishal olunca tabi haliyle çoksık kaka yaptı ve popişi kızardı bende önce ince tabaka halinde bepantol sürdüm az sonra züarine ince bir tabaka halinde madekecol sürdüm az bekletip kapattım sabaha bembeyazdı yavrulum popişi aklınızda olsun.Doktorda kullanılabileceğini söyledi.

Ay gönül çok güldüm vallahi:):)ben hala lego almadim biliyo musun:):)
Başka seyler yaptiriyorum.resim,boyama puzzle gibi.nasılsa hangi cocuklu eve gitsek lego var:):)
Belki alırım yazın ama kalabaliktan bıktım usandim heryer oyuncak!
Ayakkabin da.çok güzel güle güle kullan canım,rus hatunlarla yarışacak kadar fitsin demek:):)ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…