kızlarr dün benim kızım yataktan düştü. çok kötüydüneyse ki bişey olmadı ama dikkat edin artık çok hareketlendiler ne zaman ne yapacakları belli olmuyo.
şimcik katreinur derin bir konuya değinmişsin bak yazıyorum iki çocuklu halimizi :))))
Ben pazartesi günlerini temizliğe ayırıyorum haftsaonu tüm ahali evde olunca olmuyo.Dip köşe silip süpürüyorum ama nasıl ev küçük ormalde 2 saat 3 saatte sil pak ama çocukla tüm gün sürüyo.Sonrasında da gece ortalık dağınık hiç yatmam çocukları yatırınca hemen toparlarız eşimle beraber yatarız.Kızım büyük olduğu için o odasının dağınıklığı toplar hergün süpürge açarım sabahları oğlanda yürüteçle süpürgeyi yakalamaya çalışır çok komik :) ama gün aşırı kenarları silerim ben halının üzerine yarısına kadar çarşaf serdim malum oğluşun oyun yeri oyuncaklarını bir kutuya koydum döküp oynayıp kaldırıyoruz hee şimdi çocuklu ev asla muntazam olmuyoki kaldıki bu daha iyi günlerimiz bu günleri mumla arıycaz canım hele bir veletler 2 yaşında olsun ozaman gör sen dağınıklığı :)))))) ben bir odayı toplarken kızım diğer odayı hallederdi küçükken :))) ya oyuncak ya kraker vs örtü yayarsın örtü nerde ise kırıntılar tam aksi istikamette olur :)))) yani hijyen çok önemli sağlık için gerisi boş dağınıklığı takma canım oluyo ister istemz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?