oooo hanımlar kaynatmışsınız sayfalarca :)) benim de sol omzum çok ağrıyordu gittim doktora kas yırtılması varmış krem verdi emziriyorum diye,
Düşme maceralarınız olmus biz izindeyken benim minnoşumda düştü ya gece mama yapmaya kalkmıştım geldim çocuk yok yatakta eşime diyorum doğan mina nerede? annem almıştır diyo gecenin 3ü:) Gittim kayınvalidemin odasına almamış,görümcelerimin yanına baktım yok kafayı yiyecem çağırıyorum bağırıyorum ses yok :)Sen yataktan düş yuvarlan yuvarlan git berjerin altına uyu :)))Allahtan yere yastıklar koymuştum ben ne olur ne olmaz diye...
Pasija hoş geldin canım senin bebiş yakında yürür maaşalllahhh ne hız böyle bizimki koca poposunu kaldıramıyor yuvarlanarak gidiyor :)
Kızlar bir de benim kızım bulamaç tarzında şeyler yemiyor hatta çok seçmeye başladı kahvaltılık mamalar oluyor ya tahıllı irmikli v.s yemiyor muz,ananas,elma,yumurta,irmik,pirinç,muhallebi yemiyor sımsıkı kapatıyor ağzını ne vereceğimi şaşırdım kereviz çorbasını seviyor,brokoli,bezelye seviyor ama kahvaltılık sadece labne yiyor başka da bişey yemiyor..
Gönül ben denize soktum hemde attım hep suya onu balık gibi oynadık saatlerce denizden çıkmadık hiç :)) burnunu falan da tıkamadım hiç sarıldım güzelce hoooppp oturdum suyun içine 2-3 sn durup çıktık artık burnu tıkanmıyor hiç :)