Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysucum evet lise yillarindaydi,benim babanemdede sirtinda egrilik varmis o yuzden cok korkmustu kardesim,yuzme fln yap demisti dr.oyle pek bir sporda yapmamisti.ama kilo fzlaligi yoktu onun kendiliginden gecti agrilari,inslh seninde gecer hemencik dikkat et kendine nasilsa emziriyorsun birzcik dikkat bile etsen yediklerine hemencik verirsin ztn

kızlar selam bu sabah erkenden hazırladım herşeyi çocuklu kadının amma yükü oluyor serin olursa diye ayrı sıcak olursa ayrı rüzgar çıkarsa ayrı anakucağıydı yürüteciydi bebek arabasıydı ek gıda malzemeleriydi uf yani neyseki hazır hepsi.

Pasija ben kızım bebektende hep gittim tatile bence anne baba nerde mutlu bebekte orda mutlu kasmamak lazım sadece ay mikroplumu ay üşürmü ay şu bu dememk lazım gittiğin yerde keyfine bakıcaksın kızım denizisuyu çok severdi halada öyle birde oralar müzikli renkli hareketliya genelde bebekler seviyorlar ama bu benim paşacan için geçerlimi bilmiyorum deniycez görücez bakalım paşacanla tatil nasıl olucak :) bende çok heyecanlıyım.Özdereye gidiyoruz canım Grand efe özdere otelimiz kızım 1haftadır orda babannesiyle biz gidince birlikte devam edicez tatile bakalım hayırlsıyla.

Ocak bile aldım yanıma küçük osmanlı ocaklarından çünkü yatmadan muhallebi yediriyorum ya paşacana :)) onda pişiriveririm 2 dk birdaha rahat.

aysu emziriyrouzya ondanda artmıştır ağrıların mesela benim sırtım belim kopuyor buna annelik meslek hastalığı diyorlar oda eklenince ondan çoğalmıştır senin ağrılar dediğim gibi fiziğe git bir fizik tedavi uygulat birde spor listesi al düzelirsin canım.Ben 2 snee önce fizik tedaviye girmiştim dizlerim ve sırtımdan aman o ne güzel birşey çok iyi geliyo birde masaj kısmına gidersen ohhhh derim.Bende istiyorum dönüşte dizlerim çok ağrıyor benim yaşlı teyzeler gibi ellerim hep dizlerimde oturdummu kalkarken uflamadan kalkamıyorum menüsküsmü vardır bilmem ama çok sızlıyor.

Neyse son bir uğruyayım dedim siziözliycem çok çok öptüm hoşçakalın şans dileyin bana.

oooo hanımlar kaynatmışsınız sayfalarca :)) benim de sol omzum çok ağrıyordu gittim doktora kas yırtılması varmış krem verdi emziriyorum diye,
Düşme maceralarınız olmus biz izindeyken benim minnoşumda düştü ya gece mama yapmaya kalkmıştım geldim çocuk yok yatakta eşime diyorum doğan mina nerede? annem almıştır diyo gecenin 3ü:) Gittim kayınvalidemin odasına almamış,görümcelerimin yanına baktım yok kafayı yiyecem çağırıyorum bağırıyorum ses yok :)Sen yataktan düş yuvarlan yuvarlan git berjerin altına uyu :)))Allahtan yere yastıklar koymuştum ben ne olur ne olmaz diye...

Pasija hoş geldin canım senin bebiş yakında yürür maaşalllahhh ne hız böyle bizimki koca poposunu kaldıramıyor yuvarlanarak gidiyor :)

Kızlar bir de benim kızım bulamaç tarzında şeyler yemiyor hatta çok seçmeye başladı kahvaltılık mamalar oluyor ya tahıllı irmikli v.s yemiyor muz,ananas,elma,yumurta,irmik,pirinç,muhallebi yemiyor sımsıkı kapatıyor ağzını ne vereceğimi şaşırdım kereviz çorbasını seviyor,brokoli,bezelye seviyor ama kahvaltılık sadece labne yiyor başka da bişey yemiyor..

Gönül ben denize soktum hemde attım hep suya onu balık gibi oynadık saatlerce denizden çıkmadık hiç :)) burnunu falan da tıkamadım hiç sarıldım güzelce hoooppp oturdum suyun içine 2-3 sn durup çıktık artık burnu tıkanmıyor hiç :)

Aysucum çok çok geçmiş olsun...Temizlik konusunda hepimiz dertliyiz anlaşılan:))Buranın havası o kadar tozlu ki her gün toz alıyorum gün aşırı da süpürmem gerekiyor 2 gün süpürülmesin ev sanki 1 aydır temizlik yapılmıyormus gibi oluyor.Eşim sağolsun o süpürüyor evi ben de peşinden silip toz alıyorum ama dağınıklık muhakkak oluyor bazen hiç bişey yapasım olmuyor her yer dağınık oluyor :))

Gonull. Benim yerime de gez eglen:)benim esim pek gezmeyi sevmez bu sene napicaz bakalim..
Pasija yaa benim Anneanneminde beli egriydi
Mehruu sagol canım.Evet cocuklar 1 yasina gelmeden temizlik tam olmayacak..
Evet sanirim yeterince kalsiyum almiyoruz ki oramiz buramiz agriyo.fizik tedaviyi de nasil alacaz ki bilmiyorum doktorun yazmasi lazim diye biliyorum.doktor doktor dolasmak hic istemiyorum.hangisi yazacak Allah bilir. Bari bebegimi sutten keseyimde oyle ilac falan da kullanirim.simdi emziriyorum diye ilac da yazmiyorlar

gönül güle güle git gel canım. biz de seni özliycez. yokluğun çok belli olur burada.

kızlaaaaarrrr çok sıcak buralar mahvolduk yahu,klimayı açtım bütün evi soğuttum dün gece ama ona rağmen kımılnazım rahatsızlandı bakalım ne yapacaz klimasız yavrucum uyumadı bile doğru düzgün sıcaktan,eşimi bırakıp izmite de gitmek istemiyorum malum ramazan geldi çattı ...

Bu arada kandiliniz kutlu olsun hanımlar

Seninde kandilin mubarek olsun canim.tabi diger hanımlarinda
Gönül gitti başlığı birinin sahiplenmesi lâzım benim kizim dün çok huysuzlandi gece eşim akıl etti de dis jeli sürdük 10 dkya uyudu yavrum..
Disler geliyo kesin..sizde durumlar nasil?

Benim kızımda bu akşam huysuz akşam 8 sabah 8 uyuyan çocuk uyanıp duruyor mıymıymıy dişten mi acaba ben sıcaktandır diye düşündüm ama nasıl anlayacazki diş çıkardığını damaklarına bakıyorum bişey yok :)

Canim benim kızdada dislerde bir degisiklik yok.bir dis jeli al bakalim bi kere sur,cocuk rahat ederse demekki dis huysuzlugu..
Hemen göremezsin öyle.nerelerden geliyo o disler düşünsene
Allah yardimcilari olsun..zor iş cidden

mehruu sende hosgeldin ve sanada gecmis olsun,oglus beni ugrastirmak icin erkenden emeklemistir bu yaramaz simdi birde oturmayi da ogrendi emekleyip emekleyi oturup dinleniyor,dengesini saglayamayip kafasini carpar die surekli pesindeyim odum kopuyor.kizlar o mizmizlik ve huysuzluklari gece emmeye dha sik kalkmlari buyume atagi donemlerinde oluyormus,3 gun ile bir hfta arasinda dgisirmis bebekten bebege.(24-26 .hftalarda atak donemleri erken dogma ve bebegin gelisimine gore bu sure degisiklik gosterebilir)benimkide gunduz uykulari duzeldi deken simdi gceleri sik uyanmaya basladi.onceden iki kere kalkar emer uyurdu 3-4 gundur saat basi kaliyor ve emmeden uyutMiyorum acaba benimkide buyume atagindami cunku baktim dis fln yok.gundzleride cok miMiz,eger gece emerek uyumay alisarsada saat basi kalkip emmek isterler cunku basla turlu uykuya nasil dalacakalrini bilemezlermis,inslh buyume atagidir ve hizlica gecer eski duzenimize doneriz.bide bugun asi olduk biz bu seferki cok zirdu 3 tane igne oldu
burada kislar hic foto ekleyen yokmu bebislerin?merak ediyorum minnoslari
ben ekliyorum oglusn videolarini,maslh diyin ama:)

Son düzenleme:
oyy maşallah pasija çookk tatlı bişi bu yaa:) maşallah ne güzel de emekliyo. bakalım benim kızım ne zaman emekliycek çok çabalıyo ama olmuyo:)

pasija maaşallahhh çok tatlı yumurcak ya nasıl pıtır pıtır gidiyor öyle :) benim kızım bugün kafasının üzerine düştü yataktan çok korktuk hemen doktora gittik çok şükür bişeyi yokmuş nasıl düştüğünü anlayamamıştık ama akşam farkettim ki kızım geri geri gidiyor önüne falan yastık koymustum ama geri gideceği hiç aklıma gelmemişti.Bu arada bizim kızın huysuzluğu sıcaktanmış bu akşam açtım klimayı bütün evi soğuttum uyuyor şimdi mışıl mışıl

Son düzenleme:
Kızlar lidyana da geçerli 100 tl de 40 tl indirim şaglayan kod var.kullanmak isteyen olursa veririm bilginiz olsun.son gün 27 haziran

uyyyy yerim ben seninnn boncuk gözlerini çok tatlıııı maşallah keşke benim kızımın gözleride renkli olsaymış :) babasının koyu yeşil gözleri hamileyken hep hayal kurardım yeşil gözlü bembeyaz pamuk gibi derin derin gamzeleri olsun diye doğduğunda minayı görünce ilk sorduğum şey bu benim mi dedim doktora şaşkınlıkla :)) hayal kırıklığına uğramıştım resmen kapkara böcük böcük bakıyodu sonra geçti tabi o hislerim :)))

Pasija naptın sen çocuğa büyüme iğnesi falan mı yaptın. Nasıl gidiyo o çocuk öyle pıtır pıtır. Bizimki işine gelirse emekliyo o da emekleme değil koluyla kendini çekerek sürünüyo. Seninki 41 kere maşallahhh yani şok oldum.
Mehru çok geçmiş olsun arkadaşım. Ama bişey olmaz korkma. Olsa bana olurdu. Kafamdan aldığım darbeleri bi bilsen ) çok sakar bi çocuktum. Kafamda bikaç patlak var o kadar
Aysu ve mehru çok güzel kızlarınız Allah nazardan saklasın. Aysu babası mı maviş o bebişin ne güzel gözleri maşallahh.
Mehru benimde kocam mavi gözlü. Aynı senin gibi mavi gözlü beyaz tenli pamuk bi bebişim olsun istiyodum. Nickimin sebebi buydu ama rüyamda hep kahverengi gözlü bebişler görüyodum. Beklemiyodum yani mavi olmasını. O yüzden şoka girmedim senin gibi ay bu çok küçüükk demiştim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…