Canim o gun benimkide dustu ayni anda olmasincok donuyor benim kizimda,uykusunda bile rahat durmuyo.azrami koyardim koltuga hic donmeden uykusunu alirdi yavrum.zeynep I kocaman bizim yatagin ortasina koyuyorum dusuyo:),-)
Bundan sonra besikten baska bir yerde yatmak yok:)
kızlar bakkal boşta kalınca sinek avlarmış v-bende paşacanı uyuturken boşta kalıyorumya aklıma takıldı bizim verem aşısı olduğundan beri kızardı kabuklandı söndü kızardı kabuklandı söndü bugünde morumsu bir renk aldı gerçi yarın kontröl var doktorada dabışıcam ama bir sorayım dedim sizin izler ne alemde iz ve bu kızarmalar varsa tuttu anlamına geliyormuş nette biraz araştırdım ama gene de sorayım sizede oğlumun kolunda mor bir sivrisinek ısırığı var gibi.
geçmiş olsun aysucum üzüldüm canım yaa. hastanedeki doktorlar niye bişey yok derki ben onu anlamıyorum. peki sporla düzelecek bişey miymiş canım
benimde kızımın odası cucuna ben tatile giderken götürülücekleri koydum kızın yatağına ne varsa yarın valize yerleştiricem luan cucuna :))) anneme gittik doktor dönüşü orda oturdum bir iki eksik vardı onları aldık geldik eve paşacanla yemek yaptık şimdi uyuyoruz.
Kızlar yarın yazamazsam kendinice iyi bakın ha 1 hafta yokum öpüyorum sizi ve bebişleri Allaha emanet olun tümden Allahım yavrularımızı hertürlü dertten hastalıktan korusun hoşçakalın...İnşallah sorunsuz bir tatil olur bekle bizi izmir geliyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?