- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
uyyyy yerim ben seninnn boncuk gözlerini çok tatlıııı maşallah keşke benim kızımın gözleride renkli olsaymış :) babasının koyu yeşil gözleri hamileyken hep hayal kurardım yeşil gözlü bembeyaz pamuk gibi derin derin gamzeleri olsun diye doğduğunda minayı görünce ilk sorduğum şey bu benim mi dedim doktora şaşkınlıkla :)) hayal kırıklığına uğramıştım resmen kapkara böcük böcük bakıyodu sonra geçti tabi o hislerim :)))
Pasija,kızlarimi bütün isteyenlere soyledigim şeyi sana söylüyorum;oğlunuzu eşine yardımci anlayisli vicdanli bir adam olarak yetiştirirseniz,bide evini gecindirecek mesleği,sorumluluga sahip olmasini sağlarsaniz,kızlarimdan birini gelin almaya hak kazanirsiniz
Öyle bedavaya prenses alınmaz
pasija maaşallahhh çok tatlı yumurcak ya nasıl pıtır pıtır gidiyor öyle :) benim kızım bugün kafasının üzerine düştü yataktan çok korktuk hemen doktora gittik çok şükür bişeyi yokmuş nasıl düştüğünü anlayamamıştık ama akşam farkettim ki kızım geri geri gidiyor önüne falan yastık koymustum ama geri gideceği hiç aklıma gelmemişti.Bu arada bizim kızın huysuzluğu sıcaktanmış bu akşam açtım klimayı bütün evi soğuttum uyuyor şimdi mışıl mışıl Eki Görüntüle 742320
Pasija oğlun ne güzel emekliyor öyle
Maasallah çok tatlı
Mehruu senin kızin da prenses mübarek ,yüzünden gülücuk eksik olmasin inşallah
Yarim saatir foto yuklemeye çalışiyorum olmuyo
http://m.ak.fbcdn.net/photos-a.ak/hphotos-ak-ash3/s720x720/1016230_530544613671084_1814232027_n.jpg
Böyle gorunuyo mu bilmem
http://m.ak.fbcdn.net/photos-e.ak/hphotos-ak-ash3/s720x720/1012618_531759596882919_33211248_n.jpg
mehru benim kızım da doğru düzgün yemiyo bişey çok sinir oluyorum aynen bazen zorla ağzına tıksam mı acaba diye düşünüyorumama bugün şunu anladım sevdiği bişeyler olursa yiyor. onların da bi tarzı var yani. tarhana çorbası yaptım bugün kaşığı görür görmez kafasını çeviriyo pes edecektim bide ekmeği batırıp vereyim dedim benim biraz önce kaşığa ağzını kilitleyen kızım elimle verdim ya havada kaptı. öyle bi kaç lokma küçük küçük verdim sonra arada kaşıkla verdim derken maşallah baya yedi. deneye yanıla bulcaz sevdikleri şeyleri napalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?