- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Kızlar oğlum 4 gündür kakasını yapmıyo. Sağlık ocağına gittik aşıya. Hemşireye sordum. Aa hergün yapması lazım olmaz dedi. Dahada endişelendim. Aysu seninki mi böyle olmuştu. Naptın sen? Bi dr götürsem mi sizce. Zeytinyağı içiriyorum 1 kaşık kayısı yediriyorum. Daha ne yapayım bilemedim. Masaj da yapıyorum ama tık yok. Sütüm azaldı da ondan mı dicem az da değil Allah a şükür..
Pasija iyiki döndün. Çok merak ediyoduk seni. Renk kattın hemen buraya. Sen vaktim Olmuyo giremiyorum çocuk çok kötü deyince gece gündüz bağıran bi çocuk sanmıştım Ben. Dua ediyodum sana. Yaramazdır belki de hayal ettiğim gibi de değil sanırım dimi. Gece uyuyo diyosun Maşallah diyelim de aman diyimçok çabuk büyümüş sanırım o yüzden yaramazlığı dimi. Bi dr sana öyle demişti. Sen artık 5 yaşına gelsin diye dua etme bence yoksa iki yaşında okumayı öğrenicek çocuk hala inanamıyorum emekleyip oturmasına. Maşallahh tosun tam ısırmalık.
Ben pek anlamadim da ayaklarini geriye dogru attirsin babasi Sende soyle poposunu hafif actirip bir bak.cok zorlama catlak varsa acilir..Aysucum sen baktığında çatlak oldiğunu görebiliyo muydn. Ben baksam anlar mıyım.
Bir incecik cizgi oluyor,doktor daha Iyi anlar tabi.yeni baslamissa kaka yapmama olayi karni henuz sertlesmemis olabilir.en guzeli doktora gosterip rahatlamak..popoda catlak olayını yakinlarimdan yasayan cok varBaktım da öyle bi gariplik göremedim. Dokundum canı da acımıyo. Karnı da sert değil. Emiyo da normal.. off yaa doktora gidene kadar çatlıcam meraktan. Umarım önemli bişey yoktur. Çok üzülüyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?