slm arkadaşlar cuma gunu doktoruma gittim.kızım 2500 gr olmuş.kafası karnı 1-2 hafta ilerde sizlerin de mi öyle?
doğumu sorduğumda nasıl istersen öyle yaparız ve 37.haftada muayene yapacağını söyledi.
cts cicilerimizi yıkadık ütüledik, beşiği ve diğer eşyaları geldi..çantamıda bugun halletcem..bana kalsa daha beklerdim amabüyükler benden hızlı çıktılar.
Tamaamm çatı muayenesinden de korkmuyorum artık. Çok seviyorum sizin gibi pozitif insanları. Doğuma neşeyle gidicem sayenizde:))) bakalım ilk kim doğuracak? Desert roses gibi ama bakalım. Biz daha 35 teyiz.
1 ay sonra burası pozitif doğum hikayeleri ile dolu olur inşallah.. Allah cc yardımcımız olsun.[/QUOTE
doktor 20 kasımdan itibaren her an gelecek gibi bekleyeceğiz dedi.en geç 10 aralıktada bu işi bitirmiş olacağız dedi. bizimkide çok hareketlendi.genital bölgede anlık açılma acısını ciddi ciddi hissediyorum.yalancı sancı yani:)) arkadaşlar bu arada bebeğinizin son zamanlarındada hareketli olması gerektiğini sakın unutmayın.yeri daraldı bebek büyüdü diye hareket yavaşlamasını sakın normal karşılamayın ve hemen nst ye girin. yakın bir arkadaşım bebeğini bu şekilde maalesef kaybetmişti.bu nedenle son ana kadar tetikteyizzz....
Az kaldı ben önce papatyadan bekliyorum doğum haberini bakalım önce gerçekten kim olucak ama inşallah hepimiz normal bir şekilde doğum yapar ve yazarız doğum hikayemizi buraya.Ben hiç korkmuyorum doğumdan sadece ya sezeryan olursam diye endişem var ama normal olursa korkmuyorum.
En büyük arzum ve isteğim evde sancılanmak o nişanı görmek işte hastaneye sancı ile gitmek felan ama nasip kısmet tabi Allah biliyor neler yaşayacağımızı.Bende son ay bebek hareketlerinde biraz daha dinleme gerektiğini biliyorum.Bende bile yalancı kasılmalar azcık azcık başladı hissedebiliyorum.Özellikle mesanede baskı çok arttı böyle yanma mı desem acımı öyle bişi oluyor hareketlendiğinde oğlum.
E sen normal doğum yapmış biri olarak bu kadar istiyosan biz hiç korkmayalım. Çok da kötü bişey değil demekki. Bilmiyorum ve kişiye göre de değişir ama bıçak yarasından daha kötü olamaz bence. Allah nasip ederse çok istiyorum normal doğumu. Hemen bebeğimi görmek emzirmek istiyorum. Çok heyecanlıyım ben yaa sabırsızlıkla bekliyorum resmen. Hamilelik de çok güzel ama onu da çok özlicem sanırım:)))
Arkadaşlar bende son bir haftadır pelvik bölgede ağrı var. Sanki vajinadan içeri sokulmuş bir bıçak var, hareketsizken rahatsız etmiyor ancak yürürken, oturup kalkarken veya yatakta dönerlen sanki o bıçak kesiyor kenarları, berbat bir acı. benzer bir şey yaşayan var mı, bu açı geçecek mi yoksa doğuma kadar çekecek miyim, bilginiz var mıdır? Resmen kıpırdayamaz oldum bu acı yüzünden.
çok tatlısın ya pırt pırt gaz sanmak :)
ben heralde doğursam bile gecer gecer diye beklerim :))
merhaba arkadaşlar bende aralık ayında ikinci oğluşumu doğurcam inşallah... sezeryan olcak ben son günlerde her kasılmadan her ağrıdan korkar oldum doğumdanda korkmaya başladım hayırlısıyla bi doğursaydım duygusal olarakta çok hassaslaştım biraz yazınca rahatladım....15 gün sonra tekrar gitcem doktora..
kizlar ilginc ama bnde hala daha hic agri,sizi,kramp fln yok..geceleri fosur fosur uyuyorum,hatta gunduzleride uyuyorum.tek rahtsizligim bazen bebek cok hareketli oldugunda mesanede elektrik carpmis gibi bir his oluyor.birde hematolojiden randevum vardi teombosit dusuklugu sebebiyle dr.um yonlendirmisti,sonuclar simdilik cok dusuk degilmis ama her hfta kan vericekmisim doguma kdr.hayirlisi artik bu cumada kontrolum var bakalim benim tosuncuk kac kilo olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?