geriliyorya ondan kaşınıyor kızlar benimde aynı kaiınıyor ama kaşımıyrum avucumun içi ile sıvazlıyorum.Bol zeytin yağı sürün benim çatlamıyorum tenimden heralde kızımdada çatlak olmadı oğlumda da şimdilik yok ama kaşıntı bolca mevcut birde bana sıkıntıdan heralde heryerime kaşınma geliyor.
Bugün görümcem ile annem geldi sağolsunlar temizlik yaptılar bana heryerim mis pak oldu.Annem tembihledi artık okula kızı götürmüyorsun ben götürürüm dedi.
Kızımla ödevleri bitirdik bizde şimdi biraz dinlenip ağda yapıcam bende zamanı geldi artık.Bide doğuma yakın yaparım yada ozaman yaptırırmıyım bilmiyorum şimdilik kendim hallediyorum.
Tabi anlatayım ;bende herşeyin normali epidurale gerek yok ben ağrısız gittim doğuma suyu azalmıştı bebeğin ve hiç açılma yoktu hastaneye gittiğimizde.Deli cesareti bendeki bebek iriydi ve açılma yok doktor sezeryana alalım desede ben kağıt imzalayarak taktırdım sunni sancıyı saat 09:30 da taktılar serumu 1 saat sonra nst bağladılar ebe dedi sen nasıl duruyorsun bağırmadan çok sancın var ama bana sorarsanız adet ağrısı kadar bile yok böyle saat 15:00 kadar geçti az ağrı ama kesintisiz ben bu arada gayet iyiyim geziyorum konuşuyorum kahkahalar saat üçten sonra arttı sancılar ama dayanılmıycak kadar değil inanın ki benim zor bir doğumdu doktorun dediğine göre saat 17:15 te büyük tuvaletim geldi çok ama nasıl ıkınma var hemen aldılar beni doğumaneye doktor dedi kafası geliyor bana sorarsan büyük abdestim geliyor inanın ne acı ne sızı ne ağrı sadece büyük abdestim var ıkınıcam hissi zaten 2 defa ıkındım 3.cüye doğdu kızım sonrasında iğne yapmış doktor duymadım hiç kızıma bakıyordum o ara 1 dikişim vardı ama tabi büzdürüyorya bikaç yerden geçiriyor iğneyi acı yok.Bu kadar yani hiç acı çekmedim dayanılmıycak sancı çekmedim bağırıcak kadar bişi yoktu ki çok canım tatlıdır o yüzden hiç tereddüt etmeyin Allah veriyor sabrını.Bu arada kızım 4 kilo doğdu.
Arkadaşlar merhaba
Hamileliğin 36. haftasındayım göbeğimde ve bacağımda kaşıntı başladı özellikle geceleri uyku halindeyken öyle kaşıyorum ki
uyandığım da ben mi bu kadar kızarttım cildimi diye soruyorum henüz doktoruma danışmadım ama bu sorunu yaşayan var mı?:44:
Benim göbeğim de kaşınıyo ama çok kaşımıyorum çatlar diye korkuyorum.
Ben annemi oturttum evime, her işi o yapıyo ben yatıyorum öle. Of zaten gece uykularım azaldı bi de gündüz yorulamam. Kadına işkence ediyorum Allah cenneti nasip etsin anneme, öyle sevaba giriyor ki çok dua ediyorum. Ama yüzüne öle demiyom şımarmasın :)) ben 3 tane dogurdum hiç böyle yapmadım diye kızıyo o da bana. Napim ilk torunu olucak kulanıyorum ben de bu durumu :)
canim ben 2.ayimdan beri annemin yanindayim,aslinda istanbulda oturuyorum ama izmire ailemin yanina geldim,babam rahatsiz oldugu icin annem gelemedi ben geleim,bebisi burda dogurucam.esim her ay ziyaretime geliyor,doguma yakinda 1 ay izin alicak,bebgin kirki cikincada beraber donecegiz ist.a,burda annem elimi hicbirseye surdurmuyor herseyoau onume geliyor,cennet gercekten annelerin ayaginin altinda...geri donunce hersey zor gelicek tembelllige alisim burda:)
Benim göbeğim de kaşınıyo ama çok kaşımıyorum çatlar diye korkuyorum.
Ben annemi oturttum evime, her işi o yapıyo ben yatıyorum öle. Of zaten gece uykularım azaldı bi de gündüz yorulamam. Kadına işkence ediyorum Allah cenneti nasip etsin anneme, öyle sevaba giriyor ki çok dua ediyorum. Ama yüzüne öle demiyom şımarmasın :)) ben 3 tane dogurdum hiç böyle yapmadım diye kızıyo o da bana. Napim ilk torunu olucak kulanıyorum ben de bu durumu :)
ahhh anneciğim ne bitmez çileleri var büyüttüler evlendirdiler hala uğraşıyorlar benimki ilk torununu büyüttüben çalıştım 4 aylık bıraktım işe gittim şurda 2 senedir evdeyim oğlum doğsun 1-2 yaşında gene başlıycam bunada bakıcak sağlık olursa anacım benim herşeyim birde ben çok yakınım onun avantajı var.
Ağdayı hallettim kızlar oh mis gibi oldu içim rahat şimdilik tabi.Birde duş aldım şöyle 30 dk çıkmadım suyun altından çok iyi geldi.Şimdiye kadar ağdacıya felan gitmme gerek kalmadı hep kendim yaptım bu akşam tereddütteydim artık iyice büyüdüye karnım aynayı koydum önüme zorlanmadım öyle çok tertemiz oldu.Bende çok korkuyorum kıllı gitmekten ama ani sancı olursa mecbur 2 dk da jiletle toplarım heralde napiim.
kızlarr bugün doktor kontrolüm vardı.çatı muayenesi yapıldıı :)) çok korkarak gittim.nette çok kötü olduğu falan yazıyordu. hiç öyle korkulacak bişey değilmiş.kesinlikle 1 dakika bile sürmüyor.sadece parmak ile vajen açıklığına bakılıyor. kesinlikle hiçbir acı yok.tabiki kendinizi sıkmazsanız.fahat olun.en güzel tarafıda doktorum normal doğum için uygun olduğumu söyledi.inanılmaz sevindimmm.doktor bu sevincide görünce sen böyle rahat olursan inşallah sıkıntısız atlatıcaz dedi.kasımın 20sinden sonra beklemeye başlayacağız.veee 10 aralıkta en geç bu iş bitmiş olacak dedii:))) ayy çok az kaldıı güzel kızıma kavuşmamaaa:))
ay cok sevindim ve heyecanlandım senin adına:)bana dr.um çatı muaynesi için 38.hftada demişti,senin erken yapmışlar ozmn değilmi?bende çatı muaynesinden tırsıyordum birz ama sözlerin beni rahatlattı.hadi bakalım hayırlısı az kaldı artık hepimizin
kızlarr bugün doktor kontrolüm vardı.çatı muayenesi yapıldıı :)) çok korkarak gittim.nette çok kötü olduğu falan yazıyordu. hiç öyle korkulacak bişey değilmiş.kesinlikle 1 dakika bile sürmüyor.sadece parmak ile vajen açıklığına bakılıyor. kesinlikle hiçbir acı yok.tabiki kendinizi sıkmazsanız.fahat olun.en güzel tarafıda doktorum normal doğum için uygun olduğumu söyledi.inanılmaz sevindimmm.doktor bu sevincide görünce sen böyle rahat olursan inşallah sıkıntısız atlatıcaz dedi.kasımın 20sinden sonra beklemeye başlayacağız.veee 10 aralıkta en geç bu iş bitmiş olacak dedii:))) ayy çok az kaldıı güzel kızıma kavuşmamaaa:))
Ayy ne güzel inşallah normal doğum yapabilirsin hiç sorun çıkmadan. Beni de doktorum 37. Haftada çağırdı o zaman bakıcak sanırım. Bende korkuyodum içimi rahatlattın. Doktorum erkek olduğu için de biraz çekiniyorum ama masaya çıkınca geçer heralde :)) ultrasonla bakmıştı cekinmedim de çatı muayenesinden korkutuyor bizim cahil halkımız. Yok çok acıyo yok bilmem noluyo
Elimde olsa doğuma kadar kimseyle görüşmem.
slm arkadaşlar cuma gunu doktoruma gittim.kızım 2500 gr olmuş.kafası karnı 1-2 hafta ilerde sizlerin de mi öyle?
doğumu sorduğumda nasıl istersen öyle yaparız ve 37.haftada muayene yapacağını söyledi.
cts cicilerimizi yıkadık ütüledik, beşiği ve diğer eşyaları geldi..çantamıda bugun halletcem..bana kalsa daha beklerdim amabüyükler benden hızlı çıktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?