kızlar sizinde yürürken çatı kemiğiniz ağrıyor mu? artık adı çatı kemiği mi leğen kemiği mi bilmiyorum ama çok acıyo yaaa
kızlar sizinde yürürken çatı kemiğiniz ağrıyor mu? artık adı çatı kemiği mi leğen kemiği mi bilmiyorum ama çok acıyo yaaa
slm cnm ewet benimde ağrıyo az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi kucağımıza alınca onların o güzel yüzünü görünce bütün çektiğimiz acıları unutucaz cnm hayırlısıyla sağ salim doğsunlar inşallah kucağımıza almayı nasip etsin allah onlar herşeye değer dimi
Evet zaman azaldıkça insan daha da bunalıyor değilmi biran önce gelsinler diye bakıyoruz zamanında gelsinlerde sağ salim dayanıcaz artık seçenek yok. :)
slm cnm dimi ama sabırsızlanıyoruz nasılsın tatlım?nasıl gidiyo senin?
ya arkadaşlar dün benim kasıklarda adet sancısı gibi bir ağrı başladı.kramp şeklinde vurup vurup geçti. tamam dedim geliyor galiba. nasıl telaşlandık annemle.hemen banyoya koştum duş aldım :))))) ağrıdan bayılıcam ama bir ayndanda çantadaki eksikleri niye önceden tamamlamadım diye söylenerek eksikleri hazırladım.bir görseniz halimi çok komik.2-3 saat kadar sürdü sonra hiçbirşey kalmadı.evi temizlemesi için temizlikçi alıcam ama doğuma yakın olsun diye bekliyorum.nasıl pişman oldum keşke yaptırsaydım diye.ama şimdi hiçbirşey yok.yani diyeceğim o ki sanırım beklemeden herşeyimizi hazırlamamız lazım.ama bu arada çok heyecanlandım ben yaagerçeğinde ne yapıcam acabaa
ya arkadaşlar dün benim kasıklarda adet sancısı gibi bir ağrı başladı.kramp şeklinde vurup vurup geçti. tamam dedim geliyor galiba. nasıl telaşlandık annemle.hemen banyoya koştum duş aldım :))))) ağrıdan bayılıcam ama bir ayndanda çantadaki eksikleri niye önceden tamamlamadım diye söylenerek eksikleri hazırladım.bir görseniz halimi çok komik.2-3 saat kadar sürdü sonra hiçbirşey kalmadı.evi temizlemesi için temizlikçi alıcam ama doğuma yakın olsun diye bekliyorum.nasıl pişman oldum keşke yaptırsaydım diye.ama şimdi hiçbirşey yok.yani diyeceğim o ki sanırım beklemeden herşeyimizi hazırlamamız lazım.ama bu arada çok heyecanlandım ben yaagerçeğinde ne yapıcam acabaa
Kızlar forumlara bakıyorumda bu doğum çantalarına ne kadar çok gereksiz şeyler koyuyorlar ya.Ben bu arada doğum ücretini de sordum hastaneye normal doğum 175 tl sezeryan 450 tl dedi.Benim normal olucak Allahım izin verirse doğumdan sonrada herangi bir sorun çıkmaz is 2 saat sonra taburcu ediyorlarmış.Ben kızımda da öyle az kalmıştım.Sezeryanda da 1 gece tabi sorun olmaz sa.Yani çok gereksiz şeye gerek yok.Ben yazmak istedim koyduklarımı çantama;
Kendi Çantama ;
1 Elbise gecelik (Ben ilk 2 gün kızımda pantolon tarzı giyememiştim karnıma baskı yaptığı için)
1 uzun hırka
1 çift çorap
1 patik (çok üşüyor insan doğumdan sonra haziranda doğurdum ama dondum)
büyük beden cırt cırtlı hasta bezi (ben acemilikten yapışkansız almıştım zorlandık bezde )
rulo havlu,kolonya,ıslak mendil,
terlik,makyaj malzemesi,lohusa tacı,
1 atlet,1 emzirme sütyeni,kamera,fotoğraf makinası.
Hamilelik takip kartım
Oğluşuma,
2 adet hastane çıkışını bohça yaptım içeri verilicek ya battaniyesinin içine giydirme sırasına göre dizdim üst üste.
1 kalın peluş battaniye
ıslak mendil
pişik kremi
suluk çay kaşığı
yenidoğan bezi
bavulu ve yüz örtüsü
Ben bu kadar koydum fazlasına gerek yok bence.
bende sizinle aynı fikirdeyim bide hastaneler dağ başında değilya acil bişey gerekirse eşim alır evden getirir ben sezeryan olcam 1 gece kalırım aksilik olmazsa yani bi gece için gereksiz soğuk olduğu için çorap patik hırka bunlar önemli üstelik senin normal doğum olurda iki saat sonra çıkarsan koydukların yeterli allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin....
Kızlar forumlara bakıyorumda bu doğum çantalarına ne kadar çok gereksiz şeyler koyuyorlar ya.Ben bu arada doğum ücretini de sordum hastaneye normal doğum 175 tl sezeryan 450 tl dedi.Benim normal olucak Allahım izin verirse doğumdan sonrada herangi bir sorun çıkmaz is 2 saat sonra taburcu ediyorlarmış.Ben kızımda da öyle az kalmıştım.Sezeryanda da 1 gece tabi sorun olmaz sa.Yani çok gereksiz şeye gerek yok.Ben yazmak istedim koyduklarımı çantama;
Kendi Çantama ;
1 Elbise gecelik (Ben ilk 2 gün kızımda pantolon tarzı giyememiştim karnıma baskı yaptığı için)
1 uzun hırka
1 çift çorap
1 patik (çok üşüyor insan doğumdan sonra haziranda doğurdum ama dondum)
büyük beden cırt cırtlı hasta bezi (ben acemilikten yapışkansız almıştım zorlandık bezde )
rulo havlu,kolonya,ıslak mendil,
terlik,makyaj malzemesi,lohusa tacı,
1 atlet,1 emzirme sütyeni,kamera,fotoğraf makinası.
Hamilelik takip kartım
Oğluşuma,
2 adet hastane çıkışını bohça yaptım içeri verilicek ya battaniyesinin içine giydirme sırasına göre dizdim üst üste.
1 kalın peluş battaniye
ıslak mendil
pişik kremi
suluk çay kaşığı
yenidoğan bezi
bavulu ve yüz örtüsü
Ben bu kadar koydum fazlasına gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?