- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Arkadaşlar bende son bir haftadır pelvik bölgede ağrı var. Sanki vajinadan içeri sokulmuş bir bıçak var, hareketsizken rahatsız etmiyor ancak yürürken, oturup kalkarken veya yatakta dönerlen sanki o bıçak kesiyor kenarları, berbat bir acı. benzer bir şey yaşayan var mı, bu açı geçecek mi yoksa doğuma kadar çekecek miyim, bilginiz var mıdır? Resmen kıpırdayamaz oldum bu acı yüzünden.
merhaba arkadaşlar bende aralık ayında ikinci oğluşumu doğurcam inşallah... sezeryan olcak ben son günlerde her kasılmadan her ağrıdan korkar oldum doğumdanda korkmaya başladım hayırlısıyla bi doğursaydım duygusal olarakta çok hassaslaştım biraz yazınca rahatladım....15 gün sonra tekrar gitcem doktora..
merhaba arkadaşlar bende aralık ayında ikinci oğluşumu doğurcam inşallah... sezeryan olcak ben son günlerde her kasılmadan her ağrıdan korkar oldum doğumdanda korkmaya başladım hayırlısıyla bi doğursaydım duygusal olarakta çok hassaslaştım biraz yazınca rahatladım....15 gün sonra tekrar gitcem doktora..
Msj tekrarı
ismin cansu heralde dimi canimcim?benimde o kadar oluyor cnm ,ama benimki sanci kramp seklinde deil,bebegin yeri daraldi yolda fln yururken gerginlik oluyor karnimda,evdede bebek hareket ederken birazcik zor oluyor arada canimi yakiyor.benim vucut hazirlik fln yapmiyor heralde bebegin gelesi yok:)yada bir vurucak sancilar tam vurucak:)buarada hnmlarin yasi sorulmaz ama senin yas kacti,merak ettim
zaten senin hic korkmana gerek yok ki cnm,ikinci dogum cokcok kolay oluyormus,ilkide normal oldugu icin bir cirpida doguvericek bence bebis.hatta ilkindeki gibi agriyi evde cekeyim biaz dha bekleyim deme bence hemencik git hastaneye:)allh hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Bende de sabah yataktan kalkarken oluyo o ağrı. Bayağı bi inliyorum sonra geçiyor. Bence bebek ağırlık yaptığı için oluyo. Doğuma kadar artmasa iyidir. Ama zannımca geçmeyecek(
cok memnun oldum gonulcum,kizlar surda birkac kisiyiz tanisalim bari ozmn dimi:) benim ismimde tutku,32 yasindayim,5 sene sonra ancak karar verebildik cocuk yapmaya ve karar verir vermezde oldu:),kiz cok istemistim ama allah oglan nasip etti(saglikli sihatli hayirli evlat olsun inslh)istanbulda oturuyorum ama dogumum izmirde olucak kismetse.
İşte bak nasıl herkezde farklı ben gene sabahları kuş oluyorum saat gece 4 lere 5 lere kadar yat kalk gez dolan sabah kuş gibi ol.Annemde gündüz çok yorulduğun için oluyor diyor ne bilim işte akşam oldumu oluyor bişiler bana daralmalar kasılmalar kaşınmalar ya ben birde neden korkuyorum kızlar hani erkek ya anne çok gazlı olunca çocukta gazlı olur diyorlarya ondan tırsıyorum.
Aynen kişiden kişiye çok değişiyor bu hamilelik.
Yaa burda anne sütünden önce bebeğin ağzına 1 nar tanesinin suyu sıkılırsa bebeğin bidaha gaz problemi olmaz diye bişey okudum. Önce çok saçma geldi ama yapıp da çok işime yaradı diyenler var. Doktoruma sorucam ben ama kızar diye korkuyorum:)) ya da ilk 2 gün falan damlatırım. Boş mideye gitmesin. Bilemedim ki. Senin ikinci çocuk sen olsan ne yapardın??
Bu arada bende 24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Adımı boşverin:)) çok tanıdık takılıyor buraya. Deşifre olmayayım. Kocaeli deyim. Burda doğum yapıcam. Su an çalışmıyorum, atama bekliyoruz. Özelde çalışıyodum, hamile kalınca bıraktım işi. Hayatımın en iyi kararı imiş. Çok rahat ettim. Yeni mezun olduğum için böyle bi şansım oldu. Ikinci çocuk nasip olursa atanmış olurum böyle bi şansım olmaz heralde. Böyle işte..
Bi de hamileliğim çok güzel geçti Allah ın izniyle... Bulantı falan çok azdı. Ilk 5 ay hiç bişey değişmedi hayatımda. Ki annem 2 çocuğunda da ölmüş ölmüş dirilmiş. Teyzelerim de aynı. Bana çok şaşırdılar. Kişiden kişiye çok farkediyor.
Su an tam 15 kilo aldım ama hiç çaktırmıyorum:)) zayıf hamile kaldım çünkü.
Bi de yarışmacı arkadaşlara başarılar :)))
arkadaşlar benim iki güne kadar midem çok fena yanıyodu ama dikkat ettim dünde bugünde midem gayet iyi acaba karnım aşağımı indi diyorum ama hala yüksek geliyo bana nasıl geçti acaba....
Allah askerliklerini göstersin inşallah hepimize. Bende doğumdan değilde oğluma bişey olmasından korkar oldum bu ara ağlama nöbetleri yaşıyorum( ki ben çok kolay bi hamilelik geçirdim çok mutluydum hep. Rabbim bana bağışlasın küçük erkeğimi. Ona bişey olursa ne yaparım diye ağlıyorum bu aralarda. Öyle böyle sona yaklaşınca kayış kopuyor demekki azıcık :))
Canım yediklerinden olabilirmi acaba benim miğde yanmalarım önceki hamileliğimde doğuma kadar geçmemişti de genede olabilir.kesin bişi demek zor.
Ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum normal sorun yok göğüs ucu için memcy krem aldım şimdiden başladım kullanmaya 36 hafta da da hamamotuna başlıycam bakalım inşallah yara olmaz.Birde karbonatlı su hazırda bulunduruyoruz doğumdan sonra başucumuzda arkadaşlar pamukla bu suya bandırıp pamuğu onunla göğüs ucuna pansuman yapıp öyle emziriyoruz bebişleriki onları ağzı pamucuk olmasın bizimde memişler tahriş olmasın denenmiştir kızımda birebir tecrübedir unutmayın.
Bene okudum o konuyu olabilir aslında bir kaç damla nar suyu denenebilir ben bu konularda biraz doktor dışı bir anneyim kızım daha 30 günlüktü biz kiraz yerken bir bakıyordu kıyamamış eşimle kiraz suyunu emdirmiştik oda şapır şupur emmişti yani 40 ı çıktıktan sonrada ben neye hevesli baksa parmağımla tattırırdım kızıma ek gıdalara geçerkende hiççç zorlanmadık.O yüzden denenebilir bende bunu unutmuyum ama doğar doğmaz yapamam önce anneciğinin sütünü içsin yavrum dediğin gibi sonraki günlerde neden olmasın.Birde biz hastanede bebeğe az şekerlisu veriririz sarılıkhemen çökmesin diye çünkü süt hemen gelmeyebiliyor ya bir çay kaşığı kadar.Ondan minik suluğunu ve çay kaşığını şimdiden koydum çantaya.Sonrasında da günde bir kaç kez su veririz çocuğa yani doktorlar der ya vermeyin biz veririz.
Canım yediklerinden olabilirmi acaba benim miğde yanmalarım önceki hamileliğimde doğuma kadar geçmemişti de genede olabilir.kesin bişi demek zor.
Ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum normal sorun yok göğüs ucu için memcy krem aldım şimdiden başladım kullanmaya 36 hafta da da hamamotuna başlıycam bakalım inşallah yara olmaz.Birde karbonatlı su hazırda bulunduruyoruz doğumdan sonra başucumuzda arkadaşlar pamukla bu suya bandırıp pamuğu onunla göğüs ucuna pansuman yapıp öyle emziriyoruz bebişleriki onları ağzı pamucuk olmasın bizimde memişler tahriş olmasın denenmiştir kızımda birebir tecrübedir unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?