selam cnm oh oh iyi hadi halletmişsin işlerini güle güle giy tatlım düğünde bol bol göbek at[şaka yaptım aman dikkat et]
hayirli olsun cnm,dogum tarihlerimiz ayni sayilirmis.Benimde ilk bebisim olucak ama ben korkuyorum acikcasi,panik oluyorum hep ya bir aksilik fln cikarsa diye..ama olay ani gelincede cok sakin olurum kesin:)sakin bir yapim var normalde ama icten icede panik olmadan duramiyorum.buarada benim basindan beri hep kafasi asagida ve normal dogum pozisyonunda oglum,acaba benimkide sonradan tersine donermi ki...amin hepimizinki saglikla dogsun inslh
ben daha önce bir düşük yaptım.kısa zaman sonra çok şükür Rabbim e aratmadı hamile kaldım.ama bu seferde çok yakın bir arkadaşımın bebeği karnında 8 aylıkken öldü.yani bu hamileliğim en başından beri hep kaybetme korkusu eşliğinde yürüdü. şimdi yeni yeni güçlü hissediyoruz. bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hayirli olsun cnm,dogum tarihlerimiz ayni sayilirmis.Benimde ilk bebisim olucak ama ben korkuyorum acikcasi,panik oluyorum hep ya bir aksilik fln cikarsa diye..ama olay ani gelincede cok sakin olurum kesin:)sakin bir yapim var normalde ama icten icede panik olmadan duramiyorum.buarada benim basindan beri hep kafasi asagida ve normal dogum pozisyonunda oglum,acaba benimkide sonradan tersine donermi ki...amin hepimizinki saglikla dogsun inslh
ben daha önce bir düşük yaptım.kısa zaman sonra çok şükür Rabbim e aratmadı hamile kaldım.ama bu seferde çok yakın bir arkadaşımın bebeği karnında 8 aylıkken öldü.yani bu hamileliğim en başından beri hep kaybetme korkusu eşliğinde yürüdü. şimdi yeni yeni güçlü hissediyoruz. bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canim gonlunu ferah tut sen,iyimser olmaya calis bir rhtsizligi olmasinda kilo alinir nasilsa.Benim duydugum keciboynuzu pekmezi ve balik hapi bebisin kilo almasi ve gelisimi icin cok iyiymis,dr.una danisip deneyebirsinçok teşekkür ederim canım, sanırım seninle benim bebeğin haftası aynı, gelişim geriliği 5. aydan beri vardı ama iğne vermediler bana şu an ne olacak bilmiyorum ayrıca sezeryandan çok korkuyorum bir şey olacak diye yüreğim ağzıma geliyor bilemiyorum inan
Çıkmaz inşallah aksilik felan da doğar oğluşun bende doktoruma özellikte belirtmiştim bakın benm canım çok tatlıdır ozaman ssk anlaşması yok direk özeldi hastaneler bağırmak için özele geldim haberiniz olsun diye ama doğuma gittim 9 saat sancı ve sonrasında doğum gıkım çıkmadı hatta ebe bir ay diyeydin bari diye dalga bile geçti ama bol bol dua ettim sadece Allah veriyor o gücü insana.
Kızlar bu idrar problemi herkesin başında sanırım. Ama en kötü haliyle ben yaşadım. Eşimle tv izlerken birden gülme krizi geldi. Güldüm güldüm güldüm ve sonunda olan oldu. Eşimin yanında altıma yaptım( şaka yapmıyorum. Az buz da değil öyle. Adam şok oldu ne getireyim diye koşturdu garibim. Allah razı olsun normal aşkım bunlar üzülme falan dedi bi daha açmadı mevzuyu. Ama şimdi dışarda gülme krizine girdiğimde yüzündeki endişeyi görüp hatırlıyorum bu talihsiz olayı. Dışarda olursa naparız diye korkuyor bence. Rezillik yaaa. Hala kızıyorum kendime gülme geldimi tutamıyorum.
Mide yanmasına da rennie diye çiğneme tableti var ondan cigneyin şak diye geçiriyo. Nane şekeri gibi bişey zararı da yok. Maden suyu da hergün bi tane içiyorum ben. Mideme çok iyi geliyo ve mineral için. Ama sade olmalı. Diğerleri gazlı. Hiç yararları yok.
Benimde geçenlerde ablam evlendi. Benim karnım burnumda. 32 haftalıktım. 1 tane de ablam var. Başka da kardeşim yok. Önce hep oturucam sandım. Sonra bari el şaklatayım derken kendimi döktürürken buldum. Aldığım tepkilere inanamazsınız. Herkes yalvarıyor zıplama bari topukluyu çıkar bari diye. Öyle de bi oynadım ki enerji geldi nasıl olduysa. Ablam düğününü unuttu bana yalvarıyor bilir az otur diye. Ama gece olunca bende kendime geldim. Naaptım ben ya dogurursam diye çok korktum. Uzağa evlendi ablam. Erkek tarafının orda yaptığımız düğünde hiç kalkmadım yerimden. Ama biseyde olmadı. Herşey olacağına varır.
Kızlar bu idrar problemi herkesin başında sanırım. Ama en kötü haliyle ben yaşadım. Eşimle tv izlerken birden gülme krizi geldi. Güldüm güldüm güldüm ve sonunda olan oldu. Eşimin yanında altıma yaptım( şaka yapmıyorum. Az buz da değil öyle. Adam şok oldu ne getireyim diye koşturdu garibim. Allah razı olsun normal aşkım bunlar üzülme falan dedi bi daha açmadı mevzuyu. Ama şimdi dışarda gülme krizine girdiğimde yüzündeki endişeyi görüp hatırlıyorum bu talihsiz olayı. Dışarda olursa naparız diye korkuyor bence. Rezillik yaaa. Hala kızıyorum kendime gülme geldimi tutamıyorum.
Mide yanmasına da rennie diye çiğneme tableti var ondan cigneyin şak diye geçiriyo. Nane şekeri gibi bişey zararı da yok. Maden suyu da hergün bi tane içiyorum ben. Mideme çok iyi geliyo ve mineral için. Ama sade olmalı. Diğerleri gazlı. Hiç yararları yok.
Benimde agri esigim yuksektir aslinda ama bilmedigim biseyi yasayacak olmanin tedirginligi var uzerimde,dusunmeden edemiyorum o koca sey,bu kucucuk yerden nasil cikacak diye:)))Senin ne guzel 2.deneyimin olacakmis,bu sefer tadini cikar bari,ilklerden bisey anlasilmiyordur kesin panikten:)buarada bize normal dogum yapmis biri olarak tarif etsene nasil bisey bu sancilar,oyle abartildigi gibimi?dogumda bizi zorluyacak seyler nelerdir?aklina gelen ayrintilari bizimle paylasirmisin?ben epiduralli dusunuyorum aslinda ama ikinma problemi fln olabiliyormus,vakkum fln korkutuyor beni o yuzden oyle dayanilmayacak boyutta degilse herseyin dogalini yapmakta fayda var tabii
Canım çok güldüm okurken ama sana değim kendime :) Benimde aynısı başıma geldi bugün ve nerde biliyormusunuz ? kayınvalidemde yaaa beterin beteri var canım :)))) Görümcem ben kaynanam mutfakta dedikodu yapıyoruz düğün varya elti gelicek bana çekiştirirken ki Allah var seviyoruz gelinimizi kötü çekiştirmedik o arada görümcem bşşi dedi gülme krizi geldi ve ben oracığa şarrrrr aynen dediğin gibi az da değil şar yani rezil oldum bittim durduramıyorumda gidiyor hepsi normal olur deseler gülmemeye çalışsalar ve hemen toparlanıp konuyu kapatsalarda çok utandım ve ağladım sinirden çok kötü bir durum yaa.
Miğde yanmasına bende çözümü babannemin tavsiyesi ile her akşam yemekten 1 saat sonra 1 tane havuç yiyerek aştım miğde yanmasına hazımsızlığa iyi gelirmiş meğer öyle kıtır kıtır yiyorum ve yanma felan yok çok şükür.
Ne guzel ani olmus iste size,dha sonra hatirlayip gulersiniz:)banada bikac kez hapsirirken oldu ama azicik oyle hepsini salmadim:)ama gulme krizine girsem kesin bende aynisini yapardim,zaten cevremde gulduren fln olursa hemen susturuyorum :)benim gebelikten oncede cok sık idrara cikma problemim vardi,artik wc de yasiyorum desem yeridir
Arkadaşlar merhaba
Hamileliğin 36. haftasındayım göbeğimde ve bacağımda kaşıntı başladı özellikle geceleri uyku halindeyken öyle kaşıyorum ki
uyandığım da ben mi bu kadar kızarttım cildimi diye soruyorum henüz doktoruma danışmadım ama bu sorunu yaşayan var mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?