kızlar ek besinlere başlayacağım ama tedirginim.bildiklerimi söyleyeyim onaylayın eksiklerimi ve hatalarımı söyleyin lütfeeennn..sabah uyanınca emzireceğim uyuyacak.uyandığında emziricem önce sonra elmayı rendelicem kaşıkla ezip suyundan vericem.(ölçüsü ne olmalı ?) şimdi günde 1 kezmi elma suyu vereceğim?
2 gün deneme yeter sanırım alerji için?
ikinci meyve ne olmalı?
meyveyi verdim uyudu sonra uyanınca yoğurt ekleyeyim mi menüye? 2. günden sonra yani.herkes cam rendemi kullanıyor? siparişim hala gelmedi deyoğurda başladım.herşey yolunda alerji falan yok diyelim sonra ne ekleyeceğim menüye? muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz? kahvaltı ve çorbalara ne zaman başlamalıyım.yaaaa çokkk panikk oldummm.sanki beceremicem gibiii geliyorrr (
ayyy aysuu şimdi okuyunca bende güldüm kendime yaa:)) bak ne kadar telaşlı olduğum yansımış yazıma:) şimdi en merak ettiğim şey elma ile başlayacağım ya.1.gün çay kaşığı ile 2.gün tatlı kaşığı ile 3.gün yemek kaşığı ile verdim ve alerji falan gelişmedi.4.gün yeni meyveye geçeceğim ya elmayı bırakacağım demi.yani yoksa ay sonunda tüm gün meyve püresi yiyip durucak yavrum:)) elmayı bırakıp havucu deneyeceğim sonra onu bırakıp şeftali deneyeceğim aynı miktarlarda olacak.
yoğurt meselesine gelince; 1 gün içinde kaç kez yoğurt yedirilmeli ve ölçüsü ne olmalı?
şimdi 2 haftada denemeleri yaptık alerji olmadı diyelim.3.hafta beslenmemiz şöylemi olacak? sabah meyve püresi,öğlen yoğurt,akşam muhallebi.
karnı aç olmalı diyorsun ama bana dr.önce emzireceksin sonra ek besin vereceksin dedi.
Aydınlatıcı oldu bilmiş katre) teşekkürler.. desert hiç mi tattırmadın anacım. Sende benden fena çıktın kuralcılık konusunda
Vallahi Katreinur cok guzel aciklamissin tebrikler:)
Bilmis katre demicem
Benim kiz yumurta sarisini sevmedi napicam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?