Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maasallah seninki kofte yiyo demek
Tabi seninki buyuk bizlerden ozellikle benimkinden:)
Bebe biskuvisi dedigin cicibebe degil,değil mi?
1 yaşına kadar onerilmiyormusda..

inan canım bizim listede var başka bi arkadaşın listesinde de vardı. şekerli diye diyorsun sanırım ama doktorlar verilmesine bişi demiyo. ama sen kendim yapayım dersen öyle daha iyi olur tabi.

benim kızım ablası topikin sırf abla olmak için 3 hafta erken doğdu. o kadar da yesin ama di mi

Bende evde yaptım bebe bisküvisini doğal olsun diyerekten. Ben afiyetle yedim bzim paşa yemiyo. Cicibebe aldım onu vercem napim.
Yesin katreinur maşallahh yarasın minoşa darısı bizimkilerin başına. Sen çözdün işi ohhh rahatsın.

mavi çözdüm ama çözesiye canım çıktı. tabi ben güvenemiyorum küçük hanıma sağı solu belli olmuyo bugün yediğine ertesi gün ağzını kilitliyo. o yüzden rahatım diyemiycem

Olsun katre öyle bi yol katetmişsin ki o da yeter. Ben doyurma derdinde değilim neyi sever neyi sevmez ne dokunur ne alerji yapar onu bile bilmiyorum. Buda canımı sıkıyo. Zaten sütle büyüyo o kilo sıkıntısı yok elhamdülillah. Benim derdim de senin aştığın teferruatlar

tatlım hiiççç sıkma canını. emin ol bi aya kalmaz benden çok çok daha iyi olursun. ben de hatırlarsan burada gönüle yazıyordum soruyordum. çok sıkıntı yapmıştım kendime. o kadar uğraşır neler hazırlardım kızıma ama yemezdi. moral sıfır dolaşıyordum. gönül sağolsun onun rahatlığını görünce biraz daha kasmamaya karar verdim. artık kızıma özel pek bişi yapmıyorum. bize yaptığım şeylere tuzunu biraz az koyuyorum onlardan veriyorum. hatta köfte falan bizim yediklerimizden yiyor baharatlı falan. biliyorum kötü anneyim ama napiim benim kızım da kötü:)) hazırladığım şeyleri yeseydi böyle olmazdı:) eğer kurallara aykırı haraket ediim dersen sende yediğiniz herşeyden tattırıp sevip sevmediklerini anlayabilirsin. ama ablana sakın söyleme sonuç kötü olabilir
ne güzel bak kilo alımı da güzelmiş oğluşunun. benim kız da o da yok. şunu yiyo bunu yiyo dediğime bakma bu ay sadece 200 gr almış

yettim gariii kızlar geldimmmmm tatil bitti yaw (( ama varya çocukla tatilmi olur o tatilden ne anlar vs laflar çöpe minikleri kaptığınız gibi denize cupppp :))) bayıldı benim oğlum suya kızlar otelde yolda hiçççç sorun çıkarmadı çok usluydu maşşallah herşey dahil tatil için doğmuş bu velet şezlonglarda uyudu hiçç odaya felan çıkmadık çorba muhallebi pilav kek ne varsa yedi :))) yüzdü kaydı hopladı zıpladı bitttiii :)

Düğünüde yaptık oda geçti gitti herşey çok iyi yani.Fotolar eklenmiş hepsine maşşallah sübanallahta pasija anam maşşallah 41 kere nazarlardan esirgesin Allahta o nasıl emekliyo ya bizimki koca popoyu kaldıramıyo daha maşşallah yaa bayıldım oğluşa.bende ekliyim paşacanın fotosunu :)

evet 2 düşme macerası benden :) tatilde ben wc deyim kızım paşacanla içerde odadayız ses felan ama sadece cansu paşam paşam bişeyin yok dimi diyo çıktım dedim ne oldu yatağınarasında düşmüş bide alamamış bacağından çekmiş çıkarmış bizim cadı ama ağlamamış yerler halı kaplıydı.

Tatilden cuma gecesi 2 de geldik sabaha karşı ben gene wc deyken eşime bıraktım paşacanı yatakta bu defa ağlama ama ne ağlama yırtıyo yavrum ortalığı nasıl çıktım koştum bizim ercan kocam olur kendileri uyu paşacan kıçça geri gel yataktan düş bişey olmamış ama korkmuş çocuk Allah koruyor meleklerimizi çok şükür.

Kızlar bizde bulamaç yemiyoruz sabah yarım yumurta az labne ve 1 dilim tam buğday ekmeği içini bir bardak çayla yedi paşa az yumurta az peynir azda çaya batırılmış ekmek şeklinde yiyor hepsi karışınca yemiyo.Pilav yiyo elinle az ezdir kek ver ne verirsen ver yiyo çorbalara geçtik her çorbayı yiyo ekmek için koyuyorum içine veriyorum yiyo.Maşşallah sübanallah.bu akıtmayan biberon gibi suluklardan aldım onunla meyva suyu içiyo.

mavi canım ben biz ne yersek onu veriyorum ayrı uğraşmıyorum ben çorblara felan tatil dönüşü geçicektim ama bizim velete bir hal oldu tatilde yemekleri açık büfe görünce çıldırdı nasıl çığlık atıyo mama sandaliyesinde deliriyo hepsinden az az tattırdım olmuyo istiyo bende kayınvalidemi dinledim kızım ver bişey olmaz dedi amannnnn dedim gel buraya koydum kaseye çorbayı daldırdım kaşığı al dedim yedi 1 gün sonra çorba kemsedi koydum içine 1 dilim ekmek içi oh mis arada 1 kase otelde yapılan su muhallebisi arada yoğurt meyva tatlı köfte yemek suyu ne varsa neyi beğenirse hoşuna giderse verdim yedi maşşallah ne kaka sorunu ne alerji bişey olmadı eve geldik aynen devam dün akşam düğünde etli pilav ve püre den verdim yedi artık tamam neyi beğenirse veriyorum bitti o dönem çok şükür geçti damakları o kadar sertki bide çiğniyo edepsiz :))))

gönüll hoşgeldin canım sevindim tatilinin güzel geçmesine. ohh şimdi sen bütün stresini bırakmışsındır suya. enerjik bi anne olarak yola devam:))

Gönülcüm hoşgeldin canım afacan nasılda mutlu görünüyor suda :) Ben kendim ne yersem veririm konusunda katıyım biraz sanırım:) Herşeyi özel organik cadının valla aylık rahat 700-800 tl gidiyor cimcimeye bezleri hariç :) bi çare bulmam lazım buna ama elimde değil şuanlık.Biraz daha büyüyünce nasılsa kendi istediği şeyleri yiyecek şimdi bari benim verdiklerimi yesin gerçi yine kendi istediklerini yiyor,ben kesinlikle salça,tuz,şeker,baharat vermiyorum 1 yaşına kadar vermeyi de düşünmüyorum doktor sıkı sıkı tembihledi çünkü şimdi birşey olmaz ama ileride çıkar acısı diye.Dün akşam migrosa gittik keçi sütü almaya ama bulamadık biliyosunuzdur anne sütüne en yakın süt keçi sütü...Ben de peynirini aldım suda beklettim akşamdan bugun afiyetle yedi kahvaltıda :) Kayınvalidem köy yumurtası yolluyor bebişe o bitmişti normal yumurtayı beğenmedi hanımefendi yemedi :) irmikli muhallebi yaptım pınarın ilkadım sütü var 6/12 ay arası ondan almıstım yoğurt da mayaladım onunla bakalım beğenecekmi.Aptamilin devam sütüyle mayaladığım yoğurda bayılıyordu,

Benim kızın biraz cins bi damak tadı var tavuklu kereviz çorbasını bayıla bayıla yiyor azcık tadına bakayım dedim kusuyordum az kalsın ıyyyyy nasıl yiyor onu hayret ettim benim beğendiklerimi de o beğenmiyor :) brokoli,bezelye,yeşilfasulye,domates,havuç çorbası veriyorum bazen kokusuna bile dayanamıyorum babası yediriyor ama mis gibi tarhanayı,mercimeği,yayla çorbasını içmiyor çok zıtız çoookkkkk

Aysu diyetle verdim canım diyet yapıyorum yürüyüş her zaman yapamasamda ev de hareketli olmaya gayret ediyorum.Çok da kısmıyorum yine kendimi tatlı istersem puding,bitter çikolata veya dondurma yiyorum onun haricinde zaten hamur işi ile aram yok ne yemeyi severim ne yapmayı :) kızartma sevmem kokusuna dayanamıyorum,öğlenleri et oluyor menüde fırının ızgarasında yapıyorum köfte tavuk v.s yanınada domates biber soğan ızgarada ımmmm ne güzel oluyor :))))

:Gonul hosgeldin canim yoklugun cok belliydi:)oglun cok tatli maasallah..maya mubarek..
Sen yokken desertin detayli sorulariyla bas edemedim Tecrubeli anne olucam bide u.unutmusumsagolsun Katreinur yetisti imdada
Ben cok dikkatli Anne olmadigim icin Allah ne verdiyse yedirmistim vakti geldiginde
Desert sevgiler canimanlayisina siginarak espri yaptim

Son düzenleme:
Benimde haftaici gorumcem ve eltim geliyor memleketten.eltimin kizi 1 yaşında,gorumcemin oglu 13 yasinda evde tam 4 bebek-cocuk olacak.bu hafta benden ses cikmayabilir
Uzun zaman olmustu gormeyeli heyecanla bekliyorum..denize gidebiliriz onlarin sayesinde,esim araba kiralarsa..cok istiyorum insallah cok kalirlar..du bakalim..

sağolun kızlar hoşgördüm baya kaynamış buralar ama özlemişim.Ben varya kayınvalidem sayesinde tatili çok güzel geçirdim o meşgul oldu oğluşla ki gerçekten çocuk sıfır sorunla geldi normalde kendi kendine oyalanmayan çocuk orda yere çimlere serdiğimiz örtü üzerinde saatlerce ki abartısız 1,5-2 saat oyalandı şok olduk demekki açık hava açık popo çocuklara iyi geliyo çünkü mümkün mertebe prima takmadık ve saldık çayıra hesabı çok rahattı.

Mehru ne diyim canım ne güzel işte daha ne istiyorsun millet çocuğum sebze yemez der :) Bende bugün tavuk sulu havuç çorbas yaptım bayıla bayıla yedi ben kasmıyorum ya ne yersek onun yiyebileceklerini az tuzlu ve sıfır baharatla yapıyorum yiyo maşşallah.

geldim gelesiye temizlikle uğraşıyorum kızlar ev batmış neyseki eşim sağolsun birlikte bitirdik dağ gibi çamaşırla geldik ha bire yıkanıyo makinede :))))) şimdiden ikinci tatil planlarına başladık eylül gibi bakalım.

Bu arada buakşam bende regli oldum sonunda kızlar 7 ay sonra pek özlemesemde hormonal açıdan çok ihtiyacım vardı iyi oldu.hadi cümleten iyi geceler ben yatıyorum hazır paşacanda uyumuşken.

mehru bunlar bi alem canım ya bizden çıkmadılar sanki kendi zevkleri var küçük hanımların:)) benim de kokusuna dayanamadığım yumurtayı bi güzel yiyo. hatta ben yediremiyorum babası yediriyo o kadar dayanamıyorum. gerçi ben seviniyorum çok yararlı yesin tabi ama ben sanki bana çekecek ve ben ona zorla yumurta yedircem diye hayal etmiştim:)

aysu bu ne görümce elti sevgisi anacım:)) maşallah size
bu arada memleket nire:))

Son düzenleme:
Sorma aysu.. bide çok kalırlar inşallah demez mi ) uzak olunca böyle oluyo demek
İnşallah mı diyelim ne diyelim bilemedim ki böyle duaya amin denir mi :) şaka şaka sev tabi kocanın kardesi sonuçta. Da yarın gitmiyo bunlar dermissin bide. Ozaman napcaz.

Gönül açık havayı kumu denizi bulmuş ağlar mı paşacan. Ohh yarasın evde de sakin olur artık belki. Eylülde ikinci tatil vawww. Kesmedi diyosun. Yap bakalım sen tatilcikler.
Ama keşke otelin yemeklerinden vermeseydin. Tuzu baharatı geçtim nasıl yapıyolar kim bilir. Temiz mi değil mi. Şu an çok hassas bebikler dikkat etmek lazım. Sen ikinci diye salıyon çayıra tabee ama yazık paşacana. Mikrop falan kapar Allahkorusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…