Gönül açık havayı kumu denizi bulmuş ağlar mı paşacan. Ohh yarasın evde de sakin olur artık belki. Eylülde ikinci tatil vawww. Kesmedi diyosun. Yap bakalım sen tatilcikler.
Ama keşke otelin yemeklerinden vermeseydin. Tuzu baharatı geçtim nasıl yapıyolar kim bilir. Temiz mi değil mi. Şu an çok hassas bebikler dikkat etmek lazım. Sen ikinci diye salıyon çayıra tabeeama yazık paşacana. Mikrop falan kapar Allahkorusun.
Sizi gidi kocatarafi düşmanlari sizi
Mavim aynen Dedigin gibi uzak olunca böyle oluyor..eltimle yakından hep atisirdik,simdi canım cicim oldukgorumcemlerle aram hep iyiydi sagolsunlar cok çok iyidirler..
Benim memleket hatay,eşim Erzurum.
Burda kimsemiz yok,yılda birde gelince çok tatli oluyor.gorumcem beni gormeeye,eltim beni görmeye geliyo bilmem kac saat yoldan,bundan büyük mutluluk mu olur?
Ya arayıp sormasalar?elti hepinizin malumu da gorumceden zarar gelmez..(sorunlu olmadigi müddetce,kıskançlik vs)
aysu evet ya gerçekten üzerimde ne ağırlık yapıyormuş gerçekten ferahladım ama kocam çok üzüldü dün akşam kızım ananedeydide :))))))) malum düş kırıklığı :)))))))
Katreinur canım herkesin bir aile hayatı düzeni var,1 hafta-10 gunden fazla kalamazlar zaten.daha fazlası bebekli kadına beden yorgunlugu olur zaten..ramazana kadar kalirlar.
Sizinki gene yakınmış.benim bu bayramda hataya gitme planım var 16 saat,kara kara düşünüyorumeşimde gelmiyorum diye inat etti bende erzuruma gitmiyorum o hataya gelmiyor diye..
Off can sıkıci işler ışte..
Sevincim birazda o yollari ben gitmiyorum onlar geliyor diye olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?