Mehru önüne teşvik edici bişey koy. Ama ilgisini çeken bişey. Mesela Ben oğluma oyuncak koyuyorum kıpırdamıyo bile. Ama poşet vs hışırdayan şeyleri çok seviyo. Onlara hemen emekliyo pıtır pıtır. Beninki hiç geri gitmedi komik oluyodur haa :)yerimm
Allah neler kaynamış dedikodular yapılmış :))))
Eltim esasen iyi bir kız Allahı var kendi yok görümcemle bizi rahatsız eden kaynanamın ona aşırı ayrımcı davranması ama Allah büyüktür herkese hakettiğini verir değilmi bizde ikilem oldu kaynanamın gelini elti kayınpederin gelini ben :))) valla :))))
ez yani.
anneler ve anne - kızları için tasarım ürünlerim
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/631424-anneye-gerekli-lohusa-taci-bebek-bandi.html
Katreinur canım arkamdasin degilmi korkuyorum bunlarin arasinda
Maviye bak hele neler tikmis gorumcesinin agzina
arkandayım canımcım. ben de korktum bunlardan
öyle bi durumda kalmak istemem yaa yani laf söylemem gereken.
ama kızlar bende de bi dede var napcam bilmem. yüzüme bişi demezlerde arkamdan bol bol konuşurlar. sevgili kocacım da yaşlı diye hiiç sesini çıkarmaz. ayy adam yaşına başına bakmıyo herşeyimize karışcam diye uğraşıyo. nişanlılığımın son 1 ayı berbat geçti onun yüzünden. aldığımız eşyalara karışır çok pahalı diye davetiyemizi gider kafasına göre bastırır. şimdi de buluyo karışcak bişiler. bi ayağı çukurda kriz geçirip duruyo zaten şimdi bu adama nasıl davranılır siz söyleyin bakiim cadı hanımlar:))
Kiz bosversene yarin birgun olur gider bide vicdan azabi cekersin.Ben kaynanamda cektim sahsen.ha benim yuzumden oldu diye dusunmedim ama keske daha sabirli olsaydim da tatli tatli ugurlasaydik son yolculuguna diye..
Allahima bin sukur ki son gunlerinde kuslugu birakip yaninda olmustum,oda hamileyin diye bana Eliyle uzum bile yedirrmisti
Bunlari dusunerek icimi rahatlatiyorum,o da pismandi demek diye..
Oyle bir yanlisa dusme Derim..
Iste canim Erzurumda herkes o dede gibi.hep dedikodu laf soz.aydina atamamiz oldugunda aydin hataya yakin dimi dediler yok dedim orasi ege hatay akdenizde.haklısın canım ama bazen eşimi öyle bi dolduruyor ki sinir oluyorum. ay şimdi aklıma gelmiyo hepsi. yok orada az duruyormuşuz annemlerde daha çok kalıyormuşuz erkek tarafında daha çok durulması gerekiyormuş. yüzüme dese bunları zaten sonu çok kötü olacak biliyorum. neyse inşallah şu bayramı da atlatsak bi lafsız sözsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?