Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah neler kaynamış dedikodular yapılmış :))))
Eltim esasen iyi bir kız Allahı var kendi yok görümcemle bizi rahatsız eden kaynanamın ona aşırı ayrımcı davranması ama Allah büyüktür herkese hakettiğini verir değilmi bizde ikilem oldu kaynanamın gelini elti kayınpederin gelini ben :))) valla :))))

Bende lafımı esirgemem izmirden geliyoruz bizim kör kocam olur kendisi kırmızı ışığı son anda farketti ani fren yapınca baya sarsıldık bende kızdım kızınca söylendim bizim kaynana aman kızım amma uzattın demezmi neymiş İstanbula kadar konuşucakmışım mı bennnnnn banaaaaaa oooooo bu lafı :)))))) hahaaha :) dedim anne rahatsız oluyorsan kapa gözünü tıka kulağını ben sen babamla atışırken araya giriyormuyum istersem fizana kadar uzatırım dedim eşim hiçç ses etmedi 10 dk sessizlik olduk sonra paşacan mıkırdanınca baktım kaynanam kızım sumu versek dedi derken geçti gitti gerginlik ama bende geldilermi keçiler başbakan olsa farketmez yani.

Valla katre kötü olan uzaktan da yetiyor merak etme sen :) bende evlendiğimden beri toplam 15 gün beraber kaldık 10 gün bu yıl 5 gün geçen yıl.Allah için kv iyidir ne desem yapar ama sessiz olsaydım ezmeye çalışırdı bi kere şakayla karışık bi laf söyledi bende pat diye cevabını verince daha diyemiyor resmiyim ondan mı bilmiyorum ama sesi titriyo benimle konuşurken belki de sinirdendir hahaha :)) Bu yıl sadece giydiğim bluzun kolunu kısa buldu millet laf eder dedi bende millet dönsün kendi totosuna baksın ama için rahat edecekse değiştireyim anacuuuummmm dedim eşim girdi devreye bastı fırçayı annesine senin gibisini yerde gökde bulamayız diyor yüzüme ama bazen örümceklerin dolduruşuna geliyor işte :)
Ya kızlar benim minnoşum emekliyor aynı pasijanın ki gibi ama bi farkla .Benim ki geri geri gidiyor vallahi taklidini yapmaya çalışıyorum ben geri gidemiyorum öyle pıtır pıtır ne tavsiye edersiniz bana nasıl ileri ileri gitmesini sağlayacam ben bu cins yavrumun

Gönül de bizdenmiş wuhuuuuu hadi elele tutuşup cadılık yapalım. Bende çocukluktan beri böyleyim napim huy işte. Az sabırlı olsam eyi olurdu tebi ama yok. Bizim kaynana bi sokak ötede katre resmi duramıyosun ister istemez laçkalaşıyo ilişki. Atışıyoz geçiyo canım. Bizde çirkef değiliz şimdi yanii :) normalde kakara kikiriyiz. Sinir olduk mu konuşuyoz biz üçümüz dimi mehru dimi gönül :) sadece oğlunu savunmaya kalktımı höyyyttt araya girme diye ayar veriyorum bide istemediğim bişey için ısrar ederse.
Aysu ezdirme diyorum kendini :))) benim kocam da aynen öle der sen bana söyle falan. Bu erkeklerin karısını susturup sindirme taktiğidir. Teşekkür ederim benim ağzım var diceksin kendi işini kendin halletceksin. Yanlarında kalaydın görürdüm seni. Uzağa gitmişin de felaket olmamış. Susup susup birden patlardın sonra. En iyisi uzak oturmak. Bende mi kaçıversem napsam anlatırken daraldım bi an:)) öfff görümcemle altlı üstlü oturcaz evi satana kadar. Bi tatsızlık olmasa bari. Çok sıkılıyorum. Hayır Ben ezilmem de üzerim ondan korkuyorum :))
Bak dedikodu başlamışken anlatim. Ben görümcemi ablam gibi görürdüm. Hiç sıkılmazdım yanında. Bigün kaynanamdayız. Arabası yoktu ozaman. Biz kalkıcaz birazdan hadi toparlanalım dedim. Benim kocam evde yok iki saat daha oturalım dedi. Yok Ben yarın erken kalkıp ders çalışıcam dedim geç oldu çünkü. Bu odaya gitti sinirle. Odadan kocamı çağırdı. Ben anladım Niye çağırdığını. Bi dellendim istesem otururdum hadiii dedim kalktım. Kocama dedim ki eve gelince. Bak zarf atma gör aysu. Cinlik öğren :) yazıklar olsun ablana bana saydırdı yetmedi seni odaya çekip bana karşı doldurmaya çalıştı inanamıyorum söylediklerine dedim. Halbuki hiiç bişey duymadım. His sadece. Negatif elektrik aldım kocamı çağırışından. Kocam da safım döküldü patır patır:) kendi ablası gelince böyle mi yapıyo onun annesine gidincede o mu karar veriyo ne zaman kalkıcanıza sanki hep ders mi çalışıyo neden hep onun dediği oluyo demis hanım. Sen ne dedim dedim. Naptının farkında mısın karımı bana kötülüyosun bidaha duymıcam demis.ooohhhh dedim ama sonrada iki çift lafımıda ettim. Şimdi iyiyiz ama asla güvenmem vs çok görüşmem. Şimdi nolur bilmiyorum. Aramıza giremiceğini anladı ama can çıkar huy çıkmaz. Demem o ki aysu gözlerini bi tırsıt da ywnyana geliseniz başın ağırmasın. :)))

Mehru önüne teşvik edici bişey koy. Ama ilgisini çeken bişey. Mesela Ben oğluma oyuncak koyuyorum kıpırdamıyo bile. Ama poşet vs hışırdayan şeyleri çok seviyo. Onlara hemen emekliyo pıtır pıtır. Beninki hiç geri gitmedi komik oluyodur haa :)yerimm

Ablam uzakta benim. bana diyoki görümcük ogün. ablan bi haftadır burda ya dersmi çalışıyosun hep. Laf sokacak aklınca. Benim ablam dedim bi haftadır sabah kahvaltıyı hazırlayıp hadi yemeğini ye derse otur diyo. Sınavı kazan sonra gezeriz konuşuruz şimdi çalış diyo. Abla işte canından elalem gibi bencillik yapmıyo dedimm. Sen el kızı oluyosun tabi Niye beni düşünesinki kendini düşünürsün dedimm. Ööle baktı bana bu altta kalmıyo diye gitti kocamı çağırdı işte peşine. Ne kadar sıkıcı bayagı bi muhabbet dimi. Benim kendi ablam bikere trip atmadı bana alışkın değilim böyle şeylere. Dövesim geliyo öle yapınca. Uzak duruyorum o yüzden. En temizi.

Kiz benim gorumcelerim oyle seylervdemezler esime.ha aralarinda konusurlar ama oyle doldurma falan yok:)
Hep siz Iyi olunda diye baslar cumleleri bizden bahsederken.ha benim Yasim 24 onlarinki 35 kusur.
Benim onlara bilmeden kusurum olmustur.onlarin bana olmamistir.gorumcemin biriyle cok yakin oturuyorduk yine de sorun olmadi.hep Beni Anladi dinledi.esimden cok hemde...Allah razi olsun..
Gelecek olan Diger gorumcem onu da cok severim.yarin geliyorlarmisss:)

Aynen biz cadiyiz biraz galiba ama azicik:)) Eslerimizde bitiyor hersey benim esimde cok sahip cikiyor laf ettirmiyor bile sagolsun. Mavi koyuyorum canim yelpazem var onu cok seviyo yatiyo done done arkasinda birakiyo onu bacaklarinin arasindan bakiyo nişan aliyo sonra tam gaz geri:)))) cok tatli oluyo ama korkuyorum bi yere carpar diye sanki poposunda da gozu var kizin korkusuz:))

Gonul bizdw de oyle kayinbaba Beni severdi,kaynanam onu.eltim kaynanaya su koyverdi diyelim okumussundur heralde.bende uzaga gelince kayinbabam gozunde ikimuzde ayni olduk neymis sabah namazi abdest suyunu dokmemisiz,neymis ayakkabilarini onune koymamisiz,vs vs daha bir suru eski zaman gelenegi..nerde yasiyolar bilmem

Katreinur canım arkamdasin degilmi korkuyorum bunlarin arasinda
Maviye bak hele neler tikmis gorumcesinin agzina

AYağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

Aysununkilerin yasi buyukmus bir de erzurumlular saygili oluyo.Ne kadar yirtik varsa karadeniz-ege bolgelerinde oluyor:)) benim yengemler de beni kardesleri gibi goruyolar yeri geliyo annemi bile cekistiriyolar bana:) ben calisirken 3bin maas alirdim bin bin paylasirdik kendime ne alsam onlara da alirdim onlar da ayni sekilde ben bebegime dogru duzgun bisey almadim hep onlar alip yolladilar ozdellerden,develiden mavi sen bilirsin:)))

Katreinur canım arkamdasin degilmi korkuyorum bunlarin arasinda
Maviye bak hele neler tikmis gorumcesinin agzina

arkandayım canımcım. ben de korktum bunlardan

öyle bi durumda kalmak istemem yaa yani laf söylemem gereken.

ama kızlar bende de bi dede var napcam bilmem. yüzüme bişi demezlerde arkamdan bol bol konuşurlar. sevgili kocacım da yaşlı diye hiiç sesini çıkarmaz. ayy adam yaşına başına bakmıyo herşeyimize karışcam diye uğraşıyo. nişanlılığımın son 1 ayı berbat geçti onun yüzünden. aldığımız eşyalara karışır çok pahalı diye davetiyemizi gider kafasına göre bastırır. şimdi de buluyo karışcak bişiler. bi ayağı çukurda kriz geçirip duruyo zaten şimdi bu adama nasıl davranılır siz söyleyin bakiim cadı hanımlar:))

Kiz bosversene yarin birgun olur gider bide vicdan azabi cekersin.Ben kaynanamda cektim sahsen.ha benim yuzumden oldu diye dusunmedim ama keske daha sabirli olsaydim da tatli tatli ugurlasaydik son yolculuguna diye..
Allahima bin sukur ki son gunlerinde kuslugu birakip yaninda olmustum,oda hamileyin diye bana Eliyle uzum bile yedirrmisti
Bunlari dusunerek icimi rahatlatiyorum,o da pismandi demek diye..
Oyle bir yanlisa dusme Derim..

haklısın canım ama bazen eşimi öyle bi dolduruyor ki sinir oluyorum. ay şimdi aklıma gelmiyo hepsi. yok orada az duruyormuşuz annemlerde daha çok kalıyormuşuz erkek tarafında daha çok durulması gerekiyormuş. yüzüme dese bunları zaten sonu çok kötü olacak biliyorum. neyse inşallah şu bayramı da atlatsak bi lafsız sözsüz

Iste canim Erzurumda herkes o dede gibi.hep dedikodu laf soz.aydina atamamiz oldugunda aydin hataya yakin dimi dediler yok dedim orasi ege hatay akdenizde.
Hangine daha yakin hataya mi Erzuruma mi?lafa bak!
Dedim hataya AMA yakin olsa nolur orasida 16 saat.sustular ama gene iclrinden hee hataya yakinmis demislerdir.soranlarda esimin baba tarafindan akrabalari.hergun dedikodu bikmistik.kaynanami da acayip doldurmuslardi kavga cikti zaten.
Neyse idare et.kayinbabam hersene ee ne para biriktirdiniz diye sorar sinir olurum..Herkesin arabasi siz niye almiyorsunuz(hava atacak )
Sanki dedim araba olsa Erzuruma 22 saatlik yola ben arabayla ki cikarim.unut Sen o isi.araba alsak bile buraya getirtmem.
Amaan anlatsam roman olur bosveer
Sabredebilirsen sabret,sabredemezsende is olacagina variyor zaten..

Son düzenleme:
selam kızlar ay geri geri giden o miniğin totosunu ısırsana sen mehru yaa benimki amma tembel çıktı emekleme diye birşey yok geri geri sürünüyo dönüyo ama emekleme yok hala oysa ben bayılırım emekleyen bebelere :)

Kızlar bende lafı gediğine koy diyenlerdenim bırakın şimdi içinde tutsan kızdığın yerde söylemesen dahamı iyi bakın benim kardeşimin bu haftasonu cumartesi akşamı mevlütü var bende kayınvalideme söylemiştim çocuğu bırakıcamtım biraz önce aramış eee çerkezköyde düğün var ben oraya gidiecem dedi iyi git tabi elalemin düğünü kardeşin derneğinden daha önemli tabi dedim gitmiyimmi dedi aman anne ne istersen öyle yap ben çocuğumu götürürüm ağlar mağlar zaten budünyada Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin dedim napim daha konuşmadım aa bak kızın seni istiyo telefona dedim verdim cansuya konuştular kızdım hemde çok kızdım :) sıcağı sıcağına dedikodu.

ay çok güldüm aysu yaa aydın hataya daha yakın haa. ay ne insanlar var yaa.

sorma herkes dertliymiş meğer iyiki açmışın bu konuyu içimizi döktük rahatladık

kizlar oh kaynana gorumce kayntin bakalim siz!ben yine dr dr geziyorumcok uzuyor bu cocuk bizi,ozel muaynaneye gitttik cok iyi bir dr mus sozde..gunlerdir cok panik durumdayim!emeklemyede basladi eneji sarf ediyor,ek gidaya bi trulu gecemiyoruz,cocuk herseyden bir iki kasik aliyor sonra yemiyor,6,5 aylik oldu artik yemek yemesi lazim..birde gece uyanmalari baslayinca sutmu ytmiyor diye elimiz ayagimiza dolasti!butun gun mizil mizil mizil herseyden sikiliyor,oyuncaklardan,evdenvvs ev ona dar geliyor komsu komsu geziyoruz yeree durmuyo agliyor hadi kucaga ,kucakta durmuyor hadi oyalaaa bittik artik.doktorun tespitine gelince cocuk sapasaglam!kilosu 9 aylik cocuk kilosunda,o bile sasirdi nasil sadece anne sutuyle bu kiloda olur die!semirdi cocuk beni!beninsadece meme olarak gormeye baslamis,tek vucut olmusuz sozde..6.aydan sonra duygusal degisimler olurmus bebeklerde,gece saat bas hatta 40 dkda uyaniyordu benim kokumu ve vucudumu istiyormus ve ben memeyi sundkca dhada kotuye gidecekmis,bu sabaha kdr memede uyumaya kdr gidecekmisacil odanizi ayirin ve geceleri 2 kereden fzla meme verme dedi!gerekirse gece yak isiklari otur dedi,kendine vakit ayir arkadaslarinla bulus gez (nerdeeeeeeee)dedi gerekirse bir yardimci yanina al dedi(dusunmeye basladim)
cocuk cin gibi algilari cok yuksek genelde boyle cocuklarin iq lari ve ogrenme yetenekleri cok yuksek oluyor heryer bunlara dar geliyor dedi,bunlarin genelde gelecekleri parlak olur ama anneye olan olur bunlari buyutene kdr dedi..ben mayneden ciktim ama bir kotu oldum hunur hungur agliyorum nasil basa vcikicam sasirdim!surekli ilgi bekliyor surekli yenilik istiyor evde karistirilmadik yer kalmadi,ev dar geliyor cocuga
beslenmeyle ilgilide gec bile kalmissiniz biran once sofraya sizinle otrsun,keisnlikle ac olsun,parmainizin ucuyla yediginiz herseyden verin ayni saatte verin dedi..suan kilosu cok iyi ama bu saglikli olacagi anlamina gelmes bian once hayvansal gidalr vs..almasi lazim yoksa asil ozmn gelisimi yavaslar dedi.birde bu cocukla kesinlikle inatlasma,sizin yediklerinizden kendisi tatmak istesin ve anne sutuyle gidalri yaristirma once yemek sonra anne sutunu ver dedi gerekirse seni meme olarak gordugu icin elinden yemeye bilir baska biride yedirebilir dedi..
napicaz bakalim paniklerdeyim yine gunlerdir uykusuzum..sizlerle paylasmak istedim bakalim bu gece nasil gececek,kabusss kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…