Ek gıdayı da bu kadar takma sabır işi ben bunu anladım
Kızlar kaynanam bizde kalıyo ve gıcık etti beni az önce:) Kağan uyudu 10 gibi. her akşam olduğu gibi yarım saat şekerledi uyandı. Bi hava alıyo gece uykusuna yatıyo her akşam böyle. Ayy babanem uyutmuyo mu annen seni. Uykunu mu kaçırıyo gözünü açtın diye. Sallasa uyursun dimi oğlum diye torununu seviyo :))) iki kere uyku düzeni öyle onun biz uyandırmıyoruz dedim hala konuşuyo. Karanlıkta sallasalar uyursun dimi babanemmmtorunuyla konuşuyo güyaa. Hey Allahım yaa. Yiyosa dönde bana söyle yada kaçak güreşme dimi. Sanki oğlumu benden iyi tanıyo.
bide senin kac gun surmustu emzirmelerin 3 e dusmesi cansu?ayni odada mi uyuyorsunuz yigitle suan
Pasijacım Niye bu kadar panik oldun ki canım yaa. Beni annem 1 yaşına kadar emzirmiş.. sadece zvkine yedirmiş arada. Bu kadar panik olma bence. Çocuğunun kilosuna gelince. 9 aylık kilosu demiş ya dr. Kağan 9 buçuk kilo şu an ve yiğit de 10 kilo değil mi gönül. O dr gereksiz bi panik havası yaratmış bence. Yada sen yorgun ve bitkin olduğun için herşeyi takmaya başladın. Öncelikle sana sakin olmanı öneriyorum. Benim oğlum da çook sık emmeye başladı gece. Ama Ben bunu dr sormadan kendim. Çok emiyo bu çocuk azaltayım diye azalttım. Uyanıyo tabi yine ama Ben sallıyorum vs uyutuyorum. Oda beni ayaklı meme olarak görmeye başladıkucağıma alır almaz saldırıyo memeye. Açken de tokken de. Ben bu durumdan rahatsız değilim açıkçası. Ama her istediğinde emzirmiyorum eğitiyorum onu :) ilgisini başka yerlere çekiyorum. Unutuyo. Demem o ki bu kadar sık dr gitme bence. İçgüdüleri bi anneyi asla yanıltmaz ama dr lar yanıltabilir
Çünkü o literatüre göre göre konuşur senin çocuğunu tanımaz. Haa yardımcı al yükünü hafifletsin gezmeye çık zor olsada kafan dağılır. Markete git en basiti. tek başına. o bile uzaklaştırıyo insanı yorgunluğundan. Allah yardımcın olsun.
canim sen ne guzel kolaylamissin vallahi,ben dedign gibi bir gece dednedim sbha kadr pispiis sallanma fln istemiyor kucagimda hoplata hoplata iyuttum yerine koyuyorum uyaniyor koyuyorum uyaniyor ikici gunu acmi acaba diye yine hep besledim istedikce sonra dun doktordan gelince aklim basima geldi sen uyutma anne uyutsun dedi doktor benim kokumu memeyi bagimlilik yaptig icin hep istermis..gercektende dun annem uyuttu sdece 12 de emzirdim ben 40 dklar 2-3 saate cikti!bakalim 4 gunde alisiyorlar diye duydum.gundu uyaninca hic yemezdi saat kaca kdr tok olurdu klk defa uyandiktan yarimsaat sonra emdi:)6 aylik cocuk artik yenidogan gibi memede gezmez dedi drum,boyuna gore kilosuda fzla aslinda 67 boyu kilosu 8,600 sizinkilerin kilosu boyu nedir acaba?Canım bir ara o kadar sık uyanıyorduki emziriyorum bırakıyorum yatıyorum tam dalıcam gene uyanıyordu böyle sürdü biraz sonra annem her uyandığında meme verme emzikle oyala pışpışla ama meme verme ozaman memede kalır belli bir zaman sonra dedi bende bir uyandı emzirdim ya ikinciye pışpış yaptım üçncüye emzirdim böye böyle 2-3 günde düzene girdi.
Biz aynı odada uyuyoruz ben yaşına kadar ayrı odaya almayı düşünmüyorum yaşına girince bakalım deniycez artık.Aynı odadadız ama o anakucağında uyuyor hala beşiğe öcü gibi bakıyo hiç sevmiyo heralde kullanmadan boşa çıkıcak o bakalım belki yaşında yatar görücez ama şimdilik kendi kendine sallanan anakucağında gece biz yatana kadar sallanıyo biz uyuyunca oda duruyo 30 dk ayarı var zaten gecede mıkırdanırsa ayarlıyorum sallanıyo onda uyuyo yiğit bizde yatakta sabah 06,30 da mıkırdanıyo kurulu saat gibi yatağa yanımıza istiyo alıyorum her sabah rutin orda 30 dk şekerleme yapıyoruz 07:00 de ayaktayız :) çok dakik 15 dk babayla sevişiyorlar sonra baba işe.
canim sen ne guzel kolaylamissin vallahi,ben dedign gibi bir gece dednedim sbha kadr pispiis sallanma fln istemiyor kucagimda hoplata hoplata iyuttum yerine koyuyorum uyaniyor koyuyorum uyaniyor ikici gunu acmi acaba diye yine hep besledim istedikce sonra dun doktordan gelince aklim basima geldi sen uyutma anne uyutsun dedi doktor benim kokumu memeyi bagimlilik yaptig icin hep istermis..gercektende dun annem uyuttu sdece 12 de emzirdim ben 40 dklar 2-3 saate cikti!bakalim 4 gunde alisiyorlar diye duydum.gundu uyaninca hic yemezdi saat kaca kdr tok olurdu klk defa uyandiktan yarimsaat sonra emdi:)6 aylik cocuk artik yenidogan gibi memede gezmez dedi drum,boyuna gore kilosuda fzla aslinda 67 boyu kilosu 8,600 sizinkilerin kilosu boyu nedir acaba?
pasijacım benim kızım hiç 12 saat uyumadı canım. ama bi ara uykuları çok güzeldi. mesela 10da uyudu 3de uyanır emer uyur sonrasında 2 3 saate bir uyanırdı. o zaman çok iyi dinleniyordum. gece yatırdığım zaman kendimi rahatlamış hissediyordum. eşimle oturup film bile syrediyorduk. ama şimdi dişten kaynaklı mı bilmiyorum. sıksık uyanıyor. sürekli bi tedirginlik hali oluyo bende de acaba uyanır mı diye geriliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?