Canlar çocuklar 3-4 yaşına kadar uykuları tam anlamıyla süper düzgün olmuyo diş büyüme atağı o şu bu derken hep bir dengesizlik oluyo tam düzeliyo herşey araya hastalık giriyo bozuluyo yada biryerde kalınıyo yada misafir geliyo gidiyo bozuluyo ama 3-4 yaşından sonra herşey sanki ayarlı saat gibi şık diye yerine oturuyo inanın.Ama çocukların zorluğu anneye uff bıktım artık dayanamıycam dedirtmeleri 1-2 yaşında bitiyor brdaha yerini eğlence oyun dışarda keyifi vakit gibi birlikte yemek yeme gibi keyifli şeyler alıyo merak etmeyin şurda birdahaki yaza inanın çokkkk güzel şeyler paylaşıcaz.
Uyku düzenine gelince. Ben gece kaç saat uyuması lazım gündüz kaç saat bilmiyorum merak da etmiyorum çünkü ne zaman Uykusu gelirse o zaman uyutuyorum. Bi akşam 10 da yatıyo bi akşam 12 de . Kasmıyorum düzenli uyusun diye serbest bırakıyorum. Öyle özgür ki büyük çocuk gibi. İstemediği hiç bişey yapmıyorum. Sanada ek gıdaydı uyumaydı bunlardan önce çocuğunu tanımanı ve mutlu olduğu şeylerle meşgul olmasına uğraşmanı öneririm. Sakın beni yanlış anlama iyi niyetine sığınarak söylüyorum geçen gün bana öyle geldiki bu kız bu çocuğa bakmaktan bıkmış gece beni istemesin az emsin Bende rahat uyuyayım diye uğraşıyosun sandım;( kardeşinin düğünü için gece emmesini bıraktırmak isyediğindede çok yadırgamıştım. Ben olsam kardeşimin düğününe misafir gibi gidip gelmeyi tercih ederdim oğlumun huzuru için demiştim. Önceliğim daima çocuğum artık çünkü.
pasija canım seni çok iyi anlıyorum dün akşam kızım babanede eşim işte yiğiti uyuttum dalamıyo dalamayınca sinir oluyo ağlıyo ne uyuyo ne uyanıyo gözler kapalı bağırıyo farkettim kakası var ama uyanıp yapmıyo öyle 20 dk cebelleştik ama o kadar geldilerki üzerime hırsımdan ağladım düşün sonra uyandırdım oyuncaklarla aldanırken kakasını yaptı rahatladı ve uyudu gerçekten annelik çok zor ve meşakatli bir yol.
Sen benim kardeşime çok benziyorsun yapı olarak ode aynı senin gibiydi oğluşuda uras gibi çok sorun çıkardı kardeşçiğimin başına ve oda hep senin gibi bir gözüyaşlı dolanırdı napim derdi ama bak 8 yaşına geldi şimdi bakıyorumda kardeşime rahatlamış abla diyo ikinci çocuk konusu çok ağır geliyo haklı o yüzden ben seni çok iyi anlıyorum ama sana içten tavsiyem sıkıntı yapma ki sana dert kalmasın canım.Onlar birşekilde büyüyorlar bol bolll sabır diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?