Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mavicim 6.ay kontrolunde kan idrar geita tahlili yapılıyormuş yaptırmak istermisiniz dedi doktor yaptırdık biz de kan tahlilinde çıktı demir eksikliği damla yetersiz olur dedi şurup verdi 2 tane mecbur içiriyorum bir de bakıp nasıl anlamışki ihtiyacı olmadığını tahlil yapmadan enteresan :))) deviti 4 damla veriyorum ben canım

kızlaarrr sanırım hamileyim :)))) yarın sabah gidecem doktora

neeeee mehruuu doğru mu duyduğum inanamıyorum:)) hazır mısın peki psikolojik olarak. ben öyle bi durumda en çok kızımı emziremiyeceğime üzülürdüm heralde. bi de çok küçük olduğu için ona kıyamzdım

mehruuuuuuuu inanmıyorum bu ne hız bu ne heves bu ne azim bu ne cesaret karşında saygı duruşunda duruyorum düğme ilikliyorum hatta amuda bile kalkıyorum yani pes :))))))) Hayyatta cesaret edemezdim bu kadar tez maşşallah sübanallah.

Mavi aynen bacım ya bu ne oturmalar dedikodular günler ben adepte olamıyorum skıyo boğuyo beni bu tür şeyler alışık belde kemer durmuyor hani :))))))

KAtre alışıyorlar bak bugün bıraktık bizde paşayı gittik kızımla 2 saat dolandık yemek vs sonra dişçi dolgu hadi eve geldikki oynuyo küçük adam halinden memnun sıkıntı yok ama anladımki anne bakınca çocuklar anneye bir başka bağlı oluyo cansu daha bağımsızdı bu bana yapışık resmen hayır babaya bile ret yani heleki uykusu varsa.

Kizlarr merhabalarr. 3 gün Koydeydim Teyzemi ziyaret ettik.orda tel cekmiyor ondan giremedim.neler konusulnus daha tam okuyamadim..
Zeynep Anneme Hala alisamadi agliyo da agliyo.Azra kendi Halinde..ama Koyde sivrisinek isirdi yavrumu cok kasiniyo..
Mehruu canim insallah degilsindir,ama hamileysrn de Hayirli ugurlu olsun canim.kizim azra 5 aylikken adet Goremeyince kendimi hamile Sanmistim cok sevinmistim azra icin uzulmustum ama doktora gidip yumurtaligimda kist oldugunu ogrendigimde cok cok uzulmustum.cunku ailemizde kanser yaygin,Allahtan gecti gitti..
Ek gida da zorlandigim zeynep hanim simdi cok guzel yiyo ekmegi corbaya banarak

aysucum ohh mis canım gez bakalım alışmasada iş güç yemek düşünmeden bebişlerine bakarsın sende napıcan dinlenirsin o anlamda işte.Köy havası yaramıştır yavruşlara.Ovadril krem var aysu kaşıntı için kızım su çiçeği çıkardığında almıştık sonrasında sinek ısırığı gibi kaşıntılı kızarıklarda kullanır olduk çok iyi geliyo bilgin olsun ve kolonya tabi :)

Mehru da mutlu mutlu yazdığına göre zaten istiyordu sanırsam o sebeple güzel bir haber ama çok cesaretişi ben şahsen düşünmedim öyle hiç zaten benim vana kapandı artık okey yeter stop dur dikkat asla :)))) Allahım isteyenlere nasip etsin.

Bizim paşacanda maşşallah aştı o ek gıda geçiş olayını kızlar ya sabahları güzel kahvaltı ediyo öğünlerde güzel çorba yemek suyu ne verirsen götürüyo maşşallah o geçme olayını atlattık biz geçtik yani :)))) dün annemde kurufasulye varmış doğramış ekmeği koymuş suyunu vermiş hiçte söylemedi bu sabah aradı kızım dün akşam felan hani gaz maz oldumu sıkıntı vs yoo dedim herzamanki gibiydi dedi ben böyle böyle kuru verdim de :)))) ama bişi olmadı yani artık verebilirim :))))

Sagol canim yaa o Kremden alayim en iyisi kocaman kocaman oldu isiriklar kasiya kasiya((
Oruc tutarsam cok halsiz oluyorum,pek tatil gibi olmuyor:)olsun idare ediyoruz artik...Allahim affetsin tutamadigimiz zamanlari...
Bu arada zeynep ,azrayi kiskanmaya basladi,Azrayi kucagima aldigimda cok agliyo

Mehru dibim yerlere düştü dudağım uçukladı galiba. Ciddi misin sen yaaaaaa ???bu ne hız yaa tabi çocuk uslu olunca dayadın kardeşi. Niyetin yoktur heraldede kaza kurşunuysa da zevk almaya bak tabi :))) bende aynı katre gibi düşünüyorum. Dünyaya gelen bi şekilde bakılır büyür de oğluma süt veremem diye ve ilgi ikiye bölüncek diye çok korkuyorum hamile kalmaktan. Ama yanlışlıkla kalırsam da bağrıma basarım ikinci bi bebişi. Bi şok sürecinden sonrw tabii :))) İnşallah hamilesindir mi diyelim ne diyelim. Pek sevinmişin maşallahh. Ayyy çok şaşkınım kocan da şokta olmalı :) istiyo muydun yoksa sen bakim :))

Canım ya evet Allahım affetsin inşallah telafiini edebiliriz tutamadığımız zamanları canım.O kısmanma belirtileri bizde de başladı biliyormusunuz kızı öpüp koklarken paşacan nasıl dik dik bakıyo kaşlar çatık ona dönüp gülümseyince bitiyo o yüz hemen gülüyo.

aysu al hemen canım yarın sür kaşıntısını alsın yazık kıyamam ben onlara kaşınmasınlar.

Mavi mehrudan ses çıkmadı sanırsam oda şokta :))))) ama Allahım yar ve yardımcısı olsun gerçi usluydu onun bizimki gibi gece 10 kere uyanmıyodu maşşallah.

Ben bilmiyorumda iyi etmişim 10sene bekleyerek şimdi oh evi temizliycem cansu kardeşin sende okey sorun yok hele ek gıdaya geçtik daha bir kolayladık al kızım şu yoğurtu yada mamayı çorbayı neyse ne yedir de bende şu işime bakayım ohhh :))) Bu akşam yıkadım paşacanı sardım bornoza al kızım sen kurula giydir bende banyoyu silpak yapayım ohh :))) daha ne olsun küçük anne hazırda :)) ODabayılıyor ablasına sanırım o ablayı benden kıskanıcak he :)))

Bizim ilki kız olmadı ki 30 senede beklesem yardım etmez kardeşine bakmaz bu ) o yüzden ne zaman istersem yapabilirim. 10 sene de çok bee o kadar ilerledikten sonra dön başa sar bidaha yok yok dediğim gibi kız da diil yardımcı olsun. Bi beş sene iyidir. Mehru çık ortaya attın bombayı gittin resmen orta yere.:)

Aysu Ben chicco nun sinek kovucu losyonunu aldım çok faydasını gördüm hemde bitkisel. Artık ısıramıyolar yavrumu. Bana dadandılar gerçi ama olsun anneyiz siper ederiz haşerelere kendimizi problem yok :)) tek kötü yanı 3 saatte bir sürmek lazım gece işin yoksa onu sürcen ama napim sürüyorum yemesinler çooocuğmu :) bi unutayım 3 yerden ısırıkla kalkıyoz. Bitek eline sürmesin demis eczacı babaya. Nedenki dedim. Ağzına götürmesin demiş zararlı değil ama yemesin demiş. Ağzıma Ben götürdüm elimde varken mentollü gibi yakıyo ondan dedi heralde

mehruuuuu ne dedin anacım sennnn :))) Allahım krizlersdeyimmm:))) kız benim doğumdan beri bi tarafım tabiri caizse üçbuçuk atıyor yaa bir kez çok korktum 2 gün ağladım kızım ne yapıcak ben onla ilgilenemem ona haksızlık yapmış olucam diyeee:))) çok şükür Allahıma öyle bişeyde olmadı.birde benimki zaten sezeryan:) ama sana hayran kaldım.acaba şok haliylemi o gülücükleri koydunda gittin diye düşünmüyorda değilim hani:)) hadi bakalım çabukgel yaz bi,şeyler:)
bizde ek besin savaşlarına devam anacım bir yiyor bir yemiyor.anlamadım ben bu kızı:) ama şunu biliyorumki bizimki tatlı sevmiyor.ekşi olacak ona yada tamamen tatsız tuzsuz bişey:)) birde sıvı değilde katı yemeyi seviyor.ben tel süzgeçten geçirmeyide bıraktım çorbayı çatalla eziyorum artık.biraz zorlanıyoruz ama olsun alışsın bir an önce.bu arada hazır cicibebe kullanmıyorum bebe bisküvilerimi kendim yapıyorum:))birde güzel oluyorlarkii:))dışarı falan çıkıncada eline veriyorum kıtır kıtır kemiriyor kuzum.su işinide çözdüm.weenin damlatmayanını aldım.yavrum onu çekmeyi keşfedemedi.bende içi aparatını çıkardım.kendim içiriyorum.çok şükür içiyor artık..birde artık suyu kaynatmama kararı aldım içindeki mineralleri ölüyor diye br kaç makale okudum.hayatın bebek suları var.onlardan alıyorum artık.
sinek olayıda bizde hiç yok çük şükür.evimin her tarafı açık ama sinek yok :)) yüksek kattayız diyemi bilmiyorum artık:) ilaçlama sağlam yappılıyor burada.aysu gez canım tadını çıkar.iki güne can ciğer olur herkesle.yaa benimki Allahtan yabancı ayıdetmiyor çok bi sıcakkanlı.biri elini uzatsın atlıyor hemen.:))
ya birde bişey sorucam.yoğurt ve çorbaları günlükmü yapıyorsunuz.yoğurdu iki gün yedirsek bişey olurmuki? arkadaşa mutlaka günlük mayala demiş dr.u . çorbayıda her sebzeden 1 tane koyunca çok oluyor.ikiye bölerekmi yapsam caba diyorum kesilicede bekleyince nasıl olurki diye düşünüyorum??

haaa birde en önemlisi deli gibi oto koltuğu araştırmasındayım. cybex ve koala arasında kaldım.ikiside 400 civarı şimdi indirime girmişler. siz ne kullanıyorsunuz.ve ne tavsiye edersiniz? 2 gün içinde almam lazımda.:)

desert ben de wee nin o akıtmayan bardaklarından kulllanıyorum. ama ben o içindeki şey çıkacak sanmıştım ve zaten çıkarmıştım. çıkmıycak mıydı demek
çok şükür biz de tanışmadık daha sivrisineklerle. yozgatta yoktu zaten burada da ısırmadı çok şükür.
ben yoğurdu 2 3 günde bi mayalıyordum canım. hergün çok zor oluyor. çorbayı da iki gün veriyorum. en fazla bi kere ısıtıyorum yani.

Desert Ben günlük yapıyorum çorbayı. artıyo yarısı çöpe gidiyo napayım. 1 yaşına kadar böyle vericem Ben.
Bisküviyi tam buğday unu pirinç unuyla falan mı yaptın. Durdukça çok sertleşiyo o dimi. İlk anda çok iyi de. Kalın açmak lazım heralde biraz.
Mehruuuuuu :))) gelmedin mi doktordan.

selam kızlar kız mehru geberdim meraktan zaten bu velet çektiriyor bide sen çektirdin yeminlen haa gel de söyle hele biryerimde uçuk çıkıcak meraktan hadee :)))))))))

Desert canım ben sebzelri yarım kullanıyorum minik bir tencerem var onda 1 günlük yapıyorum ama benim iki yavruşum olduğu için ikiside birer kase içtimi akşama bitiyo ertesi gün yenisini yapıyorum. :) mesela bugün yarım havuç ve yarım kabaktan çorba yaptım az sütle öğlen ve akşam yiycekler prensesimle paşam.

Yğurtu ben günlük mayalıyordum dum çünkü artık mayalanmış yoğurtu imkanı yok asla yemiyor tıkıyor o ağzını açabilene aşkolsun bende çareyi danone yoğurtta buldum 1 tl lik mini kaplarda varya onlardan alıyorum napim onu verince yiyo paşakeyifli oğlan bende suyu kaynatmıyorum cam şişe sualıyorum oğluşa onu veriyorum.Cici bebe bisküviyi kendim yapmıyorum günde 1 deva meyvasına 1 aet kattığım ve arada eline verdiğim için uğraşamam uğraşmıycam :))))))) yesin bişi olmaz yiyipte büyümüş var elimde bişey olmuyo :)))))

sivri içinde ben prize takılan aparatlardan aldım onu takıyorumcamlar açık yatıyoruz haliyle sıcak daha ısırılmadık bakalım inşallahda ısırılmayız.

bende de var mavi bitkisel haşere kovucudan ama ben tatilde kullandım birde dışarı felan çıkarsak akşam yada piknik felan orda kullanırım normalde kullanmıyorum.

Bendede bebedorun damlatmayanı var önce çözemediydi baya oynadı ama sonra çözdü işi rahat ediyo ama hala favorisi benim şişem :))) ben çok su içtiğim için yanımda sabit tuttuğum bir cam şişem var su dolu hep içerim gözü hep ondadır pek bi mutlu oluyo ondan içince :))))

Geldim kizlar malesef hamile degilmisim hormonlarim bozulmus bi duzelmediler zaten:)Biliyosunuz benim kizim cok uslu kardesi olsada cok zorlanmazdim ikisiyle de cok rahat ilgilenirdim ilaclara baslamam gerekiyomus emzirmeyi kesip ilaclari almadim bile 1 yasina kadar emsin hamile kalsaydim da 1 yasina kadar emzirirdim cunku ilk 4 ay emzirebiliyosun.Nitekim kizlar ben 2.bebegi istiyorum hatta ikiz istiyorum:) kafayi yemis mehru diyeceksiniz simdi bana:) eylulde tekrar tatile gidecez oradan veririm belki mujdeli haberleri:)))

mehrucum seni ayakta alkışlıyorum canım sende bu azim varken üçüz olmazsa şaşarım :) Canım istyene Allahım versin tabi en çok kardeşçiğime dua ediyorum ilk oğluşu 9 yaşında ikinciyi neredeyse 9 senedir istiyo ama yok anam olmuyo tedavide görmek istemiyo artık alıştı gerçi mevlam nasip ederse olur abla diyo inşallah onunda olur bir tane daha inşallah seninde olur isteyen herkesin olur inşallah.

Bizde bugün gezidk tozduk anneme parka halaya oraya buraya eve geldik saat 9 u zor etti paşacan uykusu geldi tabi yorulduda ama ağlamadan uyumadı veryansın kızarana kadar ağladı rahatladı sızdı.

mehru gerçekten maşallah sana. yani ne bileyim bi bebek ne kadar uslu olsa da çok şeylerini kısıtlıyo. ben kızımın huysuzluğundan çok bebekle yaşama alışmakta çok zorlandım. istediğin gibi dışarı çıkamıyosun gezemiyorsun. istediğin zaman uyuyamıyorsun. ben bi büyüse de atlatsak şunları diye düşünüyorum:) sen aşmışsın maşallah 2 3 vız gelir sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…